icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

nikiniki
29. máj 2013

@adel22 Adel len mi povedz ako to potom riesit ked ste obe mokre a vylezete vonku 🙂 lebo ja sa kvoli tomu s nou nesprchujem lebo neviem ako. ale ja mam sprchac az po zem ja mam bezbarierovy, cize bez vanicky......cize ja som len uvazovala ze jej predsa len tu vanicku dam na zem za chvilku lebo ja sa bojim, ze mi zo stojanu spadne........

ivinka77
29. máj 2013

@nikiniki kup jej to sedatko a mozte sa tam krochnit spolu, aj ked mas bezbarierovy 🙂

nikiniki
29. máj 2013

@ivinka77 jake sedatko?

nikiniki
29. máj 2013

@ivinka77 Okrem toho neabudaj, moja este nesedi sama 🙂)) My sme 100rokov za opicami lebo ja ju nedavam sadnut a cakam kedy si sadne sama 🙂

adel22
29. máj 2013

@nikiniki no doteraz sme to riesili tak, ze vanicku som dala do sprchaca a tam nech si spliecha ked chce, lebo strasne kope a vsetko som mala mokre....ale dnes tak na to ukam, ze ideme tam pekne obe...tak vies, ja som bola mokra len do pasa, tak ju som rychlo polozila na prebalovaci do uteraka a ja som si osusku omotala okolo seba a bolo🙂

nikiniki
29. máj 2013

@adel22 chapem ,cize ty si s nou nebola cela dnu, ked si iba do pol pasa mokra 🙂

ivinka77
29. máj 2013
adel22
29. máj 2013

@nikiniki no sedela som v tej vanicke sprchaca, j sprchu som nepustala...ja som len sedela a ju umyvala a hrala sa s nou🙂

nikiniki
29. máj 2013

@ivinka77 ty pocuj a to mam dat normalne ze na zem? ot je somarina, tak sa ani nevyhra, lebo nam tam nedrzi voda, ale rovno odteka, predstav si iba skla na zemi chapandos?

ivinka77
29. máj 2013

inac som dnes kupila dvoje krasne opalovacky na inzerat od jednej mamicky a sla mi pre nich kamoska adoniesla troje 🙂 jaka radost a maminka mi pise, ze to mate ako bonus... tak za 3 euri jaky kauf, uplne som z toho vytesena a mam dobru naladicku cele poobedie...ze jaki zlati ludia este existuju 🙂

ivinka77
29. máj 2013

@nikiniki jaaaj tak to je potom nanic...a vanu klasicku nemate ?

nikiniki
29. máj 2013

@ivinka77 Gratulujem 🙂 k kaufu 🙂))) Ja som zas od jednej mamicky kupila troje body s dlhym rukavom 74 a dosli mi: Jedny 80, jedny 74 a jedny 68 hadaj kam som ju poslala? 🙂 No a k tomu sprchacu, iba ten mame, lebo ked som bola vozickarka vanu sme zrusili a vsetko bezbarierovo prerobili, mne pvedali ze uz chodit nebudem, tak sme s tym neratali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adel22
29. máj 2013

@nikiniki navrhujem, aby si si kupila bazenik🙂

ninison
29. máj 2013

@nikiniki to bolo jedno z anti-kriterii ktore som mala tak sama pre seba stanovene 😉 okrem toho sa kocka ide vydavat.

nikiniki
29. máj 2013

@adel22 no pekne 🙂 Vonku budem mat to mame kazdy rok, ale dnu by sa zisiel 🙂))) lebo ten vonka nebudem samponovat he.

Kosicanky takze dohodnute streatko je:
Streda 5teho v Aide, povinne kazdy ICA rez a smotanovy sen s jahodami, povinne opletkovat kazdeho a vsetko, dalsia povinnost doniest ratolest, povolene je aj viac kusov. Ked sa dotlacime tak sa vyberieme k fontane a budeme ohovarat dalej ale uz za asistenciesvieeho Kosiceho vzduchu pri nasej krasnej spievajucej fontane. Stretko by sme mohli mat o 15-15.30 tej, vyhovovalo by Vam to? Co vy na to? aby som nebola za sebca......Ale to je taky dobry cas pre mna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nikiniki
29. máj 2013

@ninison No ved este ze tak. Lebo vydata, nevydata, vies ako sa hovori to nie je telesna vada 🙂))))))))))Odkial si?

ninison
29. máj 2013

@nikiniki zabit taku mamicku...dufam ze si jej to dala do hodnotenia. ja som si takisto cosi objednala od jednej mamicky, zaplatila a tak trosku cakam podfuk. uz sa dlhsiu dobu neohlasila... 😒
fuuuha! ako si sa z toho vozicka dostala?

ninison
29. máj 2013

@nikiniki 😀 😀 no ten moj vie, ze ak mu na nieco pridem tak ho oberiem o vsetko 😀 😀 tak dufam ze si da pozor... ale nie, zartujem. ma uz dost preskakaneho, myslim ze to bude fungovat.
A inak sme z bratislavy, tak sa na vase kosicke stretko nepridame 🙂

nikiniki
29. máj 2013

idem na ucho pokracujeme zajtra dobru noc papule, lebo mala mi pyta svoje.......takze to nebude noc bez kojenia 🙂 Inak Evka, vcera som nedala kasicku a vstala 3x...........cize lepsie s kasickou........ale uvazovala som vtedy ked vstavala, tak malo papala cez den to sa vtedy dost odtahovala cez den, cize asi dobiehala v noci, panBoh vie, papa

adel22
29. máj 2013

Akurat mi prisiel email v nemcine, ze moje babatko bude mat uz 27 tyzdnov a ze od pol roka potrebuje cca 11hodin spanku v noci a 2 spanky cez den a ze uz aj nocne krmenie by malo byt fuc🙂 no tak parada....

ivinka77
29. máj 2013

@ninison a koho si ide brat ? tvojho muza ? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivinka77
29. máj 2013

@ninison bude aj blavacke stretko, len co sa vratim z toho kosickeho 🙂 a odkial z BA ? my sme v ruzovej doline

ninison
29. máj 2013

@ivinka77 ma sympatickeho mladeho muza 😉
my sme z dubravky 😉 oki, prideme ak nebude cez vikend...pripadne ked uz budem robit tak v dni ktore budem pracovat

nikiniki
29. máj 2013

No jednoducho,otehotnela som.

ivkasendy
29. máj 2013

babulky, tu mate na zlepsenie dna 😀 😀 😀

mata884
30. máj 2013

@ivkasendy a ty co nespis v taku dobu, haaa? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivka228
30. máj 2013

@ivinka77 baby aj my sme z KE, vieme sa aj my pridať na stretku budúci týždeň s vami?

slady
30. máj 2013

jaaj kosicanky a blavacky jak vam zavidim! mne neostava len cakat do buduceho novembra ked dame to stretko v BB hahaha 😀

mata884
30. máj 2013

@ivka228 jasne ze mozes... budeme mat celu aidu pre seba, ked tam nabehneme s kocikmi 😀 😀 😀

slady
30. máj 2013

prvych 20 minut spanku uspesne za nami, dufam ze na obed to bude lepsie, ked uz ju toto uprsane pocasicko neuspi tak uz asi nic 😀