Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@nikiniki wilcuch pije kravske a aj jeho tatuch na litre fakt, teda teraz uz som ho trochu oducila od toho (tatucha), takze uz si dava tiez len do kavy a sem tam si da kakavko alebo milkshake, ale ked sme spolu zacinali tak fakt vypil liter mlieka jak nic a ma astmu a brut alergie ale mlieko luchal jak dzivy... ach jaj. len tvrdohlavy je jak mul tk co uz a wilco bude po nom 😀 ja by som rada mlieko odstavila ale neviem sama bez syra prezit ani varit.
@nikiniki to uz aby som zacala na tom chudnuti pracovat 🙂 ono spanie je celkom v pohode, i ked sa furt bojim ci ju nezapucim... ale rano ma ona budicek okolo 5 a to sa zacne mrvit, kopat, vselijak posuvat....jaaaaj, laska-nelaska, zabijala by som 😀 vtedy ju po nakojeni vacsinou svacnem do postielky no tam zacne kecat a mrncat, cize nespim tak ci tak 🙂
inak zorca dnes 2x zaspala sama!!! ze by sa jej zase vracali stare zvyky? a teraz spi, sice lahla az po osmej ale spi, tak som hepi. a jogurt tiez nika nemozes? ja tlacim musli s bielim jogurtom 🙂 a prave sa obzieram tou zlacnenou zmrzlinou z teska 😀
@ivkasendy toto vrtenie to ma moja pri zaspavani na didke, to som po 10 minutach uspavania taka dokopana a taky mam nerv, ze vacsinou odpojim prso a idem prec inak by som jej fakt supla po plienke aj ja 😀 a potom samozrejme rev, ja sa zatial vedla vydycham, idem do izby a zase 10 minut kopancov a natahovnia bradavky... vrrrr
Malý nechcel nikdy zaspávať na prsku, ani nejaké cmulkanie, proste sa naje a hotovo, viac ho nechce. Ale je pravda že máme cumlík, ale zaspáva tak cca 10 minut a aj to viac šibrinkuje sebou kým sa utíši, to len ležkám pri nom a čakám kým ho to prejde a zaspí.
no ona toto presne robila aj s cumlom, ze sermovala rukami, vypluvala a zase hladala a kopala okolo seba jak zmyslov zbavena, potom ked som zobrala cumel nachvilu ju to preslo al teraz zase robi to iste len s prsom v puse, co je s tymi jej dvoma zubami navyse celkom vrazedna kombinacia, ale vravim, dnes super, sa nemozem stazovat 🙂 a idem spat tusim 🙂
no brala som 50 a teraz 50 plus polku 25ky, cize 62,5 dohromady. a odkedy to berem poctivo jak treba (bo som bola zdrbana minuly piatok na kontrole) tak som ci daka nervna. a mozno len wilo zacal viac neposluchat 😀
@slady fuha ty si dala zorci sosovicu? ty si inak odvazna! ja jej aj mrkvu dava so stuhnutou ritou 🙂))))) No a to robis privarok, ci polievku? ja som nejedla strukoviny od kedy sa mala narodila, ale asi je nacase to urobit, zajtra mam skorby tak skusim, uz teraz mam bobky.
A s tou sz sa sleduj ci si tenzna aj dalej ak hej tak bude treba asi upravut davkovanie....ja som spokojna.
fakt? ta ja som sto rokov za opicami, nevedela om ze existuje.....musim s aopytat v obchode. Najprv dam sebe a potom aj jej :🙂 Ivka a co davs malemu papat? mala by osm jej uz rozsirit jedalnicek dnes mame 8my mesiac teda zaciname :🙂)))
Cize oficialne sa chvalim, koncime dnes 7.mesiac, zaciname 8my 🙂))))))))))))))))
@nikiniki tak to blahozelame k vymesaciu! My už papame zeleninku (mrkva, zemiak, cuketa, spenat, brokolica, karfiol, por, kalerab, petrzlen), mäso som pridala asi po 4 týždňoch (kuracie, morcacie, kralicie), už som dávala aj ryžu tento týždeň. Teraz sa trapite s ovocím. A keď zdolame tuto métu, tak prejdeme na lepok - asi cestoviny pridam. Síce sme už ochutnali korku z chleba, ale to len tak cuckal.
Baby ja som aj citala, ze ked vylejete vodu, v ktorej ste mali strukovinu namocenu, tak vtedy tiez vraj nenaduva...ale neviem, ja s tym problem nemam, takze je mi luto to vylievat....hovorim o mojej spotrebe, nie malej, ta ma este stale len mliecko🙂
no ja som citkala ze cervena sa moze, tak som to riskla a v pohodke, spala mi vynimocne dobre a no problem.
a ideme do dazda :-/
Vcera o 20:20 som sa rozhodla dat Saške prikrm, reku ze vyskusam aspon 3 lyzicky, tak za pomoci vseliakych pesniciek a somarin co som robila a hlavne s obyc lizickou, lebo s gumenej ani bohovi pusu neotvorila, sa mi podarilo do nej naladovat tie lyzicky 😀
bola to mrkvicka+jablko+kuracie masko a stal sa zazrak ja som kojila v noci len 2 krat jupiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 a aj to okolo tretej a potom az rano o piatej, ale to sme uz vstavali, ale aj tak parada
a uz nam rastie druhy zubok 😉
Ahojte dievčatá. Chcela som vyskúšať látkové plienky, tak som kúpila kapsovú plienku s vkladačkou. Ide o to, že Dominik mi ju prečúral a tam kde sú patentky na brušku mal aj bodynko mokré. Tá vkladačka sa mu zosunula nižšie a preto to mal mokré. Neviete mi poradiť, kde robím chybu? Dávate niektorá z vás kapsovky chlapcovi?
@gabikaadam ahoj, k tym kapsovym plienkam musis davat aj tu vrchnu, taku pogumovanu, inak sa ti bude stale precikavat 😉
@gabikaadam
http://www.peluskovo.sk/plienky/bambi-roxy-kaps...
potrebujes nieco taketo 🙂 aj ja pouzivam aj kapsove aj obyc, ale take presivane-viacvrstvove a aj na jednu aj na druhu musim davat tu vrchnu pogumovanu 😉
a toto je len cisto vrchna gatka 🙂 bez vkladaciek
http://www.peluskovo.sk/plienky/bambi-roxy-vrch...

@ivkasendy vies co...ani mi nehovor. tiez zaspava na prse a pri prekladani sa vzdy zobudi. nastastie, strcim cumel a vacsinou spi. ale co dava posledne dva dni...peklo. cez den sme mali len tri spanky - ze 8 minut 😠 a 2x 30 min. dnes som o 19,00 uspala a do 21,30 sa mi 3x zobudila. uz zurim 😔 zachvilku jej jednu nalozim na plienku... mozno to pomoze a nebude vymyslat 😀 v noci bolo peklo takisto. fakt neviem co sa deje a dufam ze to takto nemieni pokracovat...ze je to len nejaka vynimka.
inak pocuj, u nas funguje ze ju necham spat u nas vo velkej, v manzelskej a potom o polnoci ked ideme spat a sa nezobudi ked sa dnu vrutime (ja, moj stary a dvaja psi 🙂 ) tak ju prelozim a to uz je v takom hlbokom spanku ze sa nezobudi.