icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
15. máj 2013

@nikiniki no pekne, jeden vecer som tu neni a aha, depky sa tu chytaju 😀 @nikiniki pekne sa postav s michelkou pred zrkadlo a porozmyslaj ci by si ju vymenila za pekne brucho 😉 myslim ze odpoved vsetci pozname 🙂 aaa je po depke.

ivka228
15. máj 2013

@nikiniki Nika, ja dnes nemozem prist na to stretko, lebo moja mama sa rozhodla, ze si ja dnes pojdem v ramci dna melanomu pozriet znamienka. Vybrala si proaktivne dovolenku a tak sa neda nic robit, len tam ist. Skoda, tesila som sa.

ivka228
15. máj 2013

@ivinka77 Ivi, svadbu mame asi 10 minut autom od domu. A vcera som rozpravala s mamou, tak vraj dietatu taky hluk nemoze robit dobre a vobec by sme Filipa nemali brat na svadbu. Skoda, ze sa aj sama nenavrhla na strazenie. Ale neva, ja ju aj tak angazujem. 😀

zabka29
15. máj 2013

SOm bola mimo, tak len pre zaujímavosť, kde máte baby stretko dnes?

ivinka77
15. máj 2013

@nikiniki no ked sme pri tom rezani...tak ja by som sa najradsej obrezala asi cela od hlavy po paty 🙂 🙂 🙂

ivinka77
15. máj 2013

@ivka228 tak drzim palce, snad sa dovtedy aj sama podujme na strazenie 🙂 a maly bude oki... ved keby nieco, 10 min. je pohodka... no a co sa hluku tyka, tak my osobne sme boli uz na viacerych ovela hlucnejsich miestach a akciach, ako je svadba, takze to neriesim...aj tak tam bude s nami cca do 19.00 a bude to len mesia svadba, takze pohoda...

nikiniki
15. máj 2013

@zabka29 dnes na furci o 10tej prisla by si? to je stretko kojacich matiek, a vsetky deticky su tam malicke a organizuje to moja laktacna poradkyna. dnes bude hostom jedna pani, meno som zabudla aj funkciu pekne nie? idem pozriet emajl a napisem 🙂

tinasc
15. máj 2013

@ivinka77 ja keby som mala prachy tak idem na plastiku... 😀 odsať tuk, odstrániť celulitídu, strie... juj našlo by sa veľa vecí, ktoré by som chcela opraviť a odstrániť 😉

ivinka77
15. máj 2013

@tinasc ja nastastie strie ani celulitidu nemam... jedine ten tucisko obrovsky ! a na to my je luto davat prachy, radsej budem makat a pojdem na dovolenku, ako na plastiku 🙂

nikiniki
15. máj 2013

@tinasc su aj nejake medicinske indikacie kedy sa ide na plastiku nie? myslim ze mne by brucho spravili....ale nesla som pot tom, ale ja keby ze si davam brucho tak jednou operaciou by som uz dala aj ciciny, inak fakt to futbllove muzstvo nimi budem ovievat....

tinasc
15. máj 2013

@ivinka77 no šak aj ja budem musieť makať, prachy veru nemám 😀 mne by stačilo, keby som ten tukový prstenec z brucha stratila, nohy by som až tak neriešila, však to by išlo s tým... stále sa na to odhodlávam a moja slabá vôľa ma premôže...

tinasc
15. máj 2013

@nikiniki myslím, že robia aj plastiky zo zdravotných dôvodov... nielen z estetických 😉

mata884
15. máj 2013

dnes uz len 5min. plac a zaspinkal Matejko...jupiiiii

ivinka77
15. máj 2013

@tinasc ja by som prachy aj mala... len mi je to luto obetovat, ked viem, ze by to slo dolu aj bez plastiky... len tu volu este najst :(

ivinka77
15. máj 2013

@adel22 vy uz znakujete ? podla coho ju to ucis ? je niekde navod, ako zacat a ake znaky a tak ???

