icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
2. máj 2013

@adel22 ja zatial riesim tieto gumove gace a ked mi zacne tuhsie kadit prejdem na vlniaky, bo vlnu by som neoprala od kaky.

slady
2. máj 2013

@ingeborgnicol s tymito nemam skusenost ako s plienkami a nerobim bkm takze tazko mi je povedat 🙂 no vyzeraju v pohodicke 🙂

jgiovanna504
2. máj 2013

@slady
@adel22 Ďakujem vám baby. idem si objednať tie co ste mi poslali linky 🙂 ja asi budem stále používať aj tie jednorazové, ale takto doma tie štvorcové a to už mám všetko pocikané , keď je ich len tak zaviažem okolo nožičiek 😀 ale neviem si predstaviť ako praktizujete vychádzky,teda ako prebaľujete,keď ste vonku..a čo sa týka zaparenín, aké používate kreémy? my nemáme na zadočku ale v záhybe za kolienkom a pod pazuškou a neviem sa toho dost dlho zbaviť. použila som rybiu masť, sudocrem a holtovu mast,a stále sa tam zjavia,jeden den lepsie,druhy horsie...vetram tak casto ako sa da...

mata884
3. máj 2013

@adel22 fakujem... este neprikrmujem vobec..uz som aj rozmyslala, ze ci nezacnem. Dnes som mu aspon trosku cajik dala. Uz aj to bol uspech, ze trosku potahal cez flasku, lebo doteraz nechcel vobec chytit. A vcera tu bolo strasne dusno, tak som sa bala, aby nebol smadny. Mozno od buduceho tyzdna skusim davat nieco na obed. 🙂

zabka29
3. máj 2013

Dobré ráno, musím povedať, že ak to u nás takto pôjde ďalej, tak viem ako sa cíti vyžmýkaný citrón....sa mi snáď doteraz nestalo, že som spala s cickou vonku, lebo bolo zbytočné sa babrať upravovaním sa 😒 😒 😒 😒 😒 ...ja zatiaľ neprikrmujem aj keď sme skúsili 2x líznuť mrkvu, ale najavila záujem o jedenie, tak som si povedala, že ešte nenadišiel čas.....a čo sa týka pitia vody,tak vôbec nevie z fľaše....už som dávala aj pohárik od 3 mesiacov, ale nič....takže ostáva cici
Nika, písala som, že sme sa minuli v aleji...to je ten chodník na začiatku pôvodného náučného chodníka.....bo tie tabule tam boli cca 2 mesiace......ty si šla smerom k lyžiarskym vlekom na mostík a ja som už šla v protismere domov k tomu pomaľovanému domu....nabudúce určite daj vedieť...prípadne si môžme vymeniť čísla

adel22
3. máj 2013

@mata884 mne kazali tekutiny len lyzickou, vraj ak nechcem odnaucit od dojcenia...tak ked ma vidi piut vodu, dam jej par lyziciek- sranda to je 😀

evamarcel
3. máj 2013

@ingeborgnicol nika ako davas kasicku myslim kolkoml a ci tesne pred spanim a povedz naco si prisla ci pomaha pri menej budení my sme dnes mali desnu noc jojj este ze ma muz dovolenku lebo neviem ako by som zvladla

slady
3. máj 2013

@jgiovanna504 este som chcela ze tie bum genius flip su take "motornejsie", tie slovenske su trochu vacsie+hrubsi pul, ale zase su o polovicu lacnejsie, tak si vyber 😀 v pohode su oboje.

mata884
3. máj 2013

@adel22 nam sa s lyzickou velmi nedarilo davat cajik, lebo si stale myslel, ze su to lieky. A vkuse buchal ruckami. Aj teraz som mu ponukla flasku a trosku pocuckal. Tak sa tesim, len dufam, ze to nebude mat vplyv na pitie z prsnika.

