Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slady neboj prejde to. aj moja ma niekedy dni kedy place a ja netusim preco, ale nie dlho ani nie srdcervuce, to ked hej tak hned idem k nej, ale ked pomrknava necham ju. ale tiez som neprisla na to ze kedy co....a hlavne ja nesmiem nechat viac ako 1,5hodiny, maximalne 2, ak by som nechala ako Ivka pise 4tak to by po prve bola mrtva od unavy a po druhe nezaspala by do rana
@ingeborgnicol isla, ale nie hned, tiez tak najskor za rok 😉
@nikiniki normalne som bezvajecne farfalle uvarila az tak namakko skoro do rozvarenia a len pretlacila vidlickou a pridala do klasickej zeleninovej kase...to len nejakych 5-6 kuskov som jej skusila dat, lebo som varila pre nas, tak som tych par kuskov nechala v hrnci skoro rozvarit, ze reku skusim, co spravi...zabit sa sla 🙂 inac jej ani kupovane ovocne moc nechutia :(
@alyze si trufas, mas moj obdiv za to 🙂 malokto by si trufal aj ja osobne by som sa bala. velmi, zeby som dve male nezvladla, tak ako pisu baby co tu maju dve za sebou, ze obom sa treba v niecom inom venovat a pri tom naraz v rovnakom case. ja mam jedinacika a som spokojna a pred 20timi rokmi som mala dalsieho jedinacika 😀 😀 😀 😀
farfalle-co to je?
@nikiniki toto http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/03/33/92/40... motyliky 🙂 ako ich vola Teri : )
@tinasc moja sa ide najviac zblaznit za hruskou a este aj nektarinka a slivky jej moc smakovali a ked som jej dala melon, tak to si mala vidiet...to keby mohla, tak si aj do nosa vopcha nielen do ust 🙂 inac ta cestovina mi napadla dnes tiez len nahodou, lebo som varila pre nas...tak reku sak skusim a uvidime 🙂
@ivinka77 už som spomínala, že mne môj starý zakazuje kupovať ovocie v obchode... že koľkorazy striekané a pod... ešte ta banán, však ten doma nemáme a jablká máme svoje... no ale chcem mu kúpiť broskyňu a tuším aj na slivky pôjdem chudáčik aby sa dobre vykakal, lebo minule sa zase tak trápil ako tlačil 😀

čaute, dnes nám to trvalo dlhšie, ani jednomu z deciek sa nechcelo spať 🙂