icon

Novembrovky 2017

tonjadabik2
6. mar 2017

Ahojte asi vyzera to tak ze asi budeme mat baby..nevieme to naisto ale ms nam neprisla.. aj ked uz mame deticky--nesudte ma.. bolo to neplanovane ale ta myslienka mat dalsie..taksa uz nechranime. je Vas viac? pridajte sa k nam. cim viac mamiciek tym lepsie.

tonjadabik2
autor
10. mar 2017

Vcera prsniky dnea bruako vracala som. Je mi strasne zle. Meskanie 14 dni..test eate nebol ale bude

tonjadabik2
autor
11. mar 2017

No baby vcera vracanie cely den dneanlen vytoky biele huste.. Neviem neviem citim brusko dole v pondelok testneme

nmnicka
11. mar 2017

Ahojte baby. Sme v 5tt. Práve utekám na pohotovosť a na gynekológiu, není mi dobre, cítim sa slabo, už pár dní v kuse Non stop sa mi nedá spať lebo som celá vriaca. Bojím sa nech to není nič zlé. Držte palce

zuzkacik11
11. mar 2017

@nmnicka drzim palce nech je vsetko v poriadku

nmnicka
11. mar 2017

@zuzkacik11 všetko je v pohode,plodove vajko je ok a že teploty sú normalne

miuska21
12. mar 2017

Ahojte, 🙂
Chcela by som sa opýtať, ms mi mešká 3 dni. Test vyšiel pozitívne, čo som strašne šťastná 😍
Ale stále cítim v podbrušku také niečo ako pred ms. Je to v poriadku ? Podľa výpočtov by som mala byť 4+2tt
Za info vopred dakujem 😉

tonjadabik2
autor
12. mar 2017

@miuska21 supeer daj foto testiku. Ano je to normalne maternica sa ti roztahuje je to ok.nemusis sa bat.len 3dni ti meskalo a uz mas pozitivny test? Mne meska 14 dni vracala som biely vytok husty bolenie hlavy a este som netestovala..az zajtra mozno.. Gratulujeeeem inak uz si bola u Dr?

miuska21
12. mar 2017

@tonjadabik2
Ďakujem 🙂 posielam foto ...

miuska21
12. mar 2017

Jaaaaj čo sa stalo s tou fotkou 😀
Nechce mi to foto riadne načítať alebo co wrrrrr

miuska21
12. mar 2017

@tonjadabik2
Ms mi neprišla tak hneď v prvý deň som si len zo zvedavosti spravila test aj to len niekedy poobede keď som už cikala asi 10 krát behom dňa. 😀
Ako tak kukám boli tam dve čiarky ale bola slabucka. Tak som jeden deň počkala a spravila si test a tiež tam boli dve ale už silnejšie to bolo na tretí deň od meškania ms. 🙂 Mne je dobre. Len ma od včera bolia bradavky a často cikám🙂

miuska21
12. mar 2017
miuska21
12. mar 2017

@tonjadabik2
Este som nebola u dr. Asi je to ešte skoro a nič by tam nebolo vidieť .
Sprav si testik už by niečo určite ukázal . 🙂

tonjadabik2
autor
12. mar 2017

@miuska21 ano si tehulka Gratulujeeem aj ja som malabl taky pri syncekovi a teraz bude mat 3 roky.. Taze cakas babetko Huraaa tesim sa stebouuuu

miuska21
12. mar 2017

@tonjadabik2
Dakujem Ti velmi pekne. 😘
Sprav si testik zajtra ráno a daj vedieť . 😉

tonjadabik2
autor
12. mar 2017

@miuska21 hmm az poobede ked manzel pride z prace.mi donesie. Bo pojde na nakup..a domov ta musim cakat

hannah_
13. mar 2017

Ahojte, pridávam sa k vám, ale možno len na chvíľku. Dnes som bola u dr. a som smutná. Podla obuv by som končiť 6 tyzden, ale dr. nameral len 4+5tt. Pôvodne som chcela ísť k dr. až o týždeň, ale vyplasilo má spinenie v sobotu, tak som sa išla dať skontrolovať. O týždeň mám ísť znova na UTZ, zbláznim sa dovtedy (mám za sebou už dva potraty).

