icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
10. máj 2013

baby zastrelte ma uz HODINU pocuvam revy a nic nefunguje... len by sa nosila, ani cecok, ani kasa, nic len na ruky a spat nie a rev hrozny ked ju dam dole, nerv.

nikiniki
10. máj 2013

Ahoj baby 🙂 my sme dnes nahanali mliecko. Na obed sme dali krupicku a sali sme cez flasku, lebo uz od vcera sa odmietla prisavat. tak dostala hustejsiu a lyzickou. vysledok? netravilo jej dobre lebo to doteraz nevykakala a spala iba hodinu namiesto dva a pol. a potom sa mi prisala az o 18.30 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ az potom o pol hodku som jej dala krupicku lebo evidentne jej bolo malo. nielenze mam krizu s mliekom (zas genialny napad vysadit lieky a kombinacia s rastovym spurtom) ale este sa mi aj prisavat kvoli prikrmom prestane. Ak nezacne poriadne papat, tak mam smolu a po mlieku. musela som pridat lieky a teraz ju budem chvilku budit kazde dve hodiny, an a striedacku kojit. jedla malo, a mne sa nevytvara mliecko ked neje.......juj.........

nikiniki
10. máj 2013

Ja nakupujem kolko sa mi zaziada, moja dcerka ako spravna baba chodi so nou spokojne na nakupy obzera sa a stale sa s niecim hra v kociariku...aj dlho......

nikiniki
10. máj 2013

@slady aj moja v poslednej dobe tazko zaspava cely posledny tyzden bola taka uplakana ved po 4roch mesiacoch mi zase chcela zaspavat na didke, ale preslo ju to.....teraz asi bola unavena s tym natahovanim sa s didkou celodennym 🙂 tak aspala hned.

Dnes sme boli napriklad vonku s kociarikom od 3 do 6tej cely cas bola hore 🙂 hrala sa v kociariku hrala som jej divadielko a tak, akurat sme sa dva krat skusili v parku nadojit, ale ani nahodou, okaslal ma pes

nikiniki
10. máj 2013

@ivka228 Ahoj Ivka sto krat osm ti chcela volat, ja nemam cislo na teba iba ty na na. Stretnutie dojciacich matiek je v stredu o 10tej prides? a ine Kosicanky nechcete prist? Iste si kup horcik,, vapnik a zinok, zvyknu mat v lekarni aj tuto trojkompbinaciu a spevnujucu kutru na nechty, najlepsie kaktusovu z avonu, pozriem ti ci nie je....

zabka29
10. máj 2013

@ivka228 Kaderníčku som si našla pri bloku resp. riskla som pani vo vedľajšom bloku a vyšlo to 😉 😉 😉 😉 , no zatiaľ som na kozmetiku zašla vždy po poradni,lebo ju mám v centre, ale už by sa žiadalo aj inokedy a tak zvažujem, čo robiť.....mám tu na sídlisku nejaké kozmetičky, ale tiež nie je riešenie trčať len na sídlisku ☹

slady
10. máj 2013

a este sa mi aj prispevok vymaze cely polmetrovy do rici aj s cely vecerom dnesnym.

slady
10. máj 2013

@nikiniki ale chapes ze uz vyse hodiny? momentalne si lezi a vyprava sa sama zo sebou, chvilku nereve, ale akonahle mi zacala zaspavat na cecuchu co bolo asi sest krat, lebo ak som jej nedavala za poslednu hodinu okrem 60ml kase 6x podidkat tak ani raz, tak prisiel moj syn a zobudil ju. kokos.

ivinka77
10. máj 2013

@ivka228 to je sranda, ja mam zas nechty jak nikdy... uplne ze super a rastu mi tak rychlo jak o preteky... 🙂 ale s vlasmi a zubami je to strasna bieda :(

slady
10. máj 2013

a cakam kedy spusti.

ivinka77
10. máj 2013

@zabka29 oslavenkyna velmi pekne dakuje...aj ked uz drichme 🙂

slady
10. máj 2013

@ivinka77 mne doteraz padali vlasy ale teraz plznem fest, cele pramene mi ostavaju v hrsti a dnes rano som zlomila kefu ked som sa ju snazila odvlasit.

ivinka77
10. máj 2013

@tinasc ja uz jej davam vsetko mozne aj nemozne 🙂 skusam a zatial klop klop...ziadne trable...tak sa tesim... aj mandarinku som jej dala a nic sa neprejavilo... a inac rozok uz mame za sebou, chrumky maju obrovsky uspech, hlavne na upokojenie v kociku, a na kornutok sa chystame asi cez vikend 🙂 ked vyjde krok ... 🙂

nikiniki
10. máj 2013

@slady no a Vilucha nevies dat nekde inde? kde nebude mat na nu dosah? dost neskoro aspava, o ktorej vstavala?

Ja mam nechty az az, uplne ostre ako ziletky, dokonca aj na chyre som ola co s ami presekavaju vsade, ja berie totiz este tie vitaminy co sa podavaju v tehu a este aj jedny naviac, lebo vsade je aj magne, tak ay mala nemala abstaky a dostatok vitaminov, tka nechtiska jak had mam tiez a to som ich nikdaj v zivote fakt nemala.

