icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

nikiniki
12. máj 2013

@alyze odkial si? u nas pofukuje ale je teplo, u nas mame ten nas debilny Kosicky vietor aj hlavu by ti odfuklo ak zaduje

petuska55
12. máj 2013

ahojte babule, drobec drichme na balkone, druhá kuká rozprávku, takže nedelný veget 🙂, kedže počasie je otrasné. Soplíky malému ešte odsávam stále 4x denne ale zub zatial nikde 😠 Moj drobec papká stále len 6 krát za 24 hodín ale jedno kojenie nahrádzam obedným príkrmom, myslím že v 6 mesiacoch je správny čas už prikrmovať, predsa aby mali aj iné vitamínky a naučili sa papkať lyžičkou. Na večer nedávam kašu a chcela by som aj ovocie už dať, len teraz je taký mrzutý pri zúbkoch tak počkám kým nejaký vylezie a potom začnem aj s ovocím.
No a tiež máme teraz také to obdobie jedovania sa pri prsku, neviem prečo, kým sa naje tak to je boj.

alyze
autor
12. máj 2013

@nikiniki ja som z Noveho mesta nad vahom a pocasie na nic ☹

slady
12. máj 2013

@nikiniki ved to ze asi to malej budem musiet posunut na 7:30 bo o siedmej mi uz nezaspi. skoda... 🙂 no a vidim presnepreco ste presli z prsa na ruky, mne sa tiez ukludni az na rukach a uz mi tak aj zaspala raz... joooj keby sme tych susedov trafenych nemali tak ju necham nech sa aj pohneva ale takto sa nel nosime a prsime mam z toho vzdy nerv vecer. no dam ju neskor spinusat dnes a uvidime, mozno to pomoze.

ivinka77
12. máj 2013

a inac krasny sviatok vam prajem maminecky... 🙂

alyze
autor
12. máj 2013

to je na nevydržanie keď ma chlap soplík 😠
ohromný víkend, dúfam že aspoň vy mate pekní mamičkovský sviatok 🙂

tinasc
12. máj 2013

@ivinka77 ďakujeme Ivka a aj Tebe krásny mamičkovský deň 🙂

tinasc
12. máj 2013

@alyze juuj chlapi.. 😉

ivinka77
12. máj 2013

@tinasc dik 🙂

tinasc
12. máj 2013

baby ja som akurát malého vybrala z postieľky po spaní, to že spal iba 20 minút to je vedľajšie, ale aký pohľad sa mi naskytol, keď som prišla do izby bolo že malý STÁL v postieľke 🙂 😉 😀 mužovi som hovorila, že musí znížiť postieľku 🙂

alyze
autor
12. máj 2013

@tinasc coze stal ???
Vy ste predbehli sedenie ?😀

tinasc
12. máj 2013

@alyze hej pravdepodobne 😀

mata884
12. máj 2013

@tinasc no parada... o chvilu budu uz deti aj vyliezat s postielky. Dobry sok si mala, co?

evamarcel
12. máj 2013

baby to aj vam babatka pri papani prikrmov z lyzicky tolko hemzia kopu nozkami sermuju ruckami a vsetko chcu chytat moja mala jak vetroplach tolko so sebou naraba ale to kope a sermuje jak dziva ja ju krmim vo vajci. Inac tie kase tak rychlo rednu ze az to maju potom zasycujuci ucinok vobec?

