Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki no doteraz sme to riesili tak, ze vanicku som dala do sprchaca a tam nech si spliecha ked chce, lebo strasne kope a vsetko som mala mokre....ale dnes tak na to ukam, ze ideme tam pekne obe...tak vies, ja som bola mokra len do pasa, tak ju som rychlo polozila na prebalovaci do uteraka a ja som si osusku omotala okolo seba a bolo🙂
@nikiniki sak ked ne sedatko http://www.babiky.sk/detske-sedadlo-do-vane-2-v... tak mozes aj lehatko 🙂 http://www.market24.sk/sub/market24.sk/componen... 🙂 🙂 🙂
inac som dnes kupila dvoje krasne opalovacky na inzerat od jednej mamicky a sla mi pre nich kamoska adoniesla troje 🙂 jaka radost a maminka mi pise, ze to mate ako bonus... tak za 3 euri jaky kauf, uplne som z toho vytesena a mam dobru naladicku cele poobedie...ze jaki zlati ludia este existuju 🙂
@ivinka77 Gratulujem 🙂 k kaufu 🙂))) Ja som zas od jednej mamicky kupila troje body s dlhym rukavom 74 a dosli mi: Jedny 80, jedny 74 a jedny 68 hadaj kam som ju poslala? 🙂 No a k tomu sprchacu, iba ten mame, lebo ked som bola vozickarka vanu sme zrusili a vsetko bezbarierovo prerobili, mne pvedali ze uz chodit nebudem, tak sme s tym neratali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adel22 no pekne 🙂 Vonku budem mat to mame kazdy rok, ale dnu by sa zisiel 🙂))) lebo ten vonka nebudem samponovat he.
Kosicanky takze dohodnute streatko je:
Streda 5teho v Aide, povinne kazdy ICA rez a smotanovy sen s jahodami, povinne opletkovat kazdeho a vsetko, dalsia povinnost doniest ratolest, povolene je aj viac kusov. Ked sa dotlacime tak sa vyberieme k fontane a budeme ohovarat dalej ale uz za asistenciesvieeho Kosiceho vzduchu pri nasej krasnej spievajucej fontane. Stretko by sme mohli mat o 15-15.30 tej, vyhovovalo by Vam to? Co vy na to? aby som nebola za sebca......Ale to je taky dobry cas pre mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
idem na ucho pokracujeme zajtra dobru noc papule, lebo mala mi pyta svoje.......takze to nebude noc bez kojenia 🙂 Inak Evka, vcera som nedala kasicku a vstala 3x...........cize lepsie s kasickou........ale uvazovala som vtedy ked vstavala, tak malo papala cez den to sa vtedy dost odtahovala cez den, cize asi dobiehala v noci, panBoh vie, papa
Akurat mi prisiel email v nemcine, ze moje babatko bude mat uz 27 tyzdnov a ze od pol roka potrebuje cca 11hodin spanku v noci a 2 spanky cez den a ze uz aj nocne krmenie by malo byt fuc🙂 no tak parada....
No jednoducho,otehotnela som.
jaaj kosicanky a blavacky jak vam zavidim! mne neostava len cakat do buduceho novembra ked dame to stretko v BB hahaha 😀
prvych 20 minut spanku uspesne za nami, dufam ze na obed to bude lepsie, ked uz ju toto uprsane pocasicko neuspi tak uz asi nic 😀

@adel22 Adel len mi povedz ako to potom riesit ked ste obe mokre a vylezete vonku 🙂 lebo ja sa kvoli tomu s nou nesprchujem lebo neviem ako. ale ja mam sprchac az po zem ja mam bezbarierovy, cize bez vanicky......cize ja som len uvazovala ze jej predsa len tu vanicku dam na zem za chvilku lebo ja sa bojim, ze mi zo stojanu spadne........