Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki no ved mi hovor o strielani sa, lezi a vymrnkuje a nezaspi ani za svet, neviem uz co mam s nou robit, od siedmej rano do desiatej rano s dvadsatminutovymi prestavkami troma alebo styrmi, ako kedy, to nedavam velmi... teraz este okej, lebo nemam robotu, ale ked mi pridu preklady a zavnu ma terminy tlacit tak sa odstrelim rovno, o desiatej vecer zacat makat to je na prasky a ani sa to neda, mozog nevykryva...
od siedmej rano do desiatej rano??????????NECHAPEM BAVIME SA O VECERI ALEBO RANO?
@ivinka77 No ja som to nijak raz ale voec nijak raz nepredpokladala lebo ja som sa este nikdy v zivote nevyzrala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 az teraz prvy krat ale pri tych liekoch by som zjedla aj krave rohy a mrtvemu zucha 🙂))))))))))))))) bez prehanania.......a to sa nevyhovaram.....ja sa strasne tesi az malinka bude papat uz aj ranajky a aj desiatu aolovrant a vtedy nenapadne vysadim lieky, lebo ked nebudem mat nahodou mlieko tak uz bude papkat stravu a dam jej az potom umele 🙂)))
baby, ja som si dnes pri tych brusakoch odrala rit 😀 nemam karimatku, ani zinenku ani nic podobne, budem to musiet dako vymysliet 😀
@slady fuuu, nastastie mne toto mala dava ojedinele. keby kazdy den, tak som uz asi v blazninci. pocas jej spanku naberam nove sily aby som ju zvladla poobede 😉 baby, ja o mesiac nastupujem na polovicny uvazok a normalne sa tesim 😎 ... si hovorim ze chodit na 2dni do prace to je ako na vikend a fakt ze sa tesim medzi ludi. ja viem ze kto ma uzasne dieta, ktore krasne spinka, nevymysla a pokojne sa hra kde ho polozia to asi nepochopi ale ked bude mat niekto piskluna ako ja, ktoremu sa treba kazdych 5minut naozaj venovat naplno tak by ma mozno kusok pochopil
@ninison ja ta chapem, ja mam prevazne dobre dietatko aj ked narocne. Ale pred materskou som bola dlhsie doma, lebo som ochorela. a teda som si doma zvykla. ale tie prve mesiace by sm letela do prace ihned, cize ti rozumiem, dnes mi mala pistala cely den, doslovne kricala, asi tak tri dni uz krici 🙂 naucila sa kricat u jednej mojej kamaratky, vystala jej dcerka a zacala aj moja, te buh, keby sa od nej naucila nieco rozune radsej 🙂)))))))
@ivinka77 no ved ja som ti pisala ze som prisla domov z vahou pred otehotnenim a teraz????clovece co uz, mas pravdu, sme krasne uvedomele troska pretucnete zeny tak jedenm na to he
@slady neblbni, vydres si ritku🙂)))daj si pod seba nahrubo uteraky alebo deku
@nikiniki vdaka 🙂 dnes som bola u kamaratky ktora ma 3mesacne mimco a hovorila mi, ze jej moc moc chybaju ludia. som bola moc rada ze nie som sama kto sa na jednej strane z toho vsetkeho tesi, na druhej strane je to predsa len trosku stereotyp - nakojit, prebalit, uspat, uvarit prikrm, rychlo sa najest, upratat domacnost a zase 🙂
@ivinka77 moj stary si vybavil homeoffice, takze bude doma. najskor tvrdil ze to zvladne lebo si myslel ze vsak malu ulozi a ta bude spat alebo jej da hracku a bude sa hrat 😀 typicky chlap. teraz zistil ze to takto nepojde, tak na doobedie budeme mat opatrovatelku, ktora bude doma aj s nim. poobede prevezme zezlo 😀 to som zvedava ako im to pojde.
@ninison tak tak...treba ho zapojit 🙂 ja vzdy vravim, ze aj chlapi su otcovia, nielen my matky ! 🙂 a inac ja ta tiez chapem, ja som bola pracovat pred 2 tyzdnami celu sobotu a tiez som to mala ako all inclusive dovolenku 🙂 nas ocko to nastastie zvlada aj bez opatrovatelky 🙂 tak uvidime, dokedy hehe 🙂
@ivinka77 suhlas! 🙂 u nas ma kazdy den jednu hodinu povinnu jazdu a kazdy piatok vecer vyrazam do mesta. dostava odstriekane mliecko a ked sa krpana zobudi, tak ma sichtu 😀 ale snazi sa a vidim na malej ako ho zerie. rano ked ja este spim, ona sa tak nachvilku preberie ked pocuje suchot ako sa oblieka a odchadza do roboty, tak na nu robi ksichty a grimasy a krpana sa uskiera. dnes som ich prichytila pri cine!
no...myslim ze by to zvladol keby nemusel pracovat. ale oboje sa zvladat neda a minimalne doobeda musi pracovne fungovat, takze sme to vyriesili takto. inak podarilo sa mi najst naozaj zlatu sikovnu kocku s vystudovanou pedagogikou ktora robila v niekolkych jaslickach a teraz v materskej skolke. tak moc dufam ze to bude fungovat.
kocky, tak idem upratovat co som nestihla dnes.. zatial krasny vecer.
@slady toto presne som odporucila kamoske, co jej mala ma atopik, ze aby vyskusala vysadit mlieko a ona mi na to, ze alergiu na mlieko nema, ze to uz testovali.....tak to skusat nebude....a to som ani necitala to co si napisala...len ked povedala ze sa jej to niekedy zhorsi a zlepsi, tak ma to napadlo, ze za to nic neda...hm, je to veru zaujimave a taka opica skorica choroba :(
Inak, dnes ta moja krpana spala hodinu a pol /3 spanky spolu/ a od pol 4 nespala az teraz o pol8🙂 vecer som ju este kupala a napadlo ma, ze ci sa da kupat v sprchovom kute a da🙂 napustila som ho, dala tam osusku, hracky a pekne sme sa tam spolu zatvorili a taka tam bola sranda🙂 no a som ju dala do pyzama a ona zaspala bez kojenia a este stale spi🙂
Takze adios vanicka, uz len v sprchaci sa budeme spolu cupkat🙂

@ivinka77 mas majlosa cica