icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

adel22
28. máj 2013

@slady aj ja mam este 3/4 okruhlej formy tiramisu..mnam, fakt je dobre s karamelom

mata884
28. máj 2013

@ninison aj ja sa pripajam... zlatucka malicka 🙂

slady
28. máj 2013

@adel22 neviem, podla ktoreho ideme?

evamarcel
28. máj 2013

no najhorsia sranda je v tom ze dokedy chceme to prso tasit🙂)))) oni si to budu vyzadovat este dlho ked sa inak nenaucia alebo neprideme na koren veci preco sa budia. Su aj take co tasia prsia aj do dvoch a pol rokov mam susedku co tak robila

adel22
28. máj 2013

@slady tak tych 50dajme

ivinka77
28. máj 2013

@evamarcel jeziiiiis ja som debo...uplne som zabudla na to...ale uz som to napravila, no asi ho aj tak nebudes chciet...je pismenkove , sice len 6 pismenok sa vybera, ale je to vo tvare skolky na skakanie, co sa kreli na chodnik... ja som to ani netusila, lebo vravim,ze my sme ho ani nemali zlozene 🙂 sak mrkni

slady
28. máj 2013

@adel22 pocuvaj, neposunieme to na zajtra, ja uz idem spat 😀

ivinka77
28. máj 2013

@evamarcel inac ja planujem tasit prso tak max do roka ! aj to postupne asi uz len v noci...

adel22
28. máj 2013

@adel22 no uz som dala 50 brusakov a aj 20drepov nech nezerem no...ale mam dost, tesim sa na svalovicu🙂

adel22
28. máj 2013

@slady napisala som sebe spravu ale mala byt tebe🙂 a neflakaj sa, mazaj! aj ked, vecer by sa cvicit nemalo:/ presunieme to na rano!

ivinka77
28. máj 2013

@adel22 tak ty si inaaaaaaa makana !!! klobuk dolu !!!

zabka29
28. máj 2013

No, hurá...oslava manželovej 40tky úspešne z mojej strany ukončená....len dúfam, že aj môj muž dojde domov ☹ ☹ ☹ ☹ .....ináč malá sa veľmi aktívne zapája do rodinných osláv...o spánku nebola reč a starší syn po príchode domov zalomil za 3 min, kým malú sa uspávala hod 😒 😒 😒 😒 ....jo a torta bola geniálna...možno nie dizajnérsky, ale chuťovo určite 😉 Foto snáď pridám časom. Tak pekný večer.

ivinka77
28. máj 2013

@zabka29 to je supi, ze vam to takto skvelo dopadlo !!! sikula si...

nikiniki
28. máj 2013

@zabka29 Gratulujem k oslave!
@adel22
@slady ta vy ste ine makane fakt! a z amna by sa nenasiel niekto kto by to odmakal?

@ivinka77 ty sa nestazuj 🙂)) my matky pozemskych deti takto vstavame uplne ze bezn ekazdu noc len s tym rozsielom ze 2x tolko 🙂))) Pocuj a preco chces kojit len do roka?

Ja som sa dnes nezastavila!to bol den.......a mliecko mame!

nikiniki
28. máj 2013

@adel22 svalovica je presne stav, kedy do mlieka prechadza kyselina mliecna, nie zeby som chcela mentorovat to nie, len otazka, nebojis sa?

nikiniki
28. máj 2013

@slady myslim ze podmieneny reflex nebude fungovat, naopak podmieni to, ze stale ked bude pocut ssss bude chciet prso. Pocuj ja som raz robila take ze som malu na podlozke ucila robit "piši kaki" ako sa robi, ked sme zacinali v 2 mesiacch bezplienkovat. a podarilo sa jej pochopit. a potom sa jej to natolko zafixovalo, ze ked sme ju kedykolvek dali na podlozku (hlavne u lekarok 🙂))))))))))) sa v momente vypiskala.......uz to preslo ale bola to prca........