ingeborgnicol
3. máj 2013

@adel22 jej clovece ty mas prehlad...ja ani netusim niekedy koko nas tu je a niet este kolko mam prispevkov, az teraz od teba 🙂 no u mna je to tak, ze ja nemam doma chlapa, cize sa chodim vykecavat tuto, lebo som stara a z mojich znamych nikto nema malicke dieta a je jasne ze ich moje blaboly materske nezaujimaju, aj ked iste by ich zvladli, nechcem ich zatazovat. este tak sestra ale zase ta ma nemoze pocuvat cely den 🙂))))))))tak chodim sem a pisem...stale je s kym, zdielame rovnake starosti a problemy a ja som rada ze toto forum existuje. lebo ja pre svoju dcerku zijem a to ako papa a kaka a ako sa citi a ci je psokojna je pre mna zivotnou prioritou aj ked niekomu to pride mozno ako totalka flip, ale je to tak, cize este asi dlho nebudem mat hlavnejsiu temu 🙂zatial mi tu nikto nepovedal ze mam drzat hubu a krok, alebo vypadnut ze moc kecam, tak prispievam. Ked osm mala doma chlapa ledva som tu chodila, nestihala som, ale teraz je to ine

ingeborgnicol
3. máj 2013

@evamarcel no pre teba mam gol, ale iba pri presnom dodrziavani G.F. Uz tri dni som skusala krmit podla rezimu o 22.30 a veru ze som potom iba raz krmila. ale to krmenie o 22.30 som dala flaskou ako ona radi a je to super. lebo mas istotu ze sa poriadne napije, ako ona radi, lebo moja by na mojom cecku ihned zaspala ako stale, potom sa nenapije a chce celu noc.....ale neber to Evi akopravidlo, vies ako je to s malickymi detmi, jeden den plati a dalsi nie. okrem toho ja mam odsate na noc, lebo vecer odsavam, ale ty neviem ci odsavas. neviem este chcem vyskusat ju nechat len nakojit o 22.30 ci to bude mat tiez ten isty efekt, ale asi nie, lebo to sa mi bezne budila o 23.00 a aj tak vstavala.

ingeborgnicol
3. máj 2013

@slady pocuj a nepozerala si treningace co som ti dala link? aj ked si odpustis to ze su to treningace? ako sa ti pozdavaju ten vrch aj je ako PULL? nie?
@adel22 my sme dnes boli uz na "velkom" nocniku, ako nam teta ortopedicka povedala ze klbiky a kosticky a jadierka ame dobre tak sme dnes zacali a rovno sme tam mamicke nechali uz 4 pozdravy 🙂)))

ingeborgnicol
3. máj 2013

@zabka29 Pocuj kolko ma babatinko? 5 CI 6 MESIACOV? NIE JE HLADNE? lebo niektore sa v noci budia jednoducho preto ze su hladne ked tak casto, ale fakt to moze byt aj separacna uzkost, zubky, cokolvek.... ☹ skoda ze si taka nevyspata...pisem ti IP s mojim telefonnym cislom

mata884
3. máj 2013

@zabka29 no dufam, ze sa Vam to zmeni. Asi to bude fakt tym ockovanim. Ja mam ist na buduci tyzden, tak som strasne vytesena ☹ . Drzim palceky nech je to len lepsie.

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol tak podla mna je to tak, ze ak ich budes pouzivat iba ako poistku pri BKM, ze ti da do nich maximum jednu ciku a hned sa prebali tak su v pohode, to by tie bavlnene kraje boli vyhodou ze pokozka nepride do styku tolko s PULom, ale ak by si ich mala pouzivat ako plnohodnotne nohavicky, ze povedzme na noc s tym ze sa ti do nich vycika aj dva krat alebo ze jej ich nechas dlhsie vlhke tak by ti navlhli tie bavlnene kraje a od toho aj oblecko. na tej stranke sa uvadza ze velkost 9-12 kg, robia ich aj mensie? to len aby si to neprehliadla nahodou.

