icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
23. máj 2013

@petuska55 ani nam sa este nepretaca, ale este ma stale cas, mozno hned budu stvornoskovat a vykaslu sa na pretacanie 😀

petuska55
23. máj 2013

@slady no asi máme lenivšie tie detúrence, po kom to len budú mať 😀

alyze
autor
23. máj 2013

@nikiniki snad nie, vyzeralo by to blbo, do 17tich 😀

ivinka77
23. máj 2013

@slady ty zapadnes! sak vyzeras na 20 🙂

petuska55
23. máj 2013

@alyze no inak moja prvá dcérka do 9a1/2mesiaca total flegmoška a potom sa rozbehla a všetko naraz.

alyze
autor
23. máj 2013

@nikiniki a caro som uz mala 2 krat, len cas tu vysedavat akosi nebol 😀
teraz bambula spi, tak reku ze mrknem co je nove 😉

alyze
autor
23. máj 2013

@petuska55 no vidis, tak to bude asi to iste 🙂 potom sa aj zblaznime, ked budeme zvyknute, ze len tak lezia 😀

laurika289
23. máj 2013

Ahojte dievky ja som sem uz na zaciatku pisala a tiez aj do novembroviek ale lepsie sa mi cita🙂 ale sestra mi povedala ze niekde citala ze detom sa vyvyja bud motorika alebo psychika( alebo take nieco). No polopate ak sa este nepretaca tak to nevadi bude asi skor rozpravat. My to mame overene pri starsich detoch moja zacala lozit ked mala 7 mesiacov a rozpravat az okolo dvoch rokov a jej mala nelozila a rozpravala uz ked mala rok a pol. Takze dufam ze som to napisala zrozumiltelne a dufam ze som vas neunudila.🙂

petuska55
23. máj 2013

@laurika289 no pre boha, zas ukecané dieta 😀 mojej prvej dcére sa nezastavý papulka od rána do večera, este aj v noci zo sna rozpráva 😀

alyze
autor
23. máj 2013

@laurika289 dík za info, ja som to hned hovorila, ze to co si somre ze tata ma nejaky vyznam 😀
a kludne sa vykecaj, sak aj my sme tu preto 😉

alyze
autor
23. máj 2013

@petuska55 a to maju po kom ? po mame, alebo tatovi ? 😀

nikiniki
23. máj 2013

@laurika289 no moja bude potom aj ukecana aj ulietana, jej sa vsetko tak akosi rozbieha naraz.....vo vsetko je tak akurat 🙂 nic vopred 🙂 ale ukecana sa mi zda byt strasne a hlavne ak sa jej nieco nepaci. Napriklad tereaz so ju mala vonku v nosici a uz jej bolo dlho, tak blabotala ze pomoc........a teraz ked bola spokojna ani necekla.....

petuska55
23. máj 2013

no ved to po mamičke 😅 a inak môj muž je total kludas a má čas a ja som zas všetko hned urobiť a ukecana, no a staršia dcerka zdedila od oboch len to najlepšie, takže vražedná kombinácia, furt kecá - o všetko sa zaujma a kým niečo spraví tak to trvá rok - v škôlke z nej majú radosť 😀

nikiniki
23. máj 2013

Verim si pseno som velmi zvedava ako to dopadne a ci sa z toho aj najem.....velmi....

tinuska1112
23. máj 2013

@slady tak to si ma potešila 😝 .. ja by som už tak chcela spať celú noc vkuse 😒 🙂

tinuska1112
23. máj 2013

ináč naša maska spí od 10,30.. raz bola hore, že to už vyzeralo že vstáva, ale bola mrzutá, potrela som jej ďasienka gélom a zaspala ďalej.. normálne som v šoku.. tak dlho ešte nikdy nespala 😲

nikiniki
23. máj 2013

@slady http://www.biorecepty.sk/ext/biorecepty/php/bio... kurnik, podla tohoto to vyzera ze to pseno je skrob viac menej a v mensom pocte bielkovina, ale na uhlohydrat ani prezleceny...zena, nesekli sme sa?

nikiniki
23. máj 2013

@tinuska1112 no meni sa na mimozemske dieta aj ona.....aj moja, tiez este druchme 🙂))))

nikiniki
23. máj 2013

jo a z brucha na chrbat sa pretacame v pohodke tak sa prevali dozadu, hodi rukou a jedes, nejak sa rozhybala potvorka

ivinka77
23. máj 2013

@laurika289 najhorsia kombinacia je v 8 mesiacoch chodit a v 12tich kecat jak radio 🙂 snad ma to necaka druhy krat....kiezby si mala pravdu 🙂

laurika289
23. máj 2013

Budem sa opakovat ale ty mas mimozenstanky🙂🙂🙂🙂

nikiniki
23. máj 2013

@ivinka77 Ked ta poteesi ja som toto mala so synom. V ziadnom pripade od kedy sa postavil na vlastne nohy ani nesadol do kociara, mohla som ho vyhodit.......

ivinka77
23. máj 2013

@nikiniki TEri v chodeni nastastie zabrzdil fajnovy pad o zarubnu, tak som potom mala asi na 3 mesiace svaty pokoj, ale v kociku tiez sedela naposledy ako 13mesacna, aj to len preto, ze bolo snehu po kolena a v tom sa este nevladala brodit 🙂

slady
23. máj 2013

@laurika289 vidis, moj synator sa pretacal az okolo 6 mesiacov, lozit zacal v deviatich a rozpravat v troch rokoch 😀 niektore deti su oneskorene celkove 😀 ale zase plynulo hovori po anglicky, tak sa utesujem ze to preto iste 😀

tinasc
23. máj 2013

@adel22 ty brďo, čo si jej dala makový odvar? super 🙂

tinasc
23. máj 2013

@mata884 no super, ako to robíš, že celú noc spíte?

tinasc
23. máj 2013

@tinuska1112 aj my sme na UM a aj tak v noci pýta papať... čo už...

tinasc
23. máj 2013

@tinuska1112 a spinká ti v kočíku alebo v postieľke? bože taký spánok aj ja chceeeem 🙂

nikiniki
23. máj 2013

MOja zabinka dnes behala po celej posteli ako psik, len som pozerala ako sa miha, tu sa laktom odrazila, tu sa prevalila, tu nohami odrazila, ledva som ju stihala sledovat. Musim ju natocit, no mam Vazne podozrenie ze sa mi miha druhe hyperaktivne diteee 😠

mata884
23. máj 2013

@tinasc no ja ani neviem ako to robime, ze spi celu noc... pomaha asi kupanie vo velkej vani... praktizujeme asi tri tyzdne...vecer bud s tatkom, alebo sam( dam do vane tu sikmu podlozku pod neho..vodu trosku) a vkuse kopka nohami a mava rukami a asi sa tak unavi. 😀 . Spal dnes do obedu 4, 5 hodiny. Aj to som sa cudovala.