@slady kolko ti mala spapa kasicky? AKu davas?Aj sa ti menej budi?

tinasc
12. máj 2013

@mata884 hej dosť veľký... ale mohla som to čakať, lebo ako sa chytil rámu postieľky, tak sa vedel dať na kolená... takže toto nasledovalo 😀

tinasc
12. máj 2013

@evamarcel jeeejda my zvádzame pri kŕmení boje... ruky nohy hore dole 🙂 trieska do lyžičky, do misky... iba keď je veľmi hladný tak nekope 😀

evamarcel
12. máj 2013

@tinasc inac ty mas sikovnika velkeho 🙂 inac ake mate noci uz je to lepsie?

evamarcel
12. máj 2013

@evamarcel inac mne sa to zda ze oni ci aj preto nie su preto take hyperakcne ze nie su dost vyspinkane lebo ked som dnes malu zobrala ked mala obedny spanok hodinku a pol taka bola pokojna pohrala sa pekne a ked mi spala podvecer 20min. tak so sebou tak divoko narabala

evamarcel
12. máj 2013

@tinasc a podla coho vies ze uz mu staci ....vtedy ked mi dava rucky na oci a tak sa pretiera lebo ona aj otvara usta aj sa pretiera a teraz neviem mozno je aj velmi unavena...

mata884
12. máj 2013

no my sme dnes vyskusali zemiacik s mrkvickou prvy krat. Sranda je ako nevedel prehltat. Az ho nadvihovalo. 🙂 . Ale zajtra skusime zase.

slady
12. máj 2013

@evamarcel no moja sa uz dobudila, to kvoli krize laktacnej bola furt hore, uz mi prespi pekne, z flase nechcela vcera ani glg tak dnes som jej dala lyzickou a sprasila skoro osemdesiat.

nikiniki
12. máj 2013

Aj my bojujeme s prisatim na prsko, najradsej by som sla do lekarne, kupila HA nutrilon, tresla ho do flase a bola si ista ci je najeden aalebo hladna alebo co. a nie stale spekulovat ci prikrmovat ci nie, ci je hladna alebo nie, krizy mliecne riesit, som z toho unavena. velmi, teraz som dotelefonovala s laktackou 40minut. este ze ju mam, asi by os uz davno nekojila, keby ma nepordpoila. slava a cest laktacnym poradkyniam! a hlavne tej mojej.
@mata884 gratullujem k prvemu prikrmu.
@petuska55 ked prides na to preco sa odtahuje daj mi prosim vediet, ja som na to neprisla este.

nikiniki
12. máj 2013

@slady kedy ti vstane naposledy pred 1ítou? Moja napriklad vstala dnes vecer o 17.50 a preto sa jej nechcelo, plakala, lae po par minutkach prestlala a chrnela.

ivinka77
12. máj 2013

@tinasc ani mi nehovor...mna pred 4 dnami cakalo v obyvacke tiez paradne prekvapenicko... tiez som skoro odpadla z fleku :(

ivinka77
12. máj 2013

@evamarcel Viki to tiez robila a tak som vymyslela fintu, ze mam 2 rovnake lyzicky...jednou ju krmim a druhu si ona drzi pocas jedla v ruke... to jej celkom ukludnilo a zkoordinovalo tie kade tade pohyby 🙂

ivinka77
12. máj 2013

@mata884 neboj to iste robila aj viki prve 2 dni... aj by jedla, len nevedela, co s tym ma v puse robit 🙂 on na to dojde... 🙂

mata884
12. máj 2013

@ivinka77 no dufam. Az mi ho bolo luto. Ale zase to az tak zle nedopadlo. Tak uvidime ako bude zajtra. 🙂 .

ivinka77
12. máj 2013

@mata884 zaklad je nenutit nasilu 🙂 ja ked si spomeniem, kolko zjedla na zaciatku pred mesiacom a pol a kolko sprasi teraz, tak mi je az smiesno 🙂 neboj, on tomu dojde na chut a rozpapa sa 🙂

nikiniki
12. máj 2013

@ivinka77 ako keby som videla nasu, ale nasa to sama od seba ee, ona je velmi lenivucka, ale stgrasne rada tancuje. stale sa chyti tak ako Viki a optom sa tak pohupuje v kolenach, to je jej najmilsia cinnost. za chvilku mame po ptakach a po klude.

ivinka77
12. máj 2013

@nikiniki sak toto... ale aspon konecne pojdu kila dolu snad ! 🙂