Jo a Slady nedavaj ju na didku ked ti uz vedela sama zaspavat, teda daj ju, ale ked nezaspi, tak ju uloz a az pri velkom placi ju daj zase, lebo si odvykne samostatne zaspavat ak jej to uz islo

nikiniki
10. máj 2013

@slady a moje vlasy uz zacinaju zarastat plesiny a kuty, ale padaju este, zajtra budem umyvat tak ti poviem, ja raz za tyzden umyvam, a naposledy som plakala v sprche...

evamarcel
10. máj 2013

@slady ani my nespime som sa tiez riadne nazlostila lebo ja ju uspavam tak ze zviazem ruky dudel a pritulenie sa k plysaku ale uz asi 5krat som bola davat cumel tak som ju nechala tak odviazanu a teraz sa rozprava asi s cumlom.. a uz vresti

ivinka77
10. máj 2013

no a k tomu rodicovskemu....tak najprv treba ist na socialku vypytat si potvrdenie, odkedy dokedy vam vyplacali matersku, s tym tlacivom + kopia RL na urad prace, tam vas zaeviduju a daju dalsie tlacivo pre zdravotnu poistovnu , aby stat platil pocas rodicovskej odvody a potom sa zas treba vratit na socialku a tam vypisat nejaky dalsi pridrbany registracny formular , aby sa mi tie roky pocas rodicovskej zaratavali do dochodku...nehovoriac o tom, ze som sa nachodila hore dolu jak debo, ze jednej strany BA na druhu...a este vsade milion ludi, no des !

a co sa tyka toho vegetu a relaxu, tak mna zajtra caka cely den skvelyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy relax...idem fotit svoju prvu svadbu, tak uz sa neviem dockaaaaaaaaaaaaaaat ! 🙂

ivinka77
10. máj 2013

@nikiniki ja sa tiez snazim umyvat co najmenej...lebo pri umyvani pol kila ostane vo vani, to je des ! :(

nikiniki
10. máj 2013

@ivinka77 ved to.

jgiovanna504
10. máj 2013

@slavusal no, akože tiež nechápem ľudí, čo vôbec nie su tolerantní. ja by som si také nikdy nedovolila,a presne ako vravís, aj ja počujem všetko. no hádam budeš mať na dlhšie pokoj,možno im došla energia na tie žúrky 🙂 a viem, že prestanú robiť velký hluk, keď prerábajú , ale oni v kuse dačo robia, buchotajú...budem hľadať niekde dom na samote,kde žiadny susedia nebudú 😀

slady
10. máj 2013

@nikiniki prave ze jej to ani neslo velmi, len obcas, tak pol na pol, wilo uz je ulozeny a cusi ale zora zase spravila to iste - hrozny rev - neutisitelny, tak som ju dala na didku, podudlovala (to sa neda ani jedenim nazvat), zaspala - zavrela oci a cela sa uvolnila/odkvecla a o 3 sekundy otvorila oci a usmev a spanok nikde. pritom je strasne unavena. uz neviem co mam s nou robit, ked ju necham tak je chvilku ticho a o chvilu zase zacne revat, no u nas nedunguje ze zaspievat alebo pohladkat, to len na cecok chce ist a ja neznesiem aby mi niekto s patminutovymi pauzami hodinu a pol dudloval bradavky, ako sorac, nervozna som uz jak pes.

jgiovanna504
10. máj 2013

@nikiniki jaj,tak moja by tieto hneď asi precikala 🙂 hej,máš pravdu, že sú drahšie,ale aspoň už nebudeš mínať peniažky potom na jednorazové,nie? toto iba preperieš.ja na nočník učiť ešte nechcem,teda nemala by som nato toľko trpezlivosti 😠

slady
10. máj 2013

@ivinka77
@nikiniki to ja musim kazdy druhy den inak nevyleziem z domu, a padaju mi furt, vsade ich mam plnu onu, malej sa furt daky taha spomedzi prstov, na mne ostavaju vsade, vkuse ich odniekial taham. a akurat sa mi zacali pacit, po 28 rokoch, tak by mi ich bolo aj celkom luto ostrihat... ale neviem dokedy ma to bude este bavit.

tinasc
10. máj 2013

@ivinka77 a pekne si tú chrumku požužle? to sa jej pekne rozpustí... aj to papá alebo povypadáva? ja už tiež všetko, však vidíš 🙂

slady
10. máj 2013

no tusim uz spi, baby to bol cirkus... a stary uz je doma - tolko k upratovaniu.

ivinka77
10. máj 2013

@slady no ja by som tiez ''musela'' ale snazim sa to maskovat ulizanym copom 🙂 a inac som pevne rozhodnuta, ze idem pod noznice hned po svadbe, lebo toto je uz neunosne... tak asi supnem nieco taketo https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-... alebo taketo https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-... a bude svatyyyyyy pokoj !!!

ivinka77
10. máj 2013

@tinasc cele to zozuzle...ono sa to tak pekne rozpusta, akurat je z toho strasny bordel 🙂 ale dam jej podbradnik vzdy, tak to neni az take zle 🙂

tinasc
10. máj 2013

@ivinka77 hlavne, že v kočíku budú ticho 🙂

slavusal
10. máj 2013

@jgiovanna504 No ja som to tiež chcela spraviť, že sa presťahujem niekde k lesu a môj mm mi vraví - no a potom ti budú zase vlci, čo zavýjajú vadiť. No nezabij ho!!!! 😠

slavusal
10. máj 2013

@ivinka77 tá druhá je lepšia - aj farba aj strih 🙂 🙂 🙂