icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

nikiniki
19. máj 2013

@slady a vy ste neboli predcasni? narodila sa na termin?

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki btw aj ja som predcasna... 30 tyzden...a hen jake hovado zo mna vyrastlo... 🙂

slady
19. máj 2013

@nikiniki presne na termin 🙂

nikiniki
19. máj 2013

ta to si hodne predcasna clovece.....poriadne.....a mala si s tym v zovote nejake problemy? Nasa sa uz zaradila yslim k normaln detom, mala so strach, lebo na mozgu mala asymetriu v komorach a dost velku, oblickovu panvicku nemala v poriadku a kadeco...a bola taka mrnavucka 🙂)))a teraz ma skoro 8 kil a je fajnucka a veeeeeeli sikovna. akurat ked sa naucia kricat, te Buh a nieco chce , bude po mame.,

tinasc
19. máj 2013

@slady neviem čo by to mohlo byť, každopádne držím palce, nech to skoro prejde a ty sa poriadne vyspíš 🙂

tinasc
19. máj 2013

@nikiniki ani môj krpec ešte nemá zúbky 🙂 doktorka mi vravela, že aspoň sa nebudú tak kaziť 🙂

ivinka77
19. máj 2013

@nikiniki sak to, ze nemala...okolo materskeho mlieka som ani nesla, odchovana na sunare od prvej sekundy a problem v zivote ziadny...a to ma po porode ''odpisali'' ze to asi neprezijem 🙂 a ak ano,tak budem urcite liznuta nejakym postihnutim a vidis... absolutne nic...dokonca som bola dost zdrave decko a aj teraz byvam chora velmi malinko, v nemocnici som bola prvykrat, ked som rodila Teri, takze fakt uplne vsetko bez problemov...a to v 77 isto nebola medicina na takej urovni, ako teraz....inac moja mamka si myslele, ze ma zlcnikovy zachvat a to sla rodit 🙂 som to uz tusim pisala... sa tam hadala s doktormi, ze ona rodit nemoze, ze ma termin az o 2 mesiace 🙂

nikiniki
19. máj 2013

Super,na zlcnikovy kamen vyzeras prilis dobre he.a je to fakt supwr zw v tej dobe si to prezila bez ujmy na zdravi a v plnej parade 🙂

mirkov
19. máj 2013

no halooo, konecne sa sem aj poriadne dostanem! Hlasime pol rocka dnes!

ivinka77
19. máj 2013

@mirkov jeeeeejo aky je rozkosnyyyyyyyyy !!! gratulujeme ! ozaaaaaaaj chceme dat rande blavacke, kedy cez tyzden ti to vyhovuje ???

mirkov
19. máj 2013

@ivinka77 som za! Ale zalezi, ze kde a o kolkej. Ja som zatial totiz nepojazdna 😒

ivinka77
19. máj 2013

@mirkov napis kde a kedy ti to najviac vyhovuje a skusime to nejak zladit...nepojazdna som cez den aj ja a ved MHD funguje nie ? 🙂

ivkasendy
19. máj 2013

jeminku, je to normalne, ze za polhodinu som uz bola 4x uspavat?!!! 😕 😠 pohladkat nepomohlo, trolinku pocucala, zaspala, prelozila som do postielky a ani nie 5 minut a zase plac 😖

ivinka77
20. máj 2013

@nikiniki dobre ranko... hlasim stav....83,8 :(

alyze
autor
20. máj 2013

@mirkov jeeeeeeeeej gratulujem, zlatucky chlaapcek 🙂

alyze
autor
20. máj 2013

@ivinka77 Ivi, tebe to tusim ide dole 😉
Ja tiez hlasim stav 77 😉 a to som dala vcera zmrzku a liter vinei 😀 som v soku 😅

tinuska1112
20. máj 2013

@evamarcel to mliečko sa volá Babylove.. 😉

ivinka77
20. máj 2013

@alyze ide , kua ale rychlostou jak v lete na saniach...to kym schudnem na povodnych 65 tak budem aj sediva :( pol kila za tyzden je zalostne malo :(

alyze
autor
20. máj 2013

@ivinka77 ale lepsie ako nic 😉
ja mam este dlhsiu cestu, moja povodna vaha bola 62 😨

ivinka77
20. máj 2013

@alyze nemas...lebo mas uz teraz skoro o 7 menej ako ja 🙂

nikiniki
20. máj 2013

No ja hlasi stav 87 cize este o kilo viac ako minuly tyzden a uz ma to nebavi, od dnes zacinam cvicit a drzat 90dnovku, potraviny nakupene a ja pripravena, takze dufam ze toto je posledny zalostny stav. Inak a hlasim aj plne kozy. Neviem ci je to zhoda okolnosti ze osm si vcera dala aj zaprazenu poliecku aj pivo vecer cierne na lieko, a moja dcerka v noci vstala iba raz!!!!! ale rano som ala plny cecok, co uz dlho nie 🙂)))))))))))))) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa vyetusjem, mozno sme zazehnali krizu konence!
@mirkov gratulujeme je kraaaaaaasny skerko malinkaty!

@alyze
@ivinka77 obidvom gratulujem k stratenym kilogramom! aj ked alo ale predsa aj to sa pocita!!!!!

nikiniki
20. máj 2013

@ivkasendy vcera sa mi to stalo presne to jedno zobudenie co ala, nakojila, ulozila a o 5minut detto. a stalo sa mi uz asi 3x toto iste ale neprisla som na to co to bolo, aj mne v noci zaspava na didke tak so si povedala ze bola nedostatocne uspinkana

nikiniki
20. máj 2013

@ivinka77 a o 10 menej ako ja, ja budem mat co robit, kym Vas dobehnem....ale zase ja aj ked mam do 70 kil, tak to na mne nevidno, vyzeram stihlo, az naad 70 na mne nieco viddno vazne, cize vlastne ja potrebujem shcudnut "len" 17 🙂 a ked dokojim tak dalsich 20 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slady
20. máj 2013

@mirkov smejulo krasny 🙂
@nikiniki hlavne si ver, ze to na mliecko vplyv mat nebude, lebo ak budes cakat kedy ti zase dojde kvoli diete alebo cviceniu tak sa to stane, teda podla mna, ale inak blahozelam k plnemu cecku 🙂 a ta tvoja dokina je fasa prasa, uz mi aj odpisala, a jako pekne 🙂 som do nej 🙂

nikiniki
20. máj 2013

@slady len si do nej bud, ja som sa zlakla, ze je prasa fakt. zeo dajaku prasacinu ide 🙂 Inak a ja som dost silny psychycky clovek, ale fakt si v to mlieku neverim a toto je vysledok 🙂))) dnes som si vzala z teba priklad a pekne som si manducovala s malickou, ale nejak zalahla a este nevstala tak som si konecne navarila a popratala a ani v pete ju nemam budit, ked vcera dala obednajsi spanok "az " 20 minut 🙂)))))))))

nikiniki
20. máj 2013

@slady pocuj a som ti pisala na Fb ale dajak nic. Kupisla som pseno a pohanku normalne ze v obchode, isla som kupila som a hotovo a vcul co s tym? nieco duchaplne by sa naslo? a este nejaka info ze to cco su: bielkoviy, skorby, alebo uhlohydraty? myslim ze uhlohydraty, ale neni som si ista, potrebujem to na toto trojdelenie vediet v ramci diety

ivinka77
20. máj 2013

poslusne hlasim, ze mame za sebou prvy pad z gauca 🙂 zavrseny totalnym rehotom 🙂 nastastie mame total nizku sedacku a total vysoky koberec, tak ju to zrejme pobavilo a nebolelo 🙂

nikiniki
20. máj 2013

@ivinka77 mne bolo jasne ze mimozenstanka plakat nebude to sa iba Vam moze stat 🙂 nie ze ste spadli, ale ze ste neplakali 🙂

alyze
autor
20. máj 2013

@ivinka77 suhlas s nikov, zazracne dieta 😀

alyze
autor
20. máj 2013

@nikiniki a co to aku dietu mas ? ked bude na teba ucinkovat, tak daj recept 😀