icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

klaudi68
8. sep 2008

Renika to je hrozné video!

No ja už som v sprche bola a keďže o chvílu príde aj manžel z roboty, tak sa lúčim.
Majte sa pekne a dobrú nocku 😉

renika
8. sep 2008

tak ja som tu po sprche a kojení. Presne,keď som vyšla z kúpeľne Maxim zaplačkal. Zabalili ste to tu, tak idem tiež. Ja viem, že to video je hrozné 😔 Len keby pomohlo zahrániť aspoň jeden ľudský život. By si ho mali pozrieť takí frajerkovia za volantom 😔

všetkým dobrúúúú

janula_nz
9. sep 2008

ahojte

moni ty chces davat maleho do materskeho centra, ze? ja som tam dnes nechala lauru na doobedie a s chalanmi som isla do mesta. plati sa len 20sk na hodinu za strazenie a tetusky su tam velmi zlate a mile. a deti dostanu aj obcerstvenie, tak hladne nie su. ja som mojich nevedela odtial dostat a pritom odpadavali od unavy 😝 zajtra rano tam lauru zanesiem zase, nech si zvyka na skolku. jej sa tam velmi pacilo uz ked sme chodili ako babatko. tak odporucam 🙂

katika1
9. sep 2008

moni pojdeme vo štvrtok do mc? 🙂

lucik77
autor
9. sep 2008

ahojte!

katika1
9. sep 2008

a inak dík za dnes 🙂 pozrela si si veci?

lucik77
autor
9. sep 2008

tak detičky sú už zdravé? To je super....
som čítala Katika že v nemocnici nič moc...no komu by sa páčilo, že? To, že malého nazvali nervákom to neber v zlom aj mňa hneď upozorňovali, že malý bude zlý a bude vrešťať, lebo tým že oni už chodia a zaviažu im ruky(nám aj jednu nohu), tak sa jedujú že nemajú žiadny pohyb. Nám v nemocnici veľmi pomohol dudel, ktorý mal úplne celý deň (ináč len pri zaspávaní) a zvládol to lepšie ako ja. Akurát nechápem prečo mu dali infúzku do hlavičky. To je čo za kravina?

lucik77
autor
9. sep 2008

a serafinka všetko najlepšie 😉 😉 😉 Ti nejde mobil, alebočo? Prišla mi SMS ako nedoručená...

katika1
9. sep 2008

lebo vraj je tučný tak mu nenašli žilu 🙄 a Riško nechce dudel vobec..takže jedine ja som robila opičky aby to zvládol 😔

katika1
9. sep 2008

a na hlave ju našli hned 😝
serafinka je na dovolenke

lucik77
autor
9. sep 2008

a koľko váži?

katika1
9. sep 2008

10,5.. ale nie je tučný,len oni boli lenivý sa babrať s ním a hladať žilu 😝

lucik77
autor
9. sep 2008

tak ak dobre rátam, tak serafinka je na 3tej dovolenke. To sa niekto má................ 😵

lucik77
autor
9. sep 2008

aj my máme 10,5 kg. A kde ste ležali? Teda v ktorej izbe?

katika1
9. sep 2008

na 18tke 😝

lucik77
autor
9. sep 2008

tak to asi nebola protekčná izba, čo?

lucik77
autor
9. sep 2008

Baby, rodené Novozámčanky nepoznáte náhodou chalana menom Peter Zimmerman?

katika1
9. sep 2008

a prečo by mala byť? 😕

lucik77
autor
9. sep 2008

lebo si ju neviem vybaviť....Izby č.1-4 boli také lepšie, tie ostatné som videla také presklenné dvere, kde si bola ako vo vytríne. Len som chcela vedieť, kde sa nachádzala tá vaša a asi ako vyzerala.

katika1
9. sep 2008

izby 1-4 boli izolačky a teraz tam boli samé cigane, takže pochybujem, že boli protekčné 😀

lucik77
autor
9. sep 2008

😀 😀 😀

monica25
9. sep 2008

cavte...katika-pozerala...su zlate diky moc...aj za kolotoc,za veci...za vsetko 😀

a nemas zaco aj inokedy...

janula-ano xcem chodit....ale nevadi,ze ma plienku a este nechodi????

katika-mozme vo stvr. 😀

lucik-ja som lezala sama s malym na 5-ke mala som zvlast zachod,sprchu...to bola jedina izba kde si mohla byt sama s malym inac boli po 2 a viac....

monica25
9. sep 2008

ruzova zahrada 😀

lucik77
autor
9. sep 2008

monica ja som bola na 4ke a to bola taká istá izba ako opisuješ. Dokonca väčšia ako iné, ale ako sledujem, takých lepších izieb tam bolo teda viac.

a katika, by si neverila, čo si cigáni vedia vydupať. Možno im tie izby museli prideliť 😀

monica25
9. sep 2008

katika-ani rolimu nevedia najst zily...na ruke mu minule sestricka dost dlho hladala,kym mu krv zobrala a ked bol maly tak tiez z hlavicky....

monica25
9. sep 2008

...mensi..este stale je maly... 😀

katika1
9. sep 2008

my sme boli po jednom.. akože sami.. inde boli po dvoch 🙂

monica25
9. sep 2008

.... predsa protekcne.... 😀 😀 😀

lucik77
autor
9. sep 2008

mi blbne net. Normálne mi to na diskusii ku každému Vášmu príspevku vyhadzuje, že : ktoré pravidlá porušuje.. 😨

katika1
9. sep 2008

moni jasné 😉 😀