Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
aj ja hlasik kilecko dole, potesi 86 a Alyze? ja si myslim ze toto je plodny tyzden, kilo za tyzden to je az az pre kojacu matku. ja osm pred tym na 90 dnofke davala v pohode 3-4 kila tyzdenne! lenze teraz by osm mala kozu z brucha tahajuc sa za pätami a okrem toho chce si ten zvysok lieka nechat do tych jej sponinanych 4rokov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ivinka a mozno to nie je k ustupu ta torba, len sa tro samo tak reguluje. a ja mam casto 6 hodin, ved ked zaspi o 19tej a zobudi sa az o 2he, tak keby osm neodsavala bolo by to 7 hodin........ale ja odsavam
Inak imunoalergologicka mi povedala ze detom sleduju protilatky a nie priame alergie, tak predsa len mam vyskusat tu miecnu kasu jej raz dat a ze uvidime co to spravi, no pre istotu som ju objednala ked vyzdravie syn pojdeme na vsetky testy s nou.....ale jednu mliecnu kasu skusim, to by bola lahoda neodsavat cely vecer aby mala na dalsi vecer na kasu.......lebo tie nemliecne s vodou to je strasny grc fakt
ahojte, dcera este nema ukonceny 6m a tak ju este neprikrmujem. cez vikend sme sli s kamoskou na zmrzku a ona mi strazila malu kym som stala v rade. ked som sa vratila, tak mi povedala, ze malá mi plakala tak jej dala kus zmrzliny na pery!!! uffff.... pritom ona ma o 1m mladsie dieta tak som ostala teda riadne zaskocena jej benevolentnostou.... nepredpokladala som, ze dcera dostane ako prvy prikrm zmrzlinu 😠 co si o tom myslite? nerobim z toho sice ziadnu tragediu, ale...no... nevedela som co jej mam na to povedat 🙄
nasa sa uz tiez plazi co je totalne na houby, lebo len pred mesiacom sme odstavili podlahove kurenie a teraz aj ked ma sice tie penove puzzle tak mi z nich obcas "ujde" na tu studenu podlahu.... brrr...
@nikiniki Ahoj, no doktorka nám vravela, že od 5,5 mesiaca už môžem začať prikrmovať, tak som skúsila, ale veľmi mu to nejde. Som včera pridala ten zemiačik, ale zjedol asi 4-5 malé lyžičky a dosť. Skúšam, ale niekedy aj dva dni vynechám, lebo na to zabudnem 😀 . Myslím, že zatiaľ mu stačí moje mliečko. Sestrin malý tiež začal jesť až po 7. mesiacoch príkrmy a kojila ho potom ešte do 30 mesiacov, už rozprával a ešte si aj povedal z ktorej / "sisi"/ chce piť 😉 . Teraz v júly po 4 rokoch čaká dievčatko, tak bude veselo.
@salome123 no postav sa do radu za SLADY tej mala dcerka vdaka bracekovi ako prvy prikrm chrumky 🙂 A co si myslim e je nepodstatne, ta tvoja kamoska je na zamyslenie pripad, uz by som jej same dievcatko strazit nenechala 🙂)) A prave preto my mame ohradku. lebo mame aj psika a byvame v dome ja mam stale paranoju ze ked pojde nejaky chrobak, alebo pavuk, aby ho nezjedla, alebo on ju 🙂)))))
@salome123 kvapka zmrzliny na perach ju isto nezabije, neboj 🙂 to nemala sancu ani zaregistrovat podla mna 🙂 to by som neriesila...skor by som riesila kamosku, ze ako si to mohla dovolit... :( radsej ju mala vytiahnut z kocika a pomojkat na rukach...ako jej pchat zmrzku...moj nazor...
Gratulujeme k 1/6 🙂
http://mojamama.sk/golfovy-kocik-cosatto-yo-lim... zaujimavy, aj ked ja mam uplne ine vyhliadnute
obed mame sa sebou...jupiiiiii....
@nikiniki inac mne sa strasne paci tento.... http://www.bombahracky.sk/824-3460-thickbox/koc... ale je bohuzial len pre babiky 🙂 🙂 🙂
@ivinka77 hej ten je pecka ale tvojej mimozemstanke by sa iste pacilo aj v toto 🙂
Ja by som nieco taketo: https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/tqxe/qui... ale to az ked najdem dovod to kupit he, ja osm taka nazhavena na ruzovy kociarik, ale uvidime. Moja malinka sa zda byt ze bude poriadne lenivucka tak snad....synator vyuzil kociarik tak do 9 mesiacov potom z neho vyskakoval.....nemohli sme nosit
@nikiniki no zase zemiak a mrkvicka s mojim mlieckom. Dnes si to sam cuckal z lyzicky. A celkom dost aj zjedol na to, ze to sme skusali len druhy den. Mame sice len 5 a pol mesiaca, este sme mozno nemuseli, ale tak som sa rozhodla 😀 . Zatial len pomalicky. Ked nebude chciet, tak ho tlacit nebudem. Ale ma aspon na obed spestrenie.
@nikiniki ved to, ze to clovek nikdy neodhadne, dokedy ten kocik bude potrebny... Teri bola v golfaci asi 3 mesiace dokopy...aj z toho mesiac na dovolenke...a potom sme ho supli do pivnice , ked mala 16 mesiacov a bolo po kocikovani :( cize tiez nam bol vlastne zbytocne, ale zas na dovci sa velmi sikol...
A to sme tu jediny, co sa nam nedari s prikrmom -
Uz som skusala vselico mozne, ale tu pusu neotvori a ked sa jej aj cosi da do pusky, tak sa tvari ako keby jedla citron ☹

@nikiniki a inac hlasim stav 84,1