icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

mata884
14. máj 2013

@nikiniki no ked idem vonku tak vypcham aspon prsnymi vlozkami ci ako sa to vola... aby nepretekalo mliecko... tak na tej jednej nemam jednu, ale dve 😀 a aj tak vidiet rozdiel.... strasne 😀

mata884
14. máj 2013

boooze... teraz sme sa zobudili... dnes asi v noci nespim. Vsak dva Matejove spanky som spala aj ja. Och. A teraz sa neviem prebrat. Uz nech je zajtra lepsie pocasie a ideme vonku. 🙂

tinasc
14. máj 2013

@slady no čo super je to, ja mám doma takú trampolínu už som neraz si hovorila že tie kilá vyskáčem, ale len netuším, prečo som to doteraz neurobila hm? 😀

tinasc
14. máj 2013

@nikiniki ja si kvôli tomu idem kúpiť sušičku, vlastne som si už kúpila, vraj 90% oblečenia sa nemusí žehliť... 🙂

tinasc
14. máj 2013

@slady no aj tu svietili slnko, veru aj mne to pripomenulo utierať prach 🙂

tinasc
14. máj 2013

@mata884 aj mne po kontrolovanom plači sám zaspal naobed... škoda, že len na polhodinu a bolo vybavené... že mama to máš za to 🙂

slady
14. máj 2013

@nikiniki neviem 🙂 menim ked mi je nespokojna ale neviem ci sa mi vycika len raz alebo viac krat, menim tak raz za hodinku a pol. obcas skontrolujem a ma suchu aj po takom dlhom case.

slady
14. máj 2013

@tinasc no ved isto je to riadne energizujuce ale ako to smiesne vyzera ked tam tak hopkaju 😀 no zahopsala by som si ale by tam nesmeli byt zrkadla lebo by som sa ustala od smiechu 😀

doming
14. máj 2013

@evamarcel tak ako ja som len včera založila účet a nemôžem sa vynadívať aké ste tu všetky šikovné...a ja som rada, keď si občas stihnem nalakovať nechty a večer ľahnem úplne unavená s tým že zachvílu zase vstávam :P

evamarcel
14. máj 2013

@ivinka77 tesim sa na stretko to si musime dat zalezat aby sme sa stretli ked sa nam tu tak fajne keca 🙂

evamarcel
14. máj 2013

@ivinka77 jo inac som ti este chcela pisat ked si vtedy dala tie linky na fotky ze ako sa das ostrihat ja myslela ze to podla dajakej modelky ale fakt

evamarcel
14. máj 2013

@mata884 mna by zaujimalo ze co to robite s tymi deckami svojimi ze cez den vam tak dobre spinkaju ved mne moja niekedy ani cez noc tak fajne nespi🙂

evamarcel
14. máj 2013

@doming moja ja ani tie nechty nestiham no mozno by som aj stihla ale mne sa uz vlastne ani nechce, len najhorsie ze mi volali z roboty ze mam ist podpisat nejake papiere a ja normalne nemam odvahu tam ist ze co mi povedia kolegyne ci ma vobec spoznaju jak som sa zmenila za 4a pol roka ta deeeeeeees.

mata884
14. máj 2013

@evamarcel 🙂 moj vydrzi byt medzi spankami hore aj tri hodiny...a potom spi tri hodiny 🙂

evamarcel
14. máj 2013

@mata884 no aj moja vydrzi byt hore aj dlho aj 4,5bola vcera ale po hodine a pol mi revala a to ani cumel ani nic mu nemusis dat ani zakocikovat proste vkuse taha? A v noci ti ako spinka este neprikrmujes ani nedavas kasu ze? a vobec sa nebudi na hlad? to bude urcite spachtos

evamarcel
14. máj 2013

ja sa uz tak neviem dockat kedy konecne budem spat vkuse takych 6-7hodiiiiiiiiiin pri starsom som takto vstavat vydrzala do roka ale jaksi teraz mi uz aj ten pol rok dajaky dlhy.

mata884
14. máj 2013

@evamarcel cumel nemame. Spinka vkuse. Niekedy, ked nahodou je cas na krmenie, tak sa prebudi a dam mu trosku a zaspi naspat. Spi bud na posteli, alebo v postielke. A v noci sa budi tak raz, alebo dvakrat. Uz bola noc aj co prespal celu. Ale aj my mame sem tam kratsie spanky. 🙂

evamarcel
14. máj 2013

@mata884 to iba kojis v noci ked sa budi? ale nedavas este kasu?

mata884
14. máj 2013

@evamarcel aha... nie..len kojim...a uz treti den davam na obed trosku zemiak a mrkvu s mlieckom trosku zriedim. Ale zatial kasu som neskusala.

