Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@adel22 @nikiniki @slady
kuk sem, toto je od laktacky annag:
http://dojcenie.wordpress.com/2010/04/18/cvicen...
No ano myslela som na toxixitu mliecka , ktora sa neprejavuje ihned, ale ovplyva vyvoj babatinka do dalekej buducnosti, ako pisala adel. Ja s tym suhlasim, a nie je este dokazane ako fongoje pot a feromony na prsnikoch, ale co nie je dokazane ma neserka. Niekedy ani to co dokazane je. No ale kedze ani tie kologramy nerobia dobre mne tak stidue sem a tam, ja musim cvicit a hotovo. Idem s Vami dotoho. Kolko mate dnes urobit? ja urobim asi 3 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 TO fakt, ale poprosim syna, aby ma tahal za ruky hore a uroim tolko co vy mate urobit aj ked take "lenive" ked nie so zdrava 🙂 a roite aj brusaky a aj drepy?
a s tych 5torciat by sme si vsetky mohli brat priklad tak ako napisala IvkaSendy 🙂)) Vidite? my tu nariekame a mame jedno jedinke 🙂))))))
@slady to je pravda, okopavali zemiaky, odbehli si porodit, a po porode sup ho dieta do zajdy a kopali zase....ale zase ber tak, ze onisvalofky nemavali zase..nemali z coho oni dreli ako otrok kazdy den. a my cely zivot hovieme ako lenovky a potom ideme zrazu cvicit, jasne ze mame potom svalofky...........
no musim sa pochvalit. Vcera sme obsolvovali celodennu vychadzku. Asi 5 hodin sme stravili v mojej robote. Boli sme sa konecne ukazat. Mala som obavu z cesty autobusom, ale Matej sa ani nepohol. Aj ludia co sem tam pozreli do kocika sa smiali a ked som sa k nemu ozvala tak sa len usmial a pokracoval v nehybnosti 😀 . Obisli sme vsetky kancelarie a vsade rozdaval usmev. Bola som prekvapena. Potom zaspinkal a presli sme Tesco. Inac maju 30% zlavy na detske oblecenie. A potom cesta domov v elektricke a ani sa nezobudil, co som sa bala, ze ten piskot kolajnic a hlasenie nasledujucej zastavky ho urcite zobudi. Ale Matej spal a spal. A dosli sme domov o 18,30 a este stale spal. Vecer zaspal o 22,00 a spal do rano. No uzasne babatko to je. 🙂 .
@mata884 Nooooooo tak to Vam gratulujem 🙂))))))))) Zlatucky, pekne nechal mamicku vyletovat 🙂 Aj ste papali ? vy ste flaskovi ze? :.-)
Ja som Vam este chcela napisat, ste mi kazali sa pozriet zlavy na Sport dircet. a ano funguju. Nie je az tolo vyrobkov ako na nete ale da sa vybrat. napriklad slapky 2 za cenu jednych, tricka a teplaciky za cenu 4 eura a pod, naozaj dobre ceny ked su akcie a boli hned som sa pozrela ako ste ma poslali len som zabudla napisat 🙂
a nie len na detske oblecenie ale aj na zmrzlinu! 😀
ano ano, ja som minule kysnute cesto miesila a normalne som sa narobila, ked si predstavim ze ony kazdy treti den miesili na chleba a nie len to, ale aj rezance, kolace, drevo a vodu nosit, to muslei byt ine korby, nie jak my lemry 🙂 nikiniki som rada ze sa k nam pridavas, adel ja som dnes robila uplne hore, 1. den - cize 50, ale s rukami tak ze ked som bola dole tak za hlavou vystrete a ked som sa tahala hore tak som sa musela chytit a vytiehnut o zadok 😀 ale tak tem mesiac dam a potom si tam troska pauzu a pojdem odznova ale uz poctive s rukami za hlavou 🙂 nika ja robim len brusaky a potom take tie co som spominala, ze lezis na chrbte, podopries sa o lakte a strihas nohami nad zemou - to je makacka na spodne brucho - ta najproblemovejsia partia, ta sa zenam najtazsie spevnuje zevraj. drepy ja nedavam, na to mam stomilionov schodov do bytu s kocikom v ruke 😀
inak zora dnes vynechala ranny spanok, trochu podriemkala na didke asi 15 minut a vzdy ked som jej vytiahla ze idem prec tak do 2 minut rev, toto asi 3x a konec spanku. takze cakam ze na obedny zalahne o desiatej... 😠
a este som zabudla, si dam trochu jogy pred tym, nech zahrejem sval, ale len taku rychlovku - pozdrav slnka ci jak sa to vola.
@slady tak to ja to druhe nebudem moct robit aj ot prve uvidi, ved vies aku vaznu operaci mam za sebou a rok mi zakazali cvicit a namahat sa 🙂))) ale stale si spomenie na moju lekarku ako odkracala po sice obycajnom cisarsko, ale predsa operacia, ale v 10cm opetockoch uz nemocnice a to ma nakopuje 🙂)))
@ivinka77 Nezabudla som moja, ale vcera sme tu mali plmkiu, riesili sme nejake veci a samo so synatorom sme ostali o 23.OO cize uz som nebola schopna. Dnes ti urobim, slubujem. Ale sa vytesujes co? mas sa preco, po tom co ma vzhliadnes, tak si pojdes dat studentsku pecat, ze jak dobre vyzeras.......
