Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@alyze urcite...ver mi...ma dost kamosiek, co maju rozdiel do 2 rokov a trieskaju si hlavy...teda aspon teraz...ked su deti male...mozno tak za 2-3 roky to bude supis, ze sa spolu vyhraju, ale momentalne je to pakaren 🙂 ja mam rozdiel necele 4 a neviem si to vynachvalit...ale podla mna uz aj tie 2,5 - 3 roky je pohodicka... 🙂
@slady hej doobedu stale super... poobede sa jej to uz trosku pokazilo...ze sa jej tie 2-3 hodky niekedy rozkuskuju na 2 spanky, , ale doobedu vo vyhnanstve na balkone bez pohnutia 🙂 len uz to tak asi nepotrva dlho, lebo po prve uz je tam okolo 12 slnko brutalne a po druhe sa mi uz nevojde do hlbokej vanicky coskoro 🙂
a este dakujem za zorcu za komplimente secke 🙂
baby ja dnes sabotujem spanok - Wilkaca zase bolel zub tak sme si uprostred noci v noci kukli film, kym ho neprestal boliet a teraz mi tu spinka a ja prekladam aspon, ked uz nic ine... zajtra budem odpalena. ale bohata 😀
fras to bola noc! 3 hodky spanku a Wilcu sa nevyspal o moc dlhsie... to bude den!
Baby z BA, taky plan na rande som mala, ze dame na MDD rande na Magio plazi a prd makovy, otvoria ju az 12.6, no ako ma zrusili, ale aj tak by sme mohli dat rande volade uprostred. Ako ste na tom ohladom Sadu Dzonyho Kinga?
@alyze ja som nebola nervna, bola som rada ze wiluch cusi a cumi a neplace a ked uz som bola hore bez sance ist opet v dohladne jdobe spat, tak som vyuzila cas a aspon som nemusela prekladat rano 🙂 ale dlho mi trvalo vytiahnut sa z postele a na nasho ocka som nadavala celkom statne - wilka poslal za maminou, otocila sa na druhy bok a koniec.
Ahoj, tak my zase vstavame v noci odus. je nechapem ze raz vstavame par dni za sebou iba raz v noci a potom do osalenia aj 10x..........dnes iste aspon 4x a vcera minimalne 8......ked ja pridem na to preco bude uz chodit na strednu...vidime ze uz papate o dusu. MOja manovu maniu vstavat o 6-6.10 a vobec neviem co s tym, cely den pobabarany a ona ja cert. tak sme prestali chodit dopoludnia vonku chodievame iba popoludni a tak sa da, tak stihame vsetky, lebo potom bud prihodime este jeden spanok, alebo je hotova a zla. ale inak je strasne zlata, vie sa sama zahrat aj hodinu, vcera ju srazil svokor hodinu a cely cas sa hrala v ohradke ako som ju tam pooila som ju tam aj nasla. ja jumeditym ponosim v satke a v manduce tak mi nevadi ak sa poemzdi to sama pohra.
a nevies ho prehovorit k tomu zubakovi? neda s anejak uplatit?
@nikiniki nijak, ani mne pusu neotvoril ked som mu to chcela pozriet, nic fakt. tak som mu to riadne vycistila a cistim do osalenia ale to som robila uz aj pred tym... neviem co idem robit, ak bude zase v noci problem tak idem zubarke a naj daco vymysli, bo toto bola hruza vcera. nema to cervene ani zapalene ani opuchnute ani nic, tak dufam ze to preslo zase na chvilu... zubnica mi vravela ze sa na deti "vrhaju" nasilim len ak maju zapal alebo velmi vazny problem, inak to nechavaju otvorene a cisti sa, tak pockam a uvidim tuto noc. uz viem ze od bolesti u nas funguje film, tak hadam to dako ustojime ak bude treba a pojdem zajtra ako ho bude zase boliet. neviem vobec co s nim, bezradna som. to nepodplatis ani nic, skusala som vsetko.
@nikiniki keď prestala toľko spať cez deň, vlastne keď začala chodiť, bola také tornádo, tak som ju ukladala iba na obed, lebo viac aj tak nechcela, takže večer už bola riadne unavená, spala celú noc... vlastne možno raz sa zobudila ale stačilo ju uložiť naspäť ani nechcela už papať... a od dvoch rokov mi nespala cez deň už vôbec iba sporadicky takže to bolo vybavené...
@kaktusik007 a ty čo tu robíš???? haaaa? 🙂
@tinasc ja nic, ja som len videla na celkovej stranke ze si prispela do temy, ako najposlednejsi prispevok, tak som bola zvedava ze o com sa tu bavite 🙂 a dala som ti za pravdu, tak bud rada 😀 😀 😀 😝

@ivinka77 A to ti kazdy den tak krasne doobedu pospinka? U nas je kazdy den iny. 30 minut je istota a vsetko co da nad, tak beriem ako bonus. 😀