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol jej aj ja chcem uz ist na velky nocnik! teda nie ja ale Zorka ale ona nechce ale ja chcem, chapes 😀

ingeborgnicol
3. máj 2013

@slady no teda, ty a nocnik, si nehovorila...pocula som o ludoch s uchylkou nosit detske veci a vykonavat ich cinnosti, ale ze zrovna ty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

No to je to ze treningace nemaju asi mensie oni nerataju s tym ze my bezôplienkkujeme od 2 mesiacov 🙂))) cize tie bavlnene kraje by mohli byr prekazkou, tak ze ak tam aj dam vkladacku to bude ocurane? lebo ono niekedy sa moze stat ze za dvehodiny su aj dve nehody, alebo tak a to by mi tych gatiek bolo treba zase viac hmmm

ingeborgnicol
3. máj 2013

ja dnes sa chystam dat malinkej vyskusat pit z poharika co sme kupili, rada by som sa uz vyhla flaskam na bezne pouzitie.aby didka ostala didkou 🙂

evamarcel
3. máj 2013

@ingeborgnicol nika ja uz vyskusam vsetko lebo to sa neda fungovat tak ako napr. tato noc bola desna...pocuj nika a to sa dlzka spankov nemenila ked su uz starsie myslim cez den nemali by uz napr. po menej spat...ja sa snazim tiez o ten rezim ale je to s rozdielmi +-0,5-1 hod.lebo vstava vacsinou o 6 tak ju davam na 8,30 spat a dnes spala len 40min. tak ju skusim dat zas o 12tej tak uvidim...a kolko ml si dala do flase na tu 22,30?

ivinka77
3. máj 2013

@ingeborgnicol my uz tiez pijeme vodicku z poharika 🙂 Viki sa to velmi paci, ze si to moze sama drzat 🙂
inac mame uz par dni dalsiu skvelu zabavku 🙂 maminu satku 🙂 prehodim ju cez nu a ona si ju stahuje a dava cez tvaricku a tak stale dokola a brutalne sa na tom bavi 🙂 a aj jej pri tom robim ze kuk 🙂 a totalne sa rehoce 🙂

ingeborgnicol
3. máj 2013

@evamarcel No dala som jej 90 co je dost ale bala som sa c by robila keby sa prebrala lebo toto pila so zavretymi ockamil ale nechala asi 20.....cize mozno vypila taky jej standart 60-70........no ja tiez neviem dokedy by som vladla tolko odsavat, lebo ja tolko naraz neodsajem, naraz iba niekedy....vecsinou do 5% oboch.....jedine to riesit potom ale to by uz bol grc a opak toho c o chces dosiahnut....

@ivinka77 a to mate tu jednu velku dierku ako mame vy na pohariku? alebo aky mate? s tou satkou sme skusali aj my, aj tasku ma rada 🙂

mirkov
3. máj 2013

@ingeborgnicol
@ivinka77 dievcata poslete mi link na poharik ktory mate?
Maly ma rad vodu ale nechcem mu dat s flase, rada by som poharik

ingeborgnicol
3. máj 2013

@evamarcel No a ten spanok od 16tej by uz nemal byt, ale vidis, aj my ho stale mame....a dokonca ked vstane tak ako tvoja o 6tej, tak mame nie 3? ale 4....a vidis...u nas je to ine, moja je zachrapana, akurat potom skvor vstava, ked spala menej, vstavala o 8.00

mirkov
3. máj 2013

@slady a vy ako bez cumlicku? Je zmena v spanku?Moj da 30 minut a finito, vyrehleny jak leco a spat uz nechce 😀

ingeborgnicol
3. máj 2013

@mirkov juj moja ja som v tescu kupila ale od canapol babies, joj baby utekam my ideme naporadnu a moja este spinka no normalne so sa zabudla paaaaa

slady
3. máj 2013

@mirkov dnes nic moc, rano dala max hodinku, ani to asi nie, akke v noci ori burke chrapala riadne, zobudila sa mi o 9 a 10 vecer na hromy a poto uz spala do rana!

slady
3. máj 2013
slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol pocuraj, a keby si si kupila take flipky vrchne gate ako su tie od bum genius a k tomu nejake kratke vkladacky ako tie co mas v tom linku plus nejake prefoldy pre situacie ked ju budes musiet mat dlhsie v plienke aby sa neprecikala? ci?

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol alebo si kup aj aj a tieto treningace das ked budete naplno bkm a tie normalne vrchne s plienkou das ked budete dlhsie bez prebalenia? ci moc zlozite?

slady
3. máj 2013

@ingeborgnicol a pampersky chces zrusit uplne?