@mata884 tak som si ta splietla s tinkousc 🙂 to nevadi ja som taky polepetko 🙂
@nikiniki tak si davaj pozor na seba cica, rob take tie polovicne - ze len lopatky dvihas, tie su v pohode a tiez celkom funguju 🙂 bo toto bol dost zaberak aj pre mna a to mi nikto brucho nekrajal, a cvickaj cvickaj pekne a nezabudni sa chvalit ze kolko a coho, bo ma to motivuje hej? 🙂
@slady n tak prva motivacia pre Teba........prave som vytiahla kariatku. prvy problem bol ako si sadnut na zem, maturovala som tu pol hodiny. clovece tucna jak rut, pokrajana, chora a po pol roku nicnerobenia, hanba. po par minutach utrpenia som prisla na to, ze osm urobila az 1 🙂)))))))))))))))))))take tie lopatkove by sli, ale musim sa rozhybat, cize prve dni musim jogu zapojit a zubu aby som si aspon sadnut na zem vedela. to zdravy clovek nepochopi. ale pred tym som bola hyperohybna a tancovala so 30 rokov 🙂 aj moj syn je profi tanecnik. tak snad to rozhybame. a dakujem aj tebe aj adel ako ma motivujete mozno sa aj rozhybem, clovece clovek by nepovedal ako moze stvrdnut ci panecky.
a baby mam na Vas prosbu na tie co zavarate. Ti e moderne vyzivy co sa kupuju tie moderne vrchnaky teda, da sa do nich zavarat, do tych vyzivovych flias? teda sterilizovat? lebo mne vyhovuje zavarat malej papinku na krizy a neviem ci sa do tych viecok moze. Mne sa podarilo doonca aj to, ze mi bazovy sirup splesnel co som teraz robila, musim novy urobit ☹
@nikiniki skus tento, je to v anglictine ale zvuk ti netreba 🙂
@nikiniki pocuj, ja som zavarila aj do tych, ale musis sa uistit ze je to dobre zavrete - teda nie na krivo, a to je trochu narocne lebo sa na chuja srobuju te vrchnaky, ale ja som zavarila 4 a piata mi nechytila, takze na rychlu spotrebu. skus najskor len zo tri flasticky zavarit aby si videla ci ti to ide, aby ti vela nevyslo nazmar ak sa nezadari, ja som myslela ze nic z toho ale nakoniec ked mi vychladli tak chytili vsetky okrem tej jednej.
@nikiniki ty si vesktyna ? ako vies ? ja mam uz po tyzdni a pol taku krizu, ze uz len na tu studenstku cakam...a celu !!! haha 🙂 tak sup sup posielaj, nech mam aspon trosku radosti v tomto hnusnom tucnom tele 🙂
a inac aj si myslim, ze do tych kupovanych, co tak pukaju, ked ich otvoris, do tych sa asi zavarat neda, jedine ak mas nejake take male ale srubovacie...tak do tych zrejme ano... ale neviem presne, ja nezavaram zatial
@nikiniki siska, ja ked to robim tiez to nevyzera tak jak na videu 😀 hlavne to kde sa ohne do 90 stupnoveho uhla a drzi, ja drzim tak 15 sekund a potom sa zacinam triast, a namiesto trojuholnika som lichobeznik 😀 inak palec hore, ja som bola tiez mega ohybna, chodila som na balet (!!!) asi 5 rokov do 14tich, no to bolo pred 14 rokmi 😀 takze uz mam problem chytit si spicky a na ture sa zadycham jak mala sadnut si este zvladam (kedze niesom po takej brutalite ako ty) ale zdaleka to nieje co to byvalo 😀 hambaa ked vidim moje rovesnicky ako davaju na vselijakych erobikoch... och. a 30 rokov tanca? to je SUPER mas dobru devizu 🙂 vela trpezlivosti prajem 🙂
@slady
@ivinka77 No Ivinka ty makaj, makaj, ty si zdrava, ale po cisaraku, ty makaj na 50 % Tebe poslem Studetnsku pecat ked zhodis prvych 10 kil 🙂)))))) Ja so tiez dnes treti den na 90dnovke ,tak uvidime a ked zacnem cvicit cele dobre, ja nam verim neboj, za mesiac a pol so Slady davam brusaky, aj ked malo , ale dam 🙂
a co sa tyka zavarania, no tie srubovacie uz neexistuju....a mne splesnili prave tie srubovacie, tak so sa na nich tesila ☹ a Slady ako to myslis ze sa "chytia"? 🙂

@ninison nikiniki skor myslela, ze sa meni zlozenie mlieka /po chemickej stranke/, co na chuti/ci mnozstve sa neprejavi, ale moze mat potom neskor dopad na zdravie babatka, resp. nie ze ti zrazu z toho ochorie, ale ako priklad. napr akoby si davala dietatu chemicky osetrene jablka, aj ked si myslis, ze mu to nemoze uskodit, lebo mu to chuti a v obchodoch to predavaju /obrazne povedane hej, neber doslova/ a neskor sa to moze nejak prejavit /alergia a pod./...aspon tak myslim, ze som to pochopila, proste nie je to to co babau davas ked fungujes bez fiz, aktivity, hm? tak je to nikiniki? skus nam to zhrnut🙂