icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
15. máj 2013

čaute, dnes nám to trvalo dlhšie, ani jednomu z deciek sa nechcelo spať 🙂

nikiniki
15. máj 2013

@slady neboj prejde to. aj moja ma niekedy dni kedy place a ja netusim preco, ale nie dlho ani nie srdcervuce, to ked hej tak hned idem k nej, ale ked pomrknava necham ju. ale tiez som neprisla na to ze kedy co....a hlavne ja nesmiem nechat viac ako 1,5hodiny, maximalne 2, ak by som nechala ako Ivka pise 4tak to by po prve bola mrtva od unavy a po druhe nezaspala by do rana

ivka228
15. máj 2013

@nikiniki u nas jediny "znak" co funguje je, ze ked je hladny, tak vravi mam-mam-mam. Mozno je to aj mnam-mnam, ale ja verim, ze nie.

nikiniki
15. máj 2013

@ivka228 hlavne je ze mu rozumies 🙂

ivka228
15. máj 2013

@nikiniki tiez sa divim ako to tie 4 hodiny vydrzi, lebo pocas dna ma prestavky maximalne 2.5h. Ale vacsinou ak mi dava iba 30min. spanky, tak mich da styri a ten posledny je uz tesne pred kupkanim. Ak spi cez den pekne, tak potom da aj tu stvorhodinovu pauzicku.

ivka228
15. máj 2013

@nikiniki no jasne, my sme uz zohrata dvojica. 🙂

alyze
autor
15. máj 2013

@ingeborgnicol isla, ale nie hned, tiez tak najskor za rok 😉

ivinka77
15. máj 2013

@nikiniki normalne som bezvajecne farfalle uvarila az tak namakko skoro do rozvarenia a len pretlacila vidlickou a pridala do klasickej zeleninovej kase...to len nejakych 5-6 kuskov som jej skusila dat, lebo som varila pre nas, tak som tych par kuskov nechala v hrnci skoro rozvarit, ze reku skusim, co spravi...zabit sa sla 🙂 inac jej ani kupovane ovocne moc nechutia :(

nikiniki
15. máj 2013

@alyze si trufas, mas moj obdiv za to 🙂 malokto by si trufal aj ja osobne by som sa bala. velmi, zeby som dve male nezvladla, tak ako pisu baby co tu maju dve za sebou, ze obom sa treba v niecom inom venovat a pri tom naraz v rovnakom case. ja mam jedinacika a som spokojna a pred 20timi rokmi som mala dalsieho jedinacika 😀 😀 😀 😀

nikiniki
15. máj 2013

farfalle-co to je?

ivinka77
15. máj 2013

@alyze ak mozem poradit...daj si rozdiel minimalne 2,5 roka, inak je to na maslu... 🙂

alyze
autor
15. máj 2013

@evamarcel neboj, niesi sama, ani mne to kojenie neubera na vahe 😀 a mohla by som kojit j 5 rokov a nic
no obmadzujem sa v pecive, na ranajky radsej ovocie z nizkotucnym jogurtom a sladkost raz do tyzdna, aj to len kusok, alebo zmrzka 😉

alyze
autor
15. máj 2013

@slady veru mas recht, aj preto sa obmadzujem 😒

ivinka77
15. máj 2013

@nikiniki toto http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/03/33/92/40... motyliky 🙂 ako ich vola Teri : )

tinasc
15. máj 2013

@ivinka77 super, aj ja skúsim cestovinu, mňa to nenapadlo, mne papá zeleninu aj domácu uvarenú aj kupovanú, hlavne tie s mäsom a Hami sú hit 🙂 ale kupované ovocné mu tiež nelezú, radšej si dá jablko, alebo banán so sušienkou 🙂

ivka228
15. máj 2013

@tinasc ktore chody vy uz papate? my zatial len obed a 3x som mu dala kasicku na veceru, ale uvazujem, ze by som mu uz o 2tyzdne dala aj desiatu.

ivinka77
15. máj 2013

@tinasc moja sa ide najviac zblaznit za hruskou a este aj nektarinka a slivky jej moc smakovali a ked som jej dala melon, tak to si mala vidiet...to keby mohla, tak si aj do nosa vopcha nielen do ust 🙂 inac ta cestovina mi napadla dnes tiez len nahodou, lebo som varila pre nas...tak reku sak skusim a uvidime 🙂

tinasc
15. máj 2013

@ivka228 na raňajky mliečko, po rannom spánku zelenina, potom po spánku mlieko, na olovrant cca. okolo 17.30 niečo z ovocia a na večeru pred spaním kašičku, alebo to obmieňam s mliekom, do ktorého dávam kukuričnú krupičku na zahustenie...

ivinka77
15. máj 2013

@tinasc a ake mlieko davas ?

tinasc
15. máj 2013

@ivinka77 už som spomínala, že mne môj starý zakazuje kupovať ovocie v obchode... že koľkorazy striekané a pod... ešte ta banán, však ten doma nemáme a jablká máme svoje... no ale chcem mu kúpiť broskyňu a tuším aj na slivky pôjdem chudáčik aby sa dobre vykakal, lebo minule sa zase tak trápil ako tlačil 😀

tinasc
15. máj 2013

@ivinka77 Nutrilon

alyze
autor
15. máj 2013

@adel22 tak dík 🙂

alyze
autor
15. máj 2013

@ivinka77 asi to tak bude lepsie 🙂

ivka228
15. máj 2013

@tinasc takze ty aj Ivinka davate ovocie podvecer. A kedy planujes pridat dalsi chod?

tinasc
15. máj 2013

@ivka228 neviem aký ďalší chod máš na mysli?

ivinka77
15. máj 2013

@tinasc ja kupujem na trhu domace...ale aj tak nemas istotu, ze neni striekane, aj ked ti to predavajuci na vlastnu smrt odprisaha...ale zatial som vsetko davala take, co sa supe... tak myslim, ze neumre z toho 🙂

ivinka77
15. máj 2013

@ivka228 ja musim davat podvecer, kedze my spime od 9-13 doobedu, takze u mna je desiata bezpredmetna zatial :( preto davam ovocie na olovrant... a desiatu pridam az vtedy, ked bude v tom case hore a nie drichmat 🙂

ivka228
15. máj 2013

@tinasc asi to mliecko po spanku okolo obeda.

tinasc
15. máj 2013

@ivinka77 aaaaa Miletičkaaaa 🙂 závidím... ja som tam bola v pondelok kvety na balkón kupovať... ale že by som sa tam dokázala prechádzať... a tej zeleniny čo tam mali...
a tu majú bohvieaké, keď je to v supermarkete... bohvie odkiaľ to doviezli... ale dlabem na to, už kúpim...