Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
ahojte babule, drobec drichme na balkone, druhá kuká rozprávku, takže nedelný veget 🙂, kedže počasie je otrasné. Soplíky malému ešte odsávam stále 4x denne ale zub zatial nikde 😠 Moj drobec papká stále len 6 krát za 24 hodín ale jedno kojenie nahrádzam obedným príkrmom, myslím že v 6 mesiacoch je správny čas už prikrmovať, predsa aby mali aj iné vitamínky a naučili sa papkať lyžičkou. Na večer nedávam kašu a chcela by som aj ovocie už dať, len teraz je taký mrzutý pri zúbkoch tak počkám kým nejaký vylezie a potom začnem aj s ovocím.
No a tiež máme teraz také to obdobie jedovania sa pri prsku, neviem prečo, kým sa naje tak to je boj.
@nikiniki ved to ze asi to malej budem musiet posunut na 7:30 bo o siedmej mi uz nezaspi. skoda... 🙂 no a vidim presnepreco ste presli z prsa na ruky, mne sa tiez ukludni az na rukach a uz mi tak aj zaspala raz... joooj keby sme tych susedov trafenych nemali tak ju necham nech sa aj pohneva ale takto sa nel nosime a prsime mam z toho vzdy nerv vecer. no dam ju neskor spinusat dnes a uvidime, mozno to pomoze.
a inac krasny sviatok vam prajem maminecky... 🙂
to je na nevydržanie keď ma chlap soplík 😠
ohromný víkend, dúfam že aspoň vy mate pekní mamičkovský sviatok 🙂
baby ja som akurát malého vybrala z postieľky po spaní, to že spal iba 20 minút to je vedľajšie, ale aký pohľad sa mi naskytol, keď som prišla do izby bolo že malý STÁL v postieľke 🙂 😉 😀 mužovi som hovorila, že musí znížiť postieľku 🙂
baby to aj vam babatka pri papani prikrmov z lyzicky tolko hemzia kopu nozkami sermuju ruckami a vsetko chcu chytat moja mala jak vetroplach tolko so sebou naraba ale to kope a sermuje jak dziva ja ju krmim vo vajci. Inac tie kase tak rychlo rednu ze az to maju potom zasycujuci ucinok vobec?
@slady kolko ti mala spapa kasicky? AKu davas?Aj sa ti menej budi?
no my sme dnes vyskusali zemiacik s mrkvickou prvy krat. Sranda je ako nevedel prehltat. Az ho nadvihovalo. 🙂 . Ale zajtra skusime zase.
Aj my bojujeme s prisatim na prsko, najradsej by som sla do lekarne, kupila HA nutrilon, tresla ho do flase a bola si ista ci je najeden aalebo hladna alebo co. a nie stale spekulovat ci prikrmovat ci nie, ci je hladna alebo nie, krizy mliecne riesit, som z toho unavena. velmi, teraz som dotelefonovala s laktackou 40minut. este ze ju mam, asi by os uz davno nekojila, keby ma nepordpoila. slava a cest laktacnym poradkyniam! a hlavne tej mojej.
@mata884 gratullujem k prvemu prikrmu.
@petuska55 ked prides na to preco sa odtahuje daj mi prosim vediet, ja som na to neprisla este.

@alyze odkial si? u nas pofukuje ale je teplo, u nas mame ten nas debilny Kosicky vietor aj hlavu by ti odfuklo ak zaduje