Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@kajakaja77 nikiniki je odbornicka🙂 ona to ma v malicku🙂 poradim ti len jedno, mysli na to, ze mas vela mlieka a nemas ine moznosti...pozitivne myslenie tu ma tiez svoje miesto!🙂
@kajakaja77 ja zarabam s vodou, lebo nemam tolko mliecka navyse, ze by som mala dost aj na odsatie a na kasu...ale su aj kase, co sa zarabaju s UM alebo MM a presne tak, ako pise niki najprv kojit a potom doladovat kasou... ja davam teraz cca 200 ml v priemere...niekedy scucne aj 250 niekedy len 150 ml akokedy...ale tiez sme zacinali tusim s 80 ml
@nikiniki aj toto si spravim 😝 http://www.coopclub.cz/domaci-stracciatella-zmr...
diki adel za pochvalu. No kasu bud kupis mliecnu a zarobis podla navodu a das do flasky s troska vecsou dierkou v cumli (ja som tri vymenila kym som urobila dobru dierku🙂))) alebo urobis hustejsiu a das lyzickou, co nie je dobre lebo to male este nenaucene brusko sa rovno zatazi, cize lepsie je do flasky v tomto pripade asi, ale to tazko povedat......a bus kupis mliecnu a pridas len vodu, alebo nemliecnu a das umele, alebo odsate mlieko....ja som zvolila moznost kupit nemliecnu kasu, a pridavam materske mlieko a ked mi dojdu zasoby v mrazaciku budem riedit luckou....ale my mame alergiu na mlieko. vy ak nemate spokojne kup mliecnu kasicku v lekarni, alebo v hymermarkete, pridas vodu a mas 🙂
@ivinka77
@mata884 hej hej, retro riadne, vam poviem, mamka mi z neho na zaciatok vyzliekla vsetky tmavomodre textilne casti a ofarbila v hrnci, lebo boli vyblednute az strach 😀 takze to bol tazko improvizovany kocik, ale bol zadarmo 😀 booze to boli casy, a aky bol prakticky, teda ak si odmyslite ze z neho pravidelne odpadavalo lave predne koliesko (a vzdy v kauflande, to bolo dost cudne, asi som prilis ostro vyberala zakruty medzi regalmi, potom som ho nahanala v predklone medzi tymi regalmi ,jednou rukou drziac kocik aby sa neprevratil kedze bol len na troch kolesach a druhou som sa nacahovala za kolesom hehe), mal velikansky priestor dole v kosiku na nakupy, to bolo supis. len trochu vrzgal, ale Wilka to fajne uspavalo 😀
@kajakaja77 som ta zabudla oznacit v predchadzajucom prispevku 🙂)) a pozeram e mas krasne deticky aj ruzovu Elu 🙂 krasna je.....a pozeram ze mas aj ty stokkacik 🙂
@slady moja segra ma taky ale modrobiely najdem ti fotku len dorobim puberte jest
inak, aj vam tak pracuju hormony ako kojite? ja som teraz po porode hrozna, sa idem rozrevat pri vsetkom a hlavne pri detoch, ale dnes ma napriklad dostala palculienka. ako retard cisty, Wilko sa rehoce tam na zabe a ja rumazgam ake je to romanticke. cele zle.
@slady tak možno nie je predpotopný, ale určite nie je taký šikovný ako tie teraz moderné ja mám bambi boomerang v tejto farbe:
http://1.1.1.4/bmi/www.veronika7.cz/katalog/102...
@adel22 ja to na plienkach vidim ako rastie ta moja, len posuvam patentky 😀 a dnes ako som ju niesla z kupelne po kupani tak mi doslo aka je uz hrozne velika! z 3200g na 6900g, to je celkom vykon 🙂 babiky nase, na jednej strane sa neviem dockat kedy uz bude zase vediet nieco nove a na druhej mi to uz teraz chyba aka bola malinka 🙂 joj, treba mi byvanie pozhanat a mozem sa vrhnut na dalsie 😀

@kajakaja77 Skus jej dat na veceru tak ako pise ivinka kasicku do flasky po kojeni, najprv nakoj a potom jej daj kasicku takych 60ml na zaciatok a potom spokojne pridavaj Ivinka je tusim na 220 ja som maximalne na 90....a cez den prikrm na obed, ak sa strava rovnomerne rozdeli nemala by v noci tolko vstavat. hlavne to vstavanie nemusi vobec zalezat od jedla, ale moze to byt separacna uzkost, alebo spracovavanie podnetov, pretoze ich teraz maju velmi vela... aj moja vstane pricucne sa a an s anenapije....a zaspi mi na idke a an isvatemu pustit, musim pockat kym zatvrdne asup ju spat