Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@petuska55 hej najem...ale ked sa nenajem, tak to nema ziadny efekt...aj ked sladke vylucim tak nic moc... u mna uz pri tejto obrej nadvahe zabera jedine brutalny pohyb a brutalna dieta... len mierna uprava stravy nic moc :( a hlavne, mam pocit, ze je to aj vekom...cim dalej tym horsie...pred 5 rokmi mi stacilo nejest po 18 tyzden a mala som dolu hned 4 kila, teraz uz to nefunguje :( kua
kde sa stratila Nika ? 😀
tu som mala so skorosvoktu a mam dnes depovy den tak sa mi tu ani nechcelo, vlastne nikde sa mi nechcelo 🙂 😀
Dnes sme boli s Miuškou pozrieť cirkusakov, co sa tu rozbaluju a videli sme porod kozicky🙂 bolo to take pekne....hned som si spomenula na ten moj...ze som to akosi viacej prezivala, ako ona🙂
No na mna plati len tvrda dieta a cvicenie. a ani jedno sa pri kojeni nemoze.
a moja dcerka uz vsala teraz druhy krat.
ved to prejde....dns som si umyvala vlasy a tie svine este stale padaju, aj vam? to kedy nam prestane padat? vsetky lekarky hovorili ze do 6.mesiaca to prestane a nic..........
@adel22 ja som akurat vcera videla porod konika...
https://www.youtube.com/watch?v=cQ5eFCoKohwa tiez ma prekvapilo, ako pokojne to prebehlo a ta kobyla sa ani netvarila, ze rodi 🙂 zaujimave 🙂
@nikiniki no neskutočne ma svrbí hlava a padajú zo mňa veľké šupiny, niečo ako lupiny, ale vo vlasoch to nemám, takže sa mi olupuje koža... a mám vo vlasoch aj chrasty, aj na okrajoch vlasov...
jaj a chodila som s tým na kožné, ale prestalo ma to baviť stále si na to kydať nejakú smradlavú vodu...
Ivinka nemas vecsie ako ja. Ja ho mam zjazvene s celulitidou a porezane, popraskane, s krvavymi jazvami, bohu dakuj za tvoje 🙂 no ale nebudeme sa tu predviehat kto ma horsie ako v skolke 🙂 ja by osm si ho najradsej odrezala
@adel22 Mam ho porezane po 4roch operaciach , toto nevmasirujes, aj ti najlepsi lekari sa vyjadrili ze pomoze iba plastika, bude viisiet ked schudne aj takych 10 cm, ale dalsiu operaciu psychycky nezvladnem a an inepojdme od malickej, tak to dlabem. dnes som nanic spolocnik, idem radsej spat, dobru noc.

baby neblbnite bez peciva by som zomrela do dvoch dni 😀 aj dnes som mala na obed chleba s kuratom a ako dezert dva nutelove rozky 😀 ze ako zdravooo! ale tak bola som sama cely den, normalne dosla kamoska, obidve deti si zobrala o pol jedenastej rano a ja som si po ne prisla az o pol piatej - Zo bola zatial na flasi a ja som si stihla urobit preklad a bola som na autoskole 🙂