icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

janula_nz
23. jún 2008

ahojte. kde ste? my sme ani vonku neboli, ved sa neda vobec dychat 😝 a to kym by som sa steperila so vsetkymi deckami, bola by som mokra ako mys. ja nemusim taketo horucavy veru 😔

adrioska
23. jún 2008

Jani ja sa parim tu doma v obyvacke... 😝 teraz zavidim bratrancovi tu klimu, co si dali nedavno namontovat... 😅

jarus1
23. jún 2008

ahojte, plánujem si k pôrodu prizvať dr. Stanka. Nemáte niektorá s ním skúsenosti...a ak áno, aké?

deina
23. jún 2008

Jarus, kamaratka mala Stanka pri porode a nevie si ho vynachvalit.

Deplhina,my sme mali na svadbe DJ Raceka - one je DJ a zaroven aj starejsi, z Banova, celkom fajn.

Kila, hej, boli sme tam! 😀 Skoda, ze si nas neoslovila, nevidela som ta tam. Sme vycapeni aj na nastenke v Osrame, taki vysmiati. 😅 Nas krpec zaspi aj pri najvacsom hluku, mozu tu aj stihacky lietat, jemu to nevadi.

Lucik, no hroza, chuda malinky! ☹ Aj my sme boli na tej izbe, tam to bolo trosku znesitelnejsie, ale aj tak - pobyt v nemocnici, no nic moc.

deina
23. jún 2008

Ozaj, predlzia mi zmluvu na skole, no super! 😅

adrioska
24. jún 2008

Jeeeda babulienky, kde ste v tomto teple? nemam co citat.... 😅 😕
Deina gratulujem! 😉

deina
24. jún 2008

Ukryti u nasich v chladku. 🙂

Dakujem!

adrioska
24. jún 2008

no tak to mas dobre, ja mam pocitac v obyvacke a tu je snad najvacsie teplo... 😝

adrioska
24. jún 2008

este som sa Vam zabudla "pochvalit" 😉 , vo stvrtok som bola na ultrazvuku v nemocke a pan Dr. Havlas mi povedal, ze cakame chlapceka 🙂 , je to super vediet, nevydrzala by som cakat do porodu...no a vyzera byt aj ze je vsetko v poriadku chvalabohu! 🙂

ewinah111
24. jún 2008

adrioska tak super,ze je vsetko v poriadku,gratuliren k chlapcekovi 🙂 mimochodom ti si sa spytala,ze co to bude ,lebo niekedy sa doktori preceknu ci chces alebo nechces 😉 .ja som pri prvom nechcela vediet dopredu ja som si to chcela vychutnat az do samotneho porodu ,teda to prekvapko ci chlapcek alebo dievcatko a ani nelutujem lebo to bolo nieco super fakt 🙂 pri druhom som sa spytala tiez v nemocke na ultrazvuku a nezmylil sa pan dr. 😀 vyslo na sto percent 😉 .v poslednej dobe sa tu akosi malinko pise asi su dievcata obarene z toho tepla a nechce sa im tukat do klavesnice 😎 .

janula_nz
24. jún 2008

ahojte.

adrioska tiez gratulujem k chlapcekovi 😵

my veru chodime von aj rano aj navecer a poviem vam, ze som z toho uz straaaaasne unavena 😝 potom sa ani necudujem, ze chodim spavat naraz s detmi 😅

tu vsetky baby asi chodia na kupko alebo co , inak by sa tu zastavili na par slov 😀

ewinah111
24. jún 2008

ahoj janula 🙂 .veru tak bud su cele dni na kupku alebo sa im roztapaju z tej horucavy notebooky a compy 🙂 .

janula_nz
24. jún 2008

no s detmi to nie je ziadna sranda byt na kupku. ja som sa este neodvazila ale aj to bude 😀

ewinah111
24. jún 2008

no tento rok sme neboli este ani my cvachtat sa vo vodicke ale uz sa chystame.

janula_nz
24. jún 2008

ja teraz nechcem ist lebo decka maju tyzden zvysene teploty a 5.7 ideme na par dni do besenovej a tatralandie, tak potom sa budeme kupat. len dufam, ze aj potom bude takto teplo

ewinah111
24. jún 2008

neboj tepla bude až priliš 😉 .taky mudry ujovia predpovedaju ,ze ma byt horuuuuuce leeeeto 😎 😎 😎 ,tak sa im snazme uverit 🙂 .

janula_nz
24. jún 2008

hladam nejaku temu o vyzdobe detskej izby ale nenasla som zatial nic. chcem dat nejako steny pomalovat a prisposobit detom izbu len vobec neviem ako. nevies dat nejaky tip?

ewinah111
24. jún 2008

no moznosti mas viacej,neviem presne aku mas predstavu ale pekne sa da spravit izbicka aj s bordurou alebo je jedna stranka na nete tam je strasne vela roznych predloh,da sa to objednat a aj farby k tomu a ty si to potom nacapis na stenu a vymalujes,ze vraj je to jednoduche ako facka,neviem neskusala som to este,tiez riesim detom izbu.da sa fakt vybrat z tych obrazkov a je tam aj nemo 😀

janula_nz
24. jún 2008

ako vies, ze laurika je nemova? 😅 no ja by som aj postele potrebovala kupit aj komplet zariadit len nechcem taku obycajnu. a tu borduru aj na stenu urcite nieco zrobim s tym 🙂

ewinah111
24. jún 2008

noo ja viem vsetko 😀 .chces tu stranku budes milo prekvapena. 🙂

ewinah111
24. jún 2008

inak vidim,ze pisanie ti ide super ,stihas pismenkovat aj do adopcie 😉

janula_nz
24. jún 2008

mozes ju dat, mrknem sa na to 😉

hladam ci tu nie je nahodou taka nejaka tema ohladom detskej izby

ewinah111
24. jún 2008

takže www.predlohy.sk a kukni si tam aj fotogaleriu 😉 .

janula_nz
24. jún 2008

idem to omrknut, hned som tu. 😉

ewinah111
24. jún 2008

oki

janula_nz
24. jún 2008

no su tam krasne predlohy len ci to ja tak pekne aj namalujem? 😅 ja by som skor brala keby mi to niekto cele urobil 😀

ewinah111
24. jún 2008

ale nooooo 🙂 ja som sa tiez neodhodlala ale urcite by som sa z toho viac tesila keby som to robila ja sama hm?co povies?mohla by si to skusit 😉

janula_nz
24. jún 2008

no len ked sa to nepodari tak ako chcem, tak co potom? mam zase premalovat stenu? 😅 pozeram to a vidim, ze leti macko pooh. neviem preco ale mne je ta rozpravku straaaasne nesympaticka. vobec sa mi to nepaci 😔 ani by som si nevedela vybrat z tych predloh ale urcite uz nemo nebude 😀

ewinah111
24. jún 2008

ozaj janula pamatas si este tu stranku odkial si objednavala ten jedly tortovy obrazok?aik ano mozes mi ho sem hodit budem ti velice vdacna 😉 ,ono je viac takych stranok vvolaco som aj nastudovala uz davnejsie ale ja by som chcela nieco uz ,,odskusane,,co ozaj funguje teda myslim ,ze ti to pbez problemov dorucia a tak ,vies 😉

ewinah111
24. jún 2008

no nemo by sa ti hodil viac menej len do modra ladenej izby a to asi nechces ,ze?