icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

deina
15. okt 2008

Dakujem za pochvalenie izbicky. 😵 Samolepky sme kupili v Kike v Bratislave, velmi sa nam zapacili, neodolali sme. Paci sa mi to viac ako bordury, hoci aj tie byvaju pekne. Uz vidim, ako to bude krpec odlepovat...

katika1
16. okt 2008

čaute 😎 reni 😀 ty siláčka.. však ani my tam nemusíme ísť, ty to zvládneš aj sama 😀

deina ani mne sa bordúry nejak extra nepáčia 😉

no čo renulik, už si zistila? dnes obvolávam každého, kto dojde, nech viem s koľkými mám rátať
aj nutka príde na chvilu- poradiť aké kvetinky kam a tak 🙂

renika
16. okt 2008

ahoj kati 🙂 Áno zvldánem to aj sama, urobte si v sobotu nejaký pekný rodinný výlet. A pošli tam v sobotu toho krbiara 😀

ani mne sa nepáčia bordúry. Ale to som až teraz zistila, keď som videla Deinine nálepky na stene 😅 Sú veľmi pekné 😵

kati, kedy mám prísť? O koľkej?

katika1
16. okt 2008

reni ked sa ti bude dať, my tam budeme od nejakej 9tej, do 19tej 😉
a vieš, kde sú Andovce?
ja sa na vás tak teším 😀
ale krbár má tak asi 40 a dve deti.., síce Tebe to nevadí, 😀 😀 😀 😀 😀 sorry 😀

renika
16. okt 2008

ty dilinko 😠 😀 😀
neviem kde sú Andovce 😔

renika
16. okt 2008

inak, mali sme uplakanú noc, každú chvíľu bol hore a ráno mal vonku zúbok, siedmy 🙂

katika1
16. okt 2008

😀 😀 😀 to mi vyšlo
😀
dojdem po teba do Zámkov.. kedy asi dojdeš?
A Moni Ty? Kedy má dojsť po Teba?
my sme mali katastrofálnu noc 😔 strašne ho boli zúbky.. podla mna očáky, lebo má strašné bolesti aj cez den.. zatial najhoršie zvláda tieto zúbky 😔

katika1
16. okt 2008

inak som v šoku, že dojdeš.. ja by som ťa odhadovala, že nedojdeš 😅 😅 😅

renika
16. okt 2008

bože nestraš. Ja chcem, aby mu všetky zúbky vyšli tak ako doteraz. Chudáčik Riško 😔

kedy príde Monika? Mohla by som naraz s ňou, aby si nebehala stokrát. Ale mne by najviac vyhovovalo tak, že dám malému obed a idem.

renika
16. okt 2008

aj ja seba som tak odhadovala 😀 Ale nie je to kvôli 40ročnému krbárovi a jeho dvom deťom, aby si si nemyslela 😀

katika1
16. okt 2008

to je kedy? o 12tej? ok 😎 asi aj moni tak.. uspí malého a vtedy 🙂

renika
16. okt 2008

tak o 12stej mu dám papať a plus ešte aspoň pol hodina, kým sa vychystám a prídem do NZ

katika1
16. okt 2008

ok 😎
ale krbár tam nebude 😀
ale budúci týžden dojde 😵
však nemusíš, ked sa ti nechce, nemaj pocit, že musíš.. ja sa nenahnevám 😔

renika
16. okt 2008

nie, že sa mi nechce, chce sa mi. Ale som preto odhadovala, že neprídem, lebo mám školu. Ale však raz vynechám...Beriem si príklad od teba 😀

katika1
16. okt 2008

trubka 🙄 ja poctivo chodím 😀 napr dnes nejdem zas 😀
no ale načo na jednu hodinu 😝

renika
16. okt 2008

aj ja chodím poctivo. Len v sobotu idem pomôcť kamarátke 😎 To by hádam ospravedlnil každý profák, nie?

a Maxim nechce spinkať 🙄

renika
16. okt 2008

kati, aj CD s fotkami mi prinesieš? 😅

katika1
16. okt 2008

jasné 😀
Maximko moj zlatučký ja by som ho uspala na rukách.. cudzie dieťa možem rozmaznávať 😀 a ešte ked je taký skvelý ako on 😵 ho musím prísť pozrieť najbližšie, lebo mi normálne chýba 😲 nemám koho nanášať na rukách 😀 moj je ťažký na to 😝 a Roli tiež 😀
hej donesiem, ak sa mi podarí napáliť 🤐

inak baby velmi si cením vašu ochotu 😵 tí, ktorí by nám mali automatizky sa ponúknuť, tých to ani nenapadne 😔 a vás ano 🙂

renika
16. okt 2008

zase vyhodil cumeľ z postieľky. To znamená, že tam mám naklusať 🙄

Aj mne sa zdá, že som veľmi dlho nevidela Riška. O chvíľu Moni porodí a budeš mať koho nosiť 😵 A Maxim snáď už z bábätka postúpi na batoľa 😅

však ti tú ochotu raz spočítam 😀 Hodila by si sa ako Maximkova pestúnka 😉 😀

katika1
16. okt 2008

by som brala 😵 o rok chod robiť a ja budem doma s riškom a s maximkom 😵
na monikinho krpca sa tiež teším, toho tiež riadne rozmaznám 😀

renika
16. okt 2008

a čo škola? Aj tú obetuješ, len aby si mohla byť doma s dvoma deťmi? 😀
Póza pre Katiku 😀

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

katika1
16. okt 2008

jéééééééééééééééééééééééééééééééééj 😵 😀 on stojííííí 😵 ale ja tento rok končím drahá moja 😉

inak kamoška si pozerala moj album a volala mi, že ty máš odkedy druhé dieťa? a ja že čo? Vraj Maxim a Riško vyzerajú totalne ako bratia 😀

renika