tonjadabik2
autor
13. mar 2017

@hannah_ ale neboj sa to chce len cas a hlavne klud a vela oddyvhovat lezat a rozmaznavat sa a papat vsetko naco mas chut. Drzime ti palce.

tonjadabik2
autor
13. mar 2017

Dnes sa dozviem svoj ortiel. Manzel mi kupi test a bojim sa vysledku a velmi.. Drzte.mi palceeee ozvem saa

miuska21
13. mar 2017

@tonjadabik2
Tak už rýchlo utekaj .... 🙂 držííím palce.

tonjadabik2
autor
13. mar 2017

Testik bude rano tak uvidime..bojim

tonjadabik2
autor
14. mar 2017

Nic..

hydrangeapeony
14. mar 2017

@tonjadabik2 to mi je luto ☹ ale ono to pride... 😉 ja som dnes bola neplanovane u gynekologa, lebo som zostala chora a chytila som nejaku virozu tak mi dat vseobecny lekar penicilin a chcela som si dat poradit od gynekologa ci to teda uzivat a on ze ano, ze radsej toto ako nechat virus len tak "prelezat" "prechodit" a neplanovane, ze nech sa ideme pozriet ci nieco uvidi a ja som videla nasu malu bodku 😉 kontrola o 2tyzdne... p.s.bola v cakarni mila pani, ktora bola 5x na IVF a stale nic a ja som si akosi uvedomila, ze deti su naozaj zazrak 😉 tak som sa dala na PN a kaslem na celu pracu, budem teraz 2tyzdne doma oddychovat a liecit sa, lebo bodka potrebuje rast 😉

tonjadabik2
autor
14. mar 2017

@hydrangeapeony noo tak len oddychuj a lec sa. Mna stale boli brusko tak neviem.. Test negativny ta ktovie..neviem asi iny problem alebo co..idem asi zajtra na gyndu uvidim.. Len co mi tam dr najde dufam ze to bude ok vsetko vnutri.. Ale preco ma potom brusko boli?

luciatko89
14. mar 2017

Ahojte mozem sa pridat?
🙂

luciatko89
14. mar 2017

Dnes mi doktor konecne potvrdil tehu 5+1tt velmi sa tesim bude to tretie babo.po pol roku snazenia konecne to prisloo

tonjadabik2
autor
14. mar 2017

@luciatko89 gratulujeeeemmeee to je supeer

luci5
14. mar 2017

@luciatko89 aj u nás je to tak, tretie bábo po pár mesiacoch snaženia. Tak som rada že nás tu pribúda 🙂

martinsimona
15. mar 2017

@luciatko89 ahoj luci,kedy si mala začiatok poslednej menštruácie?

kukulova13
15. mar 2017

Ahojte baby...zistila som pred tyzdnom ze cakam babatko ale bojim sa lebo v novembri som potratila,tak ci sa to nezopakuje(trosku spinim zase;(...lekar otom vie aj berem jodis a duphaston...mame uz 5rocneho chlapceka a velmi si zelame toto miminko..

hannah_
15. mar 2017

@kukulova13 uplne chapem tvoje obavy, mam za sebou dve neuspesne tehotenstva, tiez teraz spinim, mam duphaston, a este k tomu na UTZ bol plod mensi ako by mal byt. Takze uz stracam nadej. V pondelok idem znova na UTZ, tak uvidíme.
Ale neboj, vsetko dobre dopadne, treba mysliet pozitivne...aj ked mne to uz akosi nejde :( Esteze uz mam jednu slecnu doma 🙂