Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
nam us nejako davno skoncilo to pekne kocikovanie, ako kedysi, aj 2 hodinky sme sa vedeli motat, mala spinkala, teraz:
po piatich minutach sa tam uz zacne osivat co ju to tam nebavy a ked vystriedame vsetky hracky v kociku, tak sup na ruky 😅
@janulka_s to na to stretko pridem najskvor ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kebyze nemam kojenca uz som tam ale bojim sa co by robila 5 hodin v aute 🙂)))))))))))
No 90 dnovku mam osvedcenu raz som ju musela zrusit po 6tyzdnoch, pretoze som schudla 11 a bola som vychrtla a potom druhyart som schudla za 3 mesiace okolo 20 kil cize je na bomby a zdaleka som ju nedodrziavala ako sa ma 🙂)))))
@slady no moja potiahla doobedu dva a pol a teraz isla zase tak neviem. ale tento system je strasny, lebo to cely den zabity, uz sme mali podla nasho reziu slapat na prechadzku poldnovu 😀 😀 😀 😀 😀
Jaj a ja som navrhovala Sad Janka Krala
my mame tiez cca 40cm a podlaha...iny zabijak by bol....ale ja ju na gauci nemavam vobec...ak som s nou tak sme na posteli, alebo ju mam vecsinou v satke, alebo manduce, a ak je saa tak je v ohradke zlata to vec 🙂 ale vecsinou sme spolu
@alyze inac ja mam podozrenie, ze ona necapla, ale zliezla vedome 🙂 lebo tak blazene stastne sa usmievala, akoze ''aha mama, ja som to dokazala...'' 🙂 uplne ze vyrehotana jak leco 🙂
@janulka_s koberec mame shaggy , taky s tym dlhym a hustym vlasom a inac Sad Janka krala moze byt... ja tiez pojdem MHD , takze no problem.... a sedacku mame take obrovske letisko, meganizke 🙂 http://www.asko-nabytok.sk/images/asko_nabytok_...
@janulka_s ozaj jani, nechcete chodit plavat ? hladam sparinga... http://www.shopcity.sk/team/Vychytavka-6337-Kur...
@alyze sedi sa na nej supis, este lepsie sa na nej lezi... len sa z nej tazko vstava, tym, ze je velmi nizka... tak moj ocino aj svokor maju dost problem 🙂 a presne tak, je taka leharova vegetna...a zmestia sa na nu v pohode v pololahu 6 dospeli ludia alebo my vsetci styria sa tu rozvalime a mame este kopec miesta aj pre dalsie 3 deti 🙂 kedze nas ocko chce 5 🙂 dezo ! 🙂
a hlavne ze si trufate na kupo ja s mojim bruchom astriami a celulitidou pojdem ked mala bude mat 5 rokov
pridavame sa k parasutistom, my minulu nedelu z postele na koberec... snad sme sa zaobisli bez ujmy, ale doteraz mam z toho hnusny pocit ☹
baby, mam otazku... chcem dnes malej spravit prvykrat kasicku nemliecnu do MM (Hami ryzova nemliecna)... mam 100ml MM z mrazaku, no chcela by som spravit na zaciatok len 50, ona to podla mna aj tak nezje, kedze so zeleninou marne bojujeme 2 tyzdne... chcem sa spytat ci mozem tych rozmrazenych zvysnych 50 MM nechat v chladnicke na zajtra 😕 alebo zarobit kasicku 100 a polku nechat v chladnicke na zajtra? ci sa MM po rozmrazeni uz nesmie skladovat? 😝 diky
@ivkasendy IVka ja sa snazim po rozmrazeni podat vsetko. Ale ty iste nedavaj viac ako 50 kasicky. Ja so cele prve dva mesiace davala 50 iba ak som davala vazne. Nehovorim ze tolko mas davat aj ty tak dlho, ale predsa......No a po rozmrazeni sa pise niekde ze d o24 hodin a niekde ze do 12 sa ma podat, ale ja nepodavam, davam ihned po rozmrazeni a ptom dam radsej psovi....ale da sa podat napriklad rano, na druhy den by som iste nedavala napriklad vecer.........
@tinasc ze drzkopad.......ja si davam prave cierne pivko a som sa skoro zadrhla pri tom slove............
podla mna ten drzkopad ma za sebou kazdy, ale kazdy sa boji priznat. My sme padli vtedy, ked mala prvy krat sa otocila na brusko, v ten den. Ja som ju dala doprostred postele ako stale a zrazu bum, bac, rev a mala na zemi.......ale videla so podla reakii ze nic....chvalapanu bohu. to vtedy sa otocila uplne prvy krat tak neviem, kto bol viac vystraseny ci ona ci ja......od vtedy som ju samu nikde okrem ohradky nenechala.

@nikiniki moja taha uz dve hodiny, nechapem 🙂 no prasa len preto ze sa to rymuje, lart pour lart chapes, forma predci obsah 😀