Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@alyze Hej pila, inak by som umrela, mala som tak nizky tlak, ledva 80/60...ale ihned po narodeni dcerky so si uz nedala. ani jednu 🙂 vsetko pre mlieko, aj ja som chcela byt matkou roka 😀 😀 😀 😀 😀 a zatial som len matkou 😀 😀 😀 😀
@janulka_s matka roka, vyhravas, teraz ozes ty v noci vstavat len kto bude vstavat k tebe 🙂)))))
Ja som si asi pripiekla dnes xicht juj, aj nos sa mi zlupal a to som nebola iba par minut na slnku a ja som jak cigana, nikdy sa nespalim a aha..........
Uf po precitani tohoto prispevku som uz aj ja za zablokovanie tejto temy. Oficialne forum November 2012 existuje druhe, ako sme si uz stihli vsimnut, tak uz suhlasim aj ja. zamknut a hotovo!!!!!!!!! Adel diki ze si to tu dala, este stale predychavam!
@nikiniki a nemyslis, ze mala uz bola na tu kavicku zvyknuta v brusku ? 🙂 ja som teda v tehotenstve kavu nepila, lebo mi z nej bolo zle a vobec mi nechutila, ale teraz ked mam chut, tak raz za tri dni si taku slabu dam 😉
myslim si ze vsetko s mierou je prospesne, ked sa budes riadit len sami my vyskumami, tak budes otrokom mliecka, daj na svoju intuiciu 🙂
@alyze ja uz otrokom mliecka som 🙂 ale iba do roka. aj ja som sa rozhodla ze v roku vysadim lieky a mienim to oznamit aj starkemu o mesiac, nech sa aj o zem hodi, potrebujem sa citit ako clovek 🙂 ja sa tej kavy bojim aby nepresala spavat. ale rano som si dala a zaspala mi krasne obednajsi spanok, aj popoludnajsi aj vecerny bezo zmeny, cize evidentne jej to nerobi zle. cize mozno si rano budem davat kavu zase.
Co sa týka kávy tak ja si ju občas doprajem a nebadam na malom nejaké následky. Skôr to pôsobí na mna a stáva sa, že neviem večer zaspat, tak to minimalizujem iba na dni, keď je nízky tlak a boli má hlava.
no viacere ste mi pisali IP uz davnejsie ze chcete sukromny chat, aby sme to zablokovali. No ja som oponovala, ze aj ine baby v novembri co rodili maju pravo sa s nami poradit ci porozpravat. Ale to som nevedela ze my sme vlastne tie neoficialne a ze oficialna stranka je Novembrovky 2013 a ze oni tam paralelne a nezavisle od nas uz su a celkom dobre vraj funguju. CIze v takomto pripade som za zablokovanie tejto temy. Cize nie za zalozenie novej, ale za zablokovanie tejto pred vstupom novych clenov, respektive nie clenov, ale aby nas cudzi nevideli. Naozaj mam strach potom aby nejaky pedofil nechodil ocumovat moju dcerku, alebo aby si niekto nestahoval nase dotografie. okrem toho tu mame naozaj uz dost sukromne info kedze sme sa stretli same baby rovnaakej krvnej skupiny. Cize ja to vidim v pohode. a som za vsetkyi 10timi.
Ja by som poprosila vsetky baby co tu prispievaju aby sa vyjadrili. STE ZA, ABY SME ZABLOKOVALI TUTO TEMU, alebo chete aby ostala verejna a mali k nej pristup ludia zo sirokej verejnosti?
@nikiniki musíme pokračovať v novej, ktorú si založíme ale už súkromnú... táto téma sa dá len uzamknúť, aby sem už nikto nemohol pridávať príspevky, ale to musí urobiť admin... takže ak sa viaceré vyjadríte, že by ste chceli pokračovať v novej, tak sa vyjadrite a mohli by sme si písať v novej súkromnej...
Ja som za súkromnú...
@tinasc No dobre, ale ked sa uzamkne, tak nas ani zvonka nikto neuvidi, tak naco robit novu. ved to je tema, kde okrem tych, ktore budu mat suhlas sa nikto nedostane a nikto nas neuvidi. Ved ak napiseme adminovi to je 3 minutky tak nas uzamkne a hotovo, jaky problem? ak by tato tema ostala tak je zbytocna lebo novembrovky su v tej druhej novembrovke a my by sme boli fuc. maximalne by sme to domotali tym ze tretie novembrovky by sa vytvorili tu. preto si myslim ze je najlepsie ostat tu a uzamknut to. Nikto nas neuvidi a nemoze sa sam pridat.
@nikiniki nemyslím si, že by táto téma mohla zostať a admin to uzamkne tak, že by sme tam mohli prispievať len my, ktoré sme tu... myslím si, že musíme vytvoriť súkromnú tému, ktorú niekto založí a popridáva tam všetky ostatné kočky, ktoré sem píšu... táto téma sa môže uzamknúť tak, že sem už nikto nebude môcť dať príspevok... treba napísať adminovi, či sa dá zachovať táto téma a aby sa dala zamknúť tak aby sme mohli pridávať príspevky iba my, alebo sa dá táto téma nastaviť ako súkromná...
Dobre,ja mu zajtra v poho napiem a baby nech sa rozoduju medzitym.
ano 🙂 teda ano sukromnu, som za. nemam cas zase cely vikend ani vcul tak len tak.
aj ja som za sukromnu 🙂
@nikiniki OK, aj ja som za súkromnú...
Zatial je to na to uzamknutie idem napisat adminovi, a uvidime co odpise.
Co sa tyka chutdnutia napisem IP babam ktorych sa to tyka, nebudem to uz davat sem. Mne tiez niektore veci nedopinaju vtedy ked maju.....
Ahojte mamicky, velmi rada vas citam a velmi pekne dakujem za pomoc pri roznych situaciach,tykajucich sa nasich drobcekov. Prepacte, ze vam sem vstupujem az teraz, ked nase deticky uz maju 6 mesiacikov, ale popri malom a povinnostiach (doma a praca-pracujem z domu uctovnictvo) som to nejako nestihala, ale vzdy som si vas rada precitala, aj ked nie uuuuuplne vsetko. Moj Alexko ma 5.6.2013 krasnych 7 mesiacikov 8,5 kg a 68 cm, ma nadherne dva zubky, ktore nam dali zabrat kym sa ukazali, sedka ako dospelak, plazi sa dozadu, ale postupne pride na to ako to pojde aj dopredu...🙂 Necely mesiac sme na UM a co sa zeleninky a ovocia tyka, tak vsetko mu straaaaasne chuti...Chcela by som sa opytat, ci davate detom topanocky, ak ano tak ake??? My sme kupili v lekarni kozene capacky, aby mu drzali nozky ako ma mat, lebo od narodenia vykruca chodidla a teraz ako sa zacal viac hybat, tak ich vytaca este viac, lebo sa mu tak lahsie odraza. Ortoped povedal, ze treba masirovat a davat topanocky, ale maly pri nich strasne place a ked ich ma obute, tak sa mu nechce velmi hybat....ake skusenosti mate vy? nechavate deticky obute aj pri hrani, alebo len von do kocika?

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/davajte-si-pozor-mozete-prist-o-dieta-2/