Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slady gratulujem k cestovaniu po obyvacke! aj k spanku, dnes sa prekonavate! a moja zase pre zmenu dala len dva hodinove spanky kurnik a teraz ma treti uz pol hodku ale radsej netipujem do kedy asi zase hodka - ona asi cita clanky a vsade pisu ze v nasom veku teda v ich veku maju mat denne dokopy 3 hodiny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Rozhodla som sa, že my predsa len pôjdeme von, do hypertesca na výživy. 😀
poobedny mi teraz sabotuje, ale idem ju zase trochu popresviedcat, bo zase bude buntosit v noci, aj ked to bude asi aj tak...
@miriamarepova sice jej aj spievam a zatial sa nestazovala 😀
ale co sa tyka toho zaspavania som myslela, toto http://www.mall.sk/detske-pestunky/avent-detska...
super vec, ked nechce spat, alebo kratko spinka, pustim jej tie uspavanky a spinka dalej, tak aspon cosi nam ulahcuje zivot 😉
Baby, nieco zaujimave: http://www.jimejinak.cz/2013/04/kdy-muze-obilne...
Baby mam dve otazky. Ako si najdem skupiny v ktorych som? a ako si najdem ineho ucastnika? dakujem
ahojte baby, krpec včera perspal celú noc od 20,20 do 7,35, normálne som nechápala, takže už ho nejdem budiť nechám ho tak, o polnoci si vždy odsajem a basta. Som zvedavá či sa to dnes zopakuje, normálne som sa vyspala 🙂
@slady jej gratulujem k plazeniu, mi sme sa ešte nepohli, zdvíha trošku zadoček a aj by chcel sa plaziť, no ešte neprišiel na to ako sa odraziť od nožičiek, ale verím že čochvíla to dá.
Inak máme teraz horšie obdobie, normálne mi zdrhne z autosedačky a pripútavať ho nechcem tak sa trošku viac zas nosíme na rukách kým môže ísť na brušku, na chrbte ani bohovy a sedieť ho moc nedávam, ale ked mám toho už dosť tak ho opriem a sedí.
Ja tiež ešte nedávam ani čaj ani vodičku, zatial len moje mliečko, ved nie je ani žiadne teplo, takže určite nie je dehydrovaný, uvídíme ak nejaké leto príde 😠 , už ma ide urvať z tohto upršaného pačasia.
fuj, ja ani sojove ani kozie. a treba ti vobec mlieko? :-P ja si teda davam do cara ale inak nepouzivam, sice obcas supnem do polievky, inak nie, iba wilko pije na litre.
ale ja by som chcela vediet kam "patrim" akoze vam ukazuje novembrovky 🙂 a chcem si vyhladat svoj druhy nick, chce si pozriet inzeraty a neviem ako ........
a mliecko? cojaviem? cel zivot som ho nepila. ale teraz by som si dala do cara, ale hlavne velmi mi zachutilo musli tak si davam sojaka a teraz to kozie, ale fakt je to humus. a inak nepijem, ja som vychadzala zo studie manzelov Diamondovcov, ked bol puberta malicky a ani on ani ja sme nejedli meso a potom dostal z mlieka salmonelozu tak ani mlieko do jeho 7 rokov a dobre bolo. Ani raz nebol chory. tak by som sa k tomu rada vratila.ale nejaku nahradu snad....a to kravske ani nemzem ked mame alergiu. co len potvrdzuje, ze telo si nepyta, to, co mu nerobi dobre.........
tak pridavam aj moj report: papame stale zalostne malo, a to uz budeme mat na dalsi tyzden 7 mesiacikov (pomoc, zastavte to niekto) 😖 kupila som nedavno novy krasny gumeny podbradnik, ze jej bude viac chutit...a ano, chutil jej 😀 😀 skoro cely ho ocmulala kym som ohriala jedlo 🙂 ona vlastne papa rada vsetko, len nie to co je urcene na jedenie... ale podbradniky, popruhy na stolicke, mamin prst, visacku na zipse na mikinke, hracky...vsetko nam chuti, co tam po nejakej zelenine 🙂 cumlik nemame od narodenia, sem-tam sme skusili, ale nechutil, nevadi... no nevieme pit ani z flasky, snazim sa ju teraz naucit na vodicku, aby ked budeme na prechadzke a nebude sa dat kojit, aby sme aspon trochu oklamali brusko a uhasili smad.. kupila som poharik za 10€, no z toho jej nejde, tak skusame z flasky, ona sa s tym pohra, pokuse, poolizuje a trochu jej to aj do ust samo nakvapka 🙂 budem davat len prevarenu vodu, lebo je vraj lepsia nez cajik a z praktickeho hladiska-nezanecha flaky na obleceni ked sa okydame 😀
este k spanku - zaspavame len s didkou, vynimocne v kociku na prechadzke... to obdobie zaspavania na didke trva uz dlhsie, no "postupili" sme do vyssieho levelu - kedysi som ju uspala, prelozila do postielky a spala... najnovsie mam problem sa po jej zaspati opatrne odtiahnut a postavit z postele aby sa nezobudila, inak mozem uspavat znova... o prekladani do postielky mozem len snivat, to je plac brutalny, takze uz par dni spime obe spolu v posteli... to by nebol problem ak by sme mali manzelsku, lenze nemame 😅 z priestorovych dovodov mame s manzelom postele samostatne (do L), cize sa s malou tlacime na obycajnej, som zvedava dokedy 😀 ale sak do 18 to iste nebude 😀 😀 😀

@nikiniki no daj mi vediet ci ti chutilo, bo ja pohanku nemusim, ak ti bude chutit tak ti poslem moju, mam skoro cely sacik doma a nic s nou nerobim a ani sa nevhystam :-P