ivkasendy
28. máj 2013

@nikiniki jaaaj, a ja som slady tak fandila ze by to mohlo fungovat, aj som chcela ze reku to asi skusim aj na mojej 😉 tak vdaka za varovanie 😀 😀 😀

ivkasendy
28. máj 2013

babyyyy, a MY sa stazujeme 😀 http://www.novinky.cz/domaci/303181-tehotenstvi... -> 23r. mamicka caka patorcata, doma uz ma 5-rocneho synceka 🙂 ta neexistuje zeby ja tu moju jednu malinku anjelicku nezvladla, hoc cez den dava polhodky a v noci sa budi kazdu chvilu 😀 😀 😀

ivinka77
28. máj 2013

@nikiniki lebo si myslim, ze rok je akurat tak dost... az az...po prve si myslim, ze aj tak to uz nie je podla mna o jedle potom...teda...samozrejme, ak nemas take dietatko, ktore do ust neda absolutne nic ine okrem cecku....ale takych poznam velmi malo... a po druhe...9 z 10 mamiciek, co poznam a kojili dlho, tak mali neskutocne problemy s odstavenim... a to teda take cirkusy ja nepotrebujem zazivat 🙂 a po tretie imunologovia tvrdia, ze po roku to uz nema z ich pohladu skoro ziadny zmysel...

ivinka77
28. máj 2013

@ivkasendy to som vcera videla, ty vole , som kukala jak puk...patorcata prirodzene, to je snad zazrak...a dnes zas TOPka, ze v Cine nasli babatko v potrubi kanalizacie, niekto ho splachol a ono prezilo ty vole !

komarekmik
29. máj 2013

Ahojte baby,dlho som nepisala,ale rada vas citam 🙂 u nas po starom, stale spinkame v kuse celu noc, no budicek je o piatej, co mna velmi netesi, nastastie o 7 pokracujeme este 2 hodinky. Zubky uz mame takmer 4, zvladame to vdaka curababy a calgelu v pohodicke.
@slady
@adel22
Uz neviem ktorej presne,ale dakujem za tu brusakovu vyzvu,som v tom s vami 🙂 dnes den treti a zajtra oddych 🙂))

slady
29. máj 2013

@adel22 tak dnes som dala prvy den teda 🙂 plus ja si este pridavam take tie na dolne brucho - ze noznicky s nohami, vies co myslim? lebo z brusakov budeme mat horne brucho eno nuno ale spodok zostane zele 😀

slady
29. máj 2013

@adel22 pocuvaj, a robis poctive s rukami za hlavou? bo ja sa bez predpazenia ani zo zeme neodlepim :_D

adel22
29. máj 2013

@slady ee, take nerobim- sak dojcime!

slady
29. máj 2013

@adel22 a ake robis? take polovicne? alebo take ze uplne hore?

adel22
29. máj 2013

@nikiniki svalovica sa nedostavila....coho sa mam bat? keby vies co vsetko toxicke si ty ci ja malej dala- bola by si sa cudovala.ved necvicim hodinu dennefyzicka aktivita je prirodzena, to ci kopes na roli alebo robis brusaky nemoze vyrazne ublizit, mensie zlo si myslim 😀

adel22
29. máj 2013

@slady vcera polovicne a dnes uplne a dnes to bolo horsie...trocha vzadu ta kost boli, kostrc ci ako sa tomu nadava

ninison
29. máj 2013

@nikiniki @adel22 @slady
kocky, ja som zacala behavat uz 2M dozadu a nic. Tyzdenne odbehnem cca 10-12km a na mnozstve ani kvalite mliecka sa to neprejavilo. Malej chuti ako pred tym ak nie aj viac. Tiez som trpla co to spravi, lebo niekde som citala ze z toho mozu byt koliky a nic 🙂 my by sme ich urcite mali ak nieco. Uz som kojila aj hned po dobehnuti a sprche a malej chuti 😝 Inak su tu mamicky, ktore odbehnu tyzdenne 40km a normalne koja 🙂 takze netreba sa bat cvicit. Ja som mala takisto svalovku, ked som zacinala drepovat a takisto nic 😅

ninison
29. máj 2013

@adel22 @slady
mozem sa pridat k vam? 🙂

ninison
29. máj 2013

@ivinka77 boze to je hruza! chuda babo...