icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

doming
24. máj 2013

@slady ja som šťastná prešťastná......konečne zaspáva sáaaam 🙂🙂 a už máme dva zúbky 🙂 musím sa pochváliť 🙂 v piatok jeden a v nedeľu hneď aj druhý :P
len trpezlivosť a isto sa podarí čoskoro🙂

ivinka77
24. máj 2013

@janulka_s ockovanie supis...ani necekla... 🙂 tak dufam, ze to ostane bez problemov... zatial vsetko oki, v pohodicke...akurat drichmala po tej injekcii jak zarezana ....ale tak to v podstate ona drichme aj bez injekcie... tak uvidime....

alyze
autor
24. máj 2013

@ivinka77 ja z vas uschnem, ze ani necekla 😀
to nasu bolo pocut, az na druhe oddelenie 😀

nikiniki
24. máj 2013

@ivinka77
@alyze aj nasu az so ju ledva ukludnila. som sa pytala lekrasky tak povedala ze to veli boli, nie ten vpych, ale vtlacanie tej latky ze moze byt velmi bolestive....taze mimozemstanky ani bolest necitia hehe

nikiniki
24. máj 2013

@doming Gratulujem, pametam sa ako so sa vlemi tesila ked nasa prvykrat sama zaspala skoro som tancovala od radosti a aj k zubku gratulujem.

slady
24. máj 2013

@nikiniki no super, a moja dnes cikala a kakala do nocnika 🙂

slady
24. máj 2013

@doming wow, ja som to vzdala a mala je naspat v mojej posteli 😀 ale dnes zaspala sama po nakojeni, noakojila som ju u mna po leziacky a potom som utekala Wilkovi zadok utriet lebo uz na mna vykrikoval z vecka 😀 a kym sme sa vybavili Zorucha zaspala 😀 ale inak sa este stale jedujeme na prsniku, sama nie a nie zaspat, toto bola skor vynimka, lebo mi bola hore od stvrtej a unavena.

nikiniki
24. máj 2013

@slady ju j a nebojis sa ze ti spadne z postele? to je hruza takto lietat medzi dvoma detvakmi, priznam sa, neviem si predstavit.....

zabka29
24. máj 2013

Asi sa dlhšiu dobu neozvem, lebo mám pred sebou mierne povedané "šalené obdobie"....zajtra má moja neter krst a súčasne krstný syn narodeniny a to ešte deň neskončil, lebo sme pozvaní aj na oslavu 40tky na Jahodnú...no všetko by bolo O.K. keby bolo normálne počasie...práve som zistila, že nemám včom ísť, resp. budem sa musieť prezliekať a to v vlastne všetci, takže idem sa "pobaliť". O tri dni má môj manžel 40tku, takže od nedele "pácujem" aj keď opäť neviem ako to kvôli počasiu nakoniec dopadne. Naschvál som vybrala miesto s obrovským ihriskom pre deti....nádej zomiera posledná. No a do tretice v ďaľšiu sobotu sa musím premiestniť 100km na oslavu ročnice mojej krstnej dcéry. No a od nedele maľujem a "vyrábam" novú spoločnú detskú izbu pre moje deťúrence......Snáď do dvoch týždňov sa dáme do normálu, tak držte palce a tešte sa na foto torty, ktorú majstruje pre manžela naša šikovná susedka 🙂 🙂

nikiniki
24. máj 2013

@slady pocuj a gratulalok k cikaniu a kakaniu, ako sa ti to podarilo a ako si vedela ze ide kadit? my dnes cikanice ok a kakanice poctivo do pelenky potvora mala so nestihla.....ale moja vina, lebo ona nedalasignal a ja som sa zabudla pri linke kuchynskej
@zabka29 no mas toho naozaj poriadne vela! drzim palceky aby si to vsetk ozvladla a tesim sa na fotky.

nikiniki
24. máj 2013

NEmate niekto 3x hami kod? chybaju mi 3, stale nieco dokupim a vyhodim a ja sa neviem dopracovat nikdy k 10ti naraz. dam potom tretinu vyhry .-))))))))))))))))))))

ivinka77
24. máj 2013

@alyze a davala si prevenar ? ci to druhe ?

ivinka77
24. máj 2013

@nikiniki divne je to...lebo to dievcatko, co bolo pred nami, tak ricalo, jak keby ju z koze drali...az som mala slzy v ociach...inak malo o tyzden menej ako my a 7 zubov !!! som skoro odpadla 🙂🙂🙂

nikiniki
24. máj 2013

@ivinka77 no mala by si pocut moju, ako keby ju z koze drali! Nemas zvysne kody na hami? iba triiiiiiii, chcem novu izbicku pre Micheeeeeeeeeeeele, tebe netrebaaaa 🙂)))

ivinka77
24. máj 2013

@nikiniki mam 8 kodov...ale nie zvysnych... mne chybaju dva...asi zajtra pojdem kupit kase 🙂 inak do kedy plati ta akcia ?

nikiniki
24. máj 2013

tak toto nevidim nikde napisane....ja som nechcela tvoje kody, ja som myslela napriklad ze mas 13 a uz nebudes dokupovat, napriklad 😝

nikiniki
24. máj 2013

@ivinka77 uz som to nasla v pravislach, do 02.06

slady
24. máj 2013

@nikiniki co siten moj lenochod sa v spacaku a este aj prikryta paplonom isto neotoci 😀

ivinka77
24. máj 2013

@nikiniki ved ja viem, ze len tie navyse 🙂 len som srandovala... 🙂

slady
24. máj 2013

@nikiniki vies co, podarilo sa mi to tak, ze som ju dala kamoske postrazit kym som isla na endokrinologiu a ta mi zavolala okolo obeda, ze mala sa zobudila so suchou plienkou tak ju dala na nocnik, a tam sa vycikala aj vykakala 😀 sikovna som, nie? 😀

tinasc
24. máj 2013

@alyze môj pri očkovaní tiež plakal, doktorka pri našom vstupe do ordinácie hovorila, že aha, ide nám ďalší spevák 😀

tinasc
24. máj 2013

@zabka29 no teda teraz máš riadne turbulentné obdobie, tak veľa zdaru a pekne pooslavujte 🙂

ivinka77
24. máj 2013

baby a davali ste prevenat, ci to druhe ???

nikiniki
24. máj 2013

@slady no teda sikovna, vedela si si to dobre zariadit 🙂))))) to ste nejak nahulane nie?

nikiniki
24. máj 2013

@ivinka77 netusim co sme davali , dohodli sme to na zaciatku a rozdelili do 6davok.....aby sme nemali vela neziaducich ucinkov a an isme o to nevedeli nasa lekarka to za nas ulahcila, ponukla riesenie.....

tinasc
24. máj 2013

@ivinka77 to druhé, čiže synflorix 🙂

ivinka77
24. máj 2013

@nikiniki hej hej to viem...si to tusim uz pisala....na jednej strane je to supeeeeeeeeeeeer...no na druhej strane dat pichat babo 6x namiesto jednejho razu je dost rozdiel :( ale mozno tym, ze ste oficialne nedonosenci, tak je to pre vas vhodnejsie...

slady
24. máj 2013

@ivinka77 to je 6x namiesto 6x 😀 jediny rozdiel je v tom, ze im nepichaju hexu a pneumokoka naraz do oboch noziciek na jednej poradni, ale s odstupom min. mesiac.

mata884
24. máj 2013

@slady to je 6x namiesto 3x 😀 😀 😀

nikiniki
24. máj 2013

6x namiesto 3x. Mne to tiez velmi dlho trvalo kym som pochopila. Kazdu davku nam deli na dva razy a nedavame si pichat naraz do oboch noziciek, ale stale iba 1xvpich do jednej