icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

adel22
6. máj 2013

@nikiniki toto som objavila, mrkni daco🙂 http://www.sashe.sk/ierika

slady
6. máj 2013
adel22
6. máj 2013

@slady ee, neznam

slady
6. máj 2013

@nikiniki deodorant som si robila a idem si dalsi, bo ten prvy bol len taky cvicny, uz som si objednala ingrediencie z tadeto: http://www.murumuru.sk/ a idem si urobit taky ako ma ta baba v ponuke co ti tu adel poslala, ale nie kremovy v piksli ale normalne si ho ja nalejem do stareho obalu od rexony a mam z toho funkcny plne prirodny vysuvaci deodorant 🙂 ak chces posli mi prazdnu pixlu a ja ti ju poslem plnu ked mi dojdu veci, prave som ich dnes objednala tak sa tesim, mali by prist v priebehu tyzdna 🙂

nikiniki
6. máj 2013

@slady to je co akoze vysucvaci deodorant? lebo ja nem rozumiem 🙂

slady
6. máj 2013

@nikiniki alebo si vyrob sama podla receptu z tej stranky co som tu hodila ja pre adel, tam su tri recepty rozne na deodorant, ja pouzivam klasicky - bambucke maslo, olivovy olej, vonny olej, soda a skrob. Ale necakaj ze to bude fachcit na 100% tak ako rexona, to zase nie, ale beznu zataz to zvlada v pohode. A vsimla som si, ze v lete sa sice viac potime ale aj viac luftujeme a preto menej smrdime ako v zime, aspon ja 🙂

nikiniki
6. máj 2013

idem ja na ucho a pokecame zajtra o murumuru pa

slady
6. máj 2013

@nikiniki no myslim taky ten tuhy, co dole pokrutis a hore sa vysunie, akoze neni v spreji a neni ani ako krem, lebo niektore tie naturalne deodorandy su ako krem co si natries pod pazuchu.

slady
6. máj 2013

@nikiniki no jo, idem aj ja teda 🙂 dobry napad.

adel22
6. máj 2013

@slady bohaca, tys tak sikovna..ako to hovoris? som do teba? tak som🙂

slady
6. máj 2013

@adel22 tak uz znas 🙂 mozes sa realizovat 🙂

slady
6. máj 2013

@adel22 hahaaa si pis 😀 len keby som bola sikovna aj v tom v com by som mala byt, marketing by mi trebalo poriesit inak pomrem od hladu ked mi prestane chodit materska, cize o mesiac 😀 jooooj nemam to rad!

alyze
autor
7. máj 2013

@nikiniki no baby, nejako nam to tu neklesa (ta vaha) 😀

alyze
autor
7. máj 2013

@nikiniki tie golface su pre nas co maju malae auta uplne super 🙂
ja by som do naseho pola musela nas kocik rozoberat az do kolesa 😀 inglesinu espreso jednym pohybom zlozim a supnem tam 😉

adel22
7. máj 2013

toto mi dnes doslo na email, tak mozno vyuzijete...snad to neplati len pre mna 😎

adel22
7. máj 2013

eshop.dojcenskavyziva.sk.
www.dojcenskavyziva.sk

nikiniki
7. máj 2013

@alyze ja mam aj preto stokke lebo mam "az" toyotu yaris" tiez mensi kufor nepoznam....
Slady a aj ja som do teba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a ja uz chdnem neboj uz drzim tu dietu

slavusal
7. máj 2013

Ahojte dievčatá. Chcem dať dnes malému hrušku. Mám mu ju ešte povariť alebo len tak surovú na pyré? Ešte som mu ovocie nedávala - okrem troška surového nastrúhaného jablčka.

ivinka77
7. máj 2013

@slady ides do tretieho ??? WOOOOOOW , ja by sim tiez sla....len neviem, ci prezijem treti cisarak :( kua

ivinka77
7. máj 2013

@slavusal ja nic nevarim, vsetko davam surove...

alyze
autor
7. máj 2013

@ivinka77 mas zdravotny problem, ked nemozeas prirodzene ?
a co dietka, dala si sa na tu dukanovu ? 😀 inak od kedy sme sa rozpravali o chudnuti, tak ta nikina tabulka nejde nejako rapidne dolu 😀

@nikiniki neviem ci by si nemala robit tabulku kazdy mesiac, takto mas asi zbytocnu robotu 😀 😀 😀

slavusal
7. máj 2013

@ivinka77 no myslela som si. Škoda variť tie vitamínky, nie? 🙂

alyze
autor
7. máj 2013

@nikiniki aj kamoska ma toytu yris a stokke jaka nahodicka 🙂 ale ona hovori ze hlboku vanicku dava na sedadlo a konstrukciu do kufra no a do policka neviem neviem 😒

slavusal
7. máj 2013

A ešte jedna otázočka. Neobjednávate náhodou niektorá z tejto UK stránky oblečko? Veľa vecí sa mi tam páči, len z UK segra mi to nedonesie, chodia nabalení aj bez toho. ☹
http://sk.sportsdirect.com/clearance/kids-clear...

alyze
autor
7. máj 2013

@slavusal nie nenakupujem, ale ceny su tam fakt lakave 😉

komarekmik
7. máj 2013

@slavusal ja som uz nad tou strankou par krat uvazovala, ale nepoznam ich, sestra tam aj nakupuje? Nevies ci su spolahlivy nahodou? 🙂 ja nakupujem takmer vsetko oblecko zo zahranicia, to len nas tu odrbkavaju s vysokymi cenami :(

ivinka77
7. máj 2013

@alyze nemam zdravotny problem, ale kedze som uz mala 2 cisarske a rodia sa mi 4kilove deti, tak na 99 percent som presvedcena, ze tertie by asi isto bolo zase cisarskym :( a s tym chudnutim ani nehovor....svadba sa blizi a ja pojdem asi vo vreci, tymto stylom :( a dukanovu som nezacala, snazim sa len menej a zdarvo jest ale akosi to vobec nepomaha :( tak neviem :( asi pockam este mesiac, dva, potom seknem s kojenim a pojdem na to brutalne ! Inak to nevidim... :(

ivinka77
7. máj 2013

@slavusal no ved prave...a ani pri prvej dcere som nevarila nic a nikdy jej to neublizilo, tak teraz teiz davam surove a zatial ziadne problemy....a z tej stranky neobjednavam, lebo my v bA mame priamo ten obchod, tak chodim rovno tam 🙂

komarekmik
7. máj 2013

@ivinka77 kde su v BA prosim ta? 🙂

ivinka77
7. máj 2013

@komarekmik v eurovea