adel22
15. máj 2013

@ivinka77 baby signs- videa na youtube...este mi neukazala ziadny znak, ale vraj vacsina zacina po pol roku, takze my skorej...a snad sa uz umudri🙂 mame len mliecko, spanie, knihu, kupanie, a dnes som dala svetlo🙂

adel22
15. máj 2013

A my uz chodime nad zachodik cikat🙂 dnes uz bola min 5x🙂 len pri kake ma to nenapadlo, tak som musela nocnik cistit, vrrrrrr, ale zajtra uz na to nezabudnem🙂

nikiniki
15. máj 2013

No tak ja som vcera predcasne vyskakovala ze kriza zazehnana, dnes dopoludnia som jej nemala co dat. sice papkala asi 4x ale zeby sa najedla ee, evidentne jej to nestacilo ale bola chuda unavena tak zaspala...........neviem neviem,,

na skupine bolo fane velmi vela som sa dozvedela a hlavne to, ze deti maju cas sediet dovtedy, ky sa sami neposedia. v ziadnom pripade to nepodporovat skvor, pretoze v predskolsom a skolsom veku vznikaju rozne dys...poruchy a ine peripetie, nema to vplyv len na chrbticu, skoliozy a pod, ale aj na centralny vyvoj mozgu. tato pani prednasala: http://www.zenskecesty.sk/

a my chodievame nadalej na nocnik a som spokojna, kaku aj tak hodime do plienku, lebo kakame pocas spanku tak mi to je jedno 😀 😀 😀 😀 My znakujeme : ist von, daj didu, spinkame, kupkanie a to zatial staci

nikiniki
15. máj 2013

a toto je stranka nasej laktacky:
http://mamamame.webnode.sk/novinky/

mata884
15. máj 2013

@nikiniki daj si vineu. skus este aj to. ja som si dala vcera a dnes len tecie a tecie.

nikiniki
15. máj 2013

@mata884 s bublinkami si pila ci si si odbublinkovala? 🙂 fakt sa pytam

ja som dnes videla mamicku ako koji babo a ked sa jej dcerka odtrhla od prsnika mliecko jej len tk striekalo, s takou zavistou som pozerala, ale v dobrom,,,,

mata884
15. máj 2013

@nikiniki taku hned ako som otvorila...a vypila som dost

mata884
15. máj 2013

@nikiniki a tteraz ma napadlo...ako sa ma sestra?

nikiniki
15. máj 2013

@mata884 ty uz su doma, lezala v nemocnici aj s malym aj muzom, ale ten chodieval domov na noc lebo to by boli dlasie peniaze.......mala dva zakroky, najprv jej vyberali endoskopicky chuderke kamene zo zlcovodov a nakoniec jej laparoskopicky vybrali zlcnik chudatku, tri dn ii o hlade a bez vody, ja nechapem ako jej mliecko prezilo aj ked ho a menej ale predsa ho ma! a uz sa citi dobre, ona je vleka hrdinka.

nikiniki
15. máj 2013

@mata884 niekedy som jej pila na litre a zaudla som ale iste si dnes kupim
a dnes si urobim popoludni aj zaprazenu polievocku cert ber dietu, musim nahnat mliecko

ivka228
15. máj 2013

@ivinka77 tak dnes mala mamina premieru co sa krmenia maleho tyka, kedze ja som z kozneho neskor dosla a v kuchyni ma cakali 3 hrnce zababrane, ale neva. Filipko sa pytal ku mne, ale hladny uz nebol, takze som spokojna. Ked pojdeme na svadbu natrenuje davanie kase a uz bude opat proficka. 😀

ivka228
15. máj 2013

@nikiniki juj skoda, ze sme neboli. Akurat nam to dnes velmi dobre vyslo. Filip sa zobudil o pol 10, tak uz by sme sa len napapali, obliekli a sli. ☹ ☹ ☹ ☹ O mesiac stopro musime prist. Ved to mam hned pod nosom.

ivka228
15. máj 2013

@nikiniki ja este mam v spajzi poslednu Vineu na zle casy, ale zatial je to ok (klop klop). A kedze v noci velmi papat nechcel, tak rano opat pretieklo. Ale cumel sme podavali aspon 6x. Musim ho od toho oducit a budeme spat celuuuu noc. Niekedy o rok. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alyze
autor
15. máj 2013

@ivinka77 to ja brucho mam celkom v pohode, len sa mi to presunulo na zadok 😀