Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
ivka myslela urcite na jojke ,, mama ozen ma,, cista katastrofa. Vysmech. Cista hroza. 😀
pre mamicky ktore su nestastne z nocneho dojcenia:
http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/nocne...
@mata884 No a to ten Niko v tej sutazi vyzeral este normalne oproti inym. Cela ta show je len a len o vysmechu z obycajnych, primitivnych ludi a zhovadovani slovenskeho naroda, hanba co i len pozerat........
@ingeborgnicol no presne. Radsej som to prepla, lebo ma vytacali strasne. A ty co, ze zase tu mame ingeborgnicol ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .
@ninison uff tak to som teda netusila...tak to potom oki, lebo taky srdcervuci plac by som asi ani ja neprezila...Viki nastastie neplace...akurat tu vcera bola kamoska s muzom a normalne nechapali, ze ci to decko je na drogach ci co 🙂 ze take pokojne usmiate dieta este nevideli... je pravda, ze ona je fakt velky kludas a asi salamista po rodicoch 🙂 fakt zvysi hlas len vynimocne....
@ninison a co sa tyka ovocia ja davam surove odkjakziva...mne to pride zbytocne varit to a uberat tomu vitaminy...ale to aj preto, ze Viki zje vsetko, co nezje ju 🙂 hlava nehlava...a nikdy ziadny problem s bruskom nemala....ale ak vy ste mali koliky, tak chapem, ze mas obavu dat surove ovocicko...
@nikiniki no a my zase naopak,kolkokrat poslem muza,nech ju utisi,ale pri nom len kuka a kuka a az ked pridem ja ide znova spat.takže som iba ja uspavač.ja som rada,že ju viem uspať,no len kebyže to bolo na dlhšie ako pol hodiny,chapeš.zatiaľ absolutne nič nezabralo.. :/&
@ninison viem,že nas je takych viac,preto by som bola rada,ak by niekto prišiel na nejaky recept ako uspať na dlhšie ako polhoďku,nech mi napíše!! 😀 my spíme aj v manduce,aj v kočíku, aj doma,kedy ako potrebujem,aj s cicikom v puse,aj bez neho,aj po tme,aj na svetle,aj hluku, aj tichu, aj s režimom,aj bez neho, najedená,hladná,vykakaná, vyprdená, no proste všeeetko hádam vyskúšané a vždy má svoj budík nastavený.zuby sú náš problém,ale to trvá už strááášne dlho čo tak spí,tak to nepripisujem len tomu...
tesim sa na stretko, ja s tou mojou ritou pridem kdekolvek, ale musi to byt vted ked je Michelle hore co je u nas malokedy, snad len popoludni okolo 3tej do 6tej, lebo to co zaspi o 4tej na pol hodku zaspi kdekolvek len nech je tam kociarik

No ja so sa nepochvalila 🙂 lebo sme zase spinkali do rana do 5tej v kuse, potom isla jedna dida a o 7mej druha a s tou sm teda po 12tich hodinach mohla tlct orechy a tosom este odsavala vecer 🙂