Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@doming wow, ja som to vzdala a mala je naspat v mojej posteli 😀 ale dnes zaspala sama po nakojeni, noakojila som ju u mna po leziacky a potom som utekala Wilkovi zadok utriet lebo uz na mna vykrikoval z vecka 😀 a kym sme sa vybavili Zorucha zaspala 😀 ale inak sa este stale jedujeme na prsniku, sama nie a nie zaspat, toto bola skor vynimka, lebo mi bola hore od stvrtej a unavena.
Asi sa dlhšiu dobu neozvem, lebo mám pred sebou mierne povedané "šalené obdobie"....zajtra má moja neter krst a súčasne krstný syn narodeniny a to ešte deň neskončil, lebo sme pozvaní aj na oslavu 40tky na Jahodnú...no všetko by bolo O.K. keby bolo normálne počasie...práve som zistila, že nemám včom ísť, resp. budem sa musieť prezliekať a to v vlastne všetci, takže idem sa "pobaliť". O tri dni má môj manžel 40tku, takže od nedele "pácujem" aj keď opäť neviem ako to kvôli počasiu nakoniec dopadne. Naschvál som vybrala miesto s obrovským ihriskom pre deti....nádej zomiera posledná. No a do tretice v ďaľšiu sobotu sa musím premiestniť 100km na oslavu ročnice mojej krstnej dcéry. No a od nedele maľujem a "vyrábam" novú spoločnú detskú izbu pre moje deťúrence......Snáď do dvoch týždňov sa dáme do normálu, tak držte palce a tešte sa na foto torty, ktorú majstruje pre manžela naša šikovná susedka 🙂 🙂
@slady pocuj a gratulalok k cikaniu a kakaniu, ako sa ti to podarilo a ako si vedela ze ide kadit? my dnes cikanice ok a kakanice poctivo do pelenky potvora mala so nestihla.....ale moja vina, lebo ona nedalasignal a ja som sa zabudla pri linke kuchynskej
@zabka29 no mas toho naozaj poriadne vela! drzim palceky aby si to vsetk ozvladla a tesim sa na fotky.
NEmate niekto 3x hami kod? chybaju mi 3, stale nieco dokupim a vyhodim a ja sa neviem dopracovat nikdy k 10ti naraz. dam potom tretinu vyhry .-))))))))))))))))))))
tak toto nevidim nikde napisane....ja som nechcela tvoje kody, ja som myslela napriklad ze mas 13 a uz nebudes dokupovat, napriklad 😝
baby a davali ste prevenat, ci to druhe ???
6x namiesto 3x. Mne to tiez velmi dlho trvalo kym som pochopila. Kazdu davku nam deli na dva razy a nedavame si pichat naraz do oboch noziciek, ale stale iba 1xvpich do jednej

@slady ja som šťastná prešťastná......konečne zaspáva sáaaam 🙂🙂 a už máme dva zúbky 🙂 musím sa pochváliť 🙂 v piatok jeden a v nedeľu hneď aj druhý :P
len trpezlivosť a isto sa podarí čoskoro🙂