evamarcel
14. máj 2013

Mati vlatne aky mate rezim odkedy do keedy ti spi v noci , moja dost reaguje na denne svetlo rano mi uz o 5tej blabnoce

mata884
14. máj 2013

@evamarcel spat chodi az okolo 21,00...zobudi sa okolo druhej tretej a potom uz okolo5,30 je uplne koniec spanku... tri hodinky hore a potom zase spi okolo 8,30 do 11,00az 11,30 a potom zasee tri hodnky hore a spi okolo 14,00 do 17,oo..cas je orientacny plus minus pol hodinka...

ivinka77
14. máj 2013

@evamarcel co si pipi ? ziadna modelka...to som ja ...ked som este bola mlada...teraz som uz len krasna 😀 😀 😀 a jasne, ze sa stretneme, budem v KE asi 2-3 dni, takze snad nam to vyjde ! tesim velmi !

ivinka77
14. máj 2013

@evamarcel ty si nonstop na materske 4,5 roka uz ? uff...pekna psychiatria 🙂

ivinka77
14. máj 2013

@evamarcel ciapka proti dennemu svetlu nepomaha ?

evamarcel
14. máj 2013

@ivinka77 no nesom pipi fakt som si to myslela sak to jak modelka tam vyzeras az potom ked som dalej precitala ze si pisala ze na tej druhej fotke mas neviem teraz presne menej rokov alebo tak ta som si pomyslela ejha tak to dobra fesanda 🙂 capka nepomaha ona cez nu uz vykukuje normalne si tak da dole briadku nadvihne hlavu a uz zakukuje ze co aj to len ked ma ruky zviazane inac hned capku stahuje betarka jedna.

No som na materskej uz tak dlho lebo ja mam deti po troch rokoch a dokonca obidve novembrove a s prvym som bola od zaciatku na rizikovom takze ratam ze to je tych 8m a potom tri roky s nim doma a hned nato teraz pol rok s Emkou tak fakt ze psychiatria uz som jak zadubenec cisty to nic len dzeci dzeci dzeci ...tak sa zo mna smeje brasko 😀 ....ale aspon pri prvom som chodila na zumbu od roka tak aspon kus zmeny a hudby a tak...tak uz sa neviem dockat kedy znova zacnem ja by uz najradsej teraz ale tak mi luto ze malej nedam to co malemu myslim to kojenie aspon do roka.

evamarcel
14. máj 2013

@ivinka77 muz mi vravel ze davali v telerane ako jedna mamicka schudla za 4tyzdne sice len 5kg ale ze az neviem kolko percent tuku a vraj vdaka cviceniu a nejedeniu chleba a peciva a ryze a zemiakov no sladkosti samozrejme, ja ked dva dni chlieb nejem tak sa citim akoby som nic nejedla....juj kde zobrat tu volu ja fakt nemam odvahu ist za kolegynami 😖

ivinka77
14. máj 2013

@evamarcel nooooo ved to chudnutie je cele len o pevnej voli....ktoru ja nemam...vobec...nie to este pevnu 🙂 ja rano zacnem ranajkami, na obed sa este drzim a vecer sa nadlabnem :( proste neviem, kedy pride ten cas, kedy sa naserem a zatnem... snad ked dokojim... a nebudem sa mat uz na co vyhovorit 🙂 lebo brucho mam jak v 7 mesiaci a vsetci na mna kukaju jak na chuderku, ze jedno male v kociku , druhe vacsie popri kociku a uz zas tehotna 🙂 komedia 🙂

tinasc
14. máj 2013

@slady no tak to by som sa asi aj ja išla pominúť od smiechu... aj teraz keď si na to spomeniem ako ja som svojimi proporciami a váhou tam skáčem 😀

petuska55
14. máj 2013

No tak ožehlené, deti spia a konečne klud. Inak malý včera dal od 19,25 do 7,50 rána s jedným kojením o 2,45, teda že som sa vyspala 😉 Neviem či to tým že som si dala večer pred kojením ibuprofén bo som mala brutal migrenu alebo sa len potreboval tak dobre vyspat, ktovie.
Ja mám trampolínu doma ale skákat nemôžem bo mám problémy od porodu s unikom moču ked skáčem takže spevnujem zatial len panvove svalstvo. No a chudnutie je predovšetk´ým o uprave stravy, mne stačí fakt prestať sladkosti a pečivo a hned mám menšie brucho, len mi chýba vôla vydržať.
No a čo sa týka šikovnosti detí, teda máte riadne popredu detičky, môj malý zatial vôbec na nohy sa nechytá, prevraciame sa na bruško, točíme sa na nom dookola a celkom pekne sedká ked ho dám ale sám si nevie sadnut a tu to tak končí, ale zas na ich vek je to akurát.

ivinka77
14. máj 2013

@petuska55 no u mna uprava stravy moc nefunguje :( bohuzial... :(