Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@adel22 Co jej davas na veceru slaninu?
My spinkame tiez od 19tej, ale rano o 6tej bola hore potom sa predriemala a teraz isla zase spat........ja som ju zase skusala nechat u mna v posteli v noci o jednej ked sa zobudila na papu. a vysledok? docicala a uplne sa prebrala chcela kecat. tak som u supla nazad do postielky 🙂 ked vsade citam ake je spolocne spanie pre kojenie dolezite, velmi sa na to dava prizvuk. ae mojej dcerke je to mozno na kojenie lepsie, ale na spanie iste nie 🙂)))))))))))
@adel22 iba rz sa zobudila? priznaj sa aku slaniinu jej davas 🙂 pocuj ty jej nedavas kasicku ze iba kojis vecer....a myslis ze mas vela mliecka? skoda ja nemam vela mliecka vecer a poto ju dokrmujem kasou ona ju nevie travit a potom sa budi. budi sa od kedy sme davali kasu. kym sme nedavali budila sa iba raz o 4tej rano.........
@nikiniki ja stale le mliecko davam...budi sa vacsinou raz za noc, ale niekedy sa zobudi ze chce len prebalit, ze si curla do plienocky :( /poslednu dobu davam plienky/ ale mozno zase daco ine vymyslim...
minule som nakojila a este som chcela do flasky odstrieknut, bo som sla na dve hodky do bazena🙂 no mlieko som mala len na spodok flasky:( tak som este malu dokojila a tahala poriadne...cize to rucne odstrekovanie moc u nas nejde....tak si myslim, ze mlieka tam je na prirodzene papanie dost🙂 zatial!
aj ja som sa rano cudovala, ze nebol aspon raz hore na papanie... 🙂 asi mu stacilo vecerne kojenie
kto si da so mnou cafe? ja sice len caro, ale v klude...potesi 🙂)))
tak nic idem si dat na vor ak ma neodfukne 🙂
@nikiniki @alyze my v noci takisto vstavame. 3.mesiac bol zázračný. Vstávali sme 3x za noc, o 24, o 05 a potom okolo 8. Od 4m sa to pokazilo a vstavame tak 6-8x. Ale treba povedať ze hladná je tak 3x za noc. Ostatné razy ju stačí zväčša podržať za rucicku.
A mliecka mám dosť..s tým to nesúvisí. Potrebujú cítiť mamu tieto. ase drobce
Plavanie sa nam presuva o 2 tyzdne, sme smutne:( aj tasku sme uz mali zbalenu a nic :/
Maly spi uz od 8,30 a ja som stihla obchod, kadernicku a tatko si oddychol. Ja ze ako sa zapoti pri starani sa o syna a on vysedel dieru v gauci 😀 . Ako je chlapom dobre na tomto svete. 🙂
@nikiniki ja som z toho nočného vstávania na nervy..a to papá UM, čo by malo byť sýtejšie a aj tak stále dva -krát papáme v noci.. odučiť sa nám od toho nedarí.. 😒
ahojte, tak malý už na balkone, je riadna kosa ako v ruskom filme, kurna kde je to leto???? My sme mali klasika noc zaspal o 20,15, raz o 4 papkal a potom vstal o 7,10, ale je nejaký nervoznejší dnes. Inak ani malý sa nechce pretočit z bruška na chrbát, ja ho aj strkám ale on za zaprie ručičkami a ani bohovy, už sa vám všetkým pretáčajú z bruška na chrbát? Neviem ako by som ho to naučila...........
Ja teraz pijem meltu, tá mi teda vôbec nechutila ale už som si na nu zvykla a myslím že je lepšia na mliečko.
@tinuska1112 moj synak papal UM a budil sa az do troch rokov, do roka a pol na mliecko a potom na vodu, kazdy den minimalne raz.

no a kojaci mamickam odporucam toto :
http://www.mamila.sk/domain/flox/files/clanky/d...
a kopem sa do prdele a lezem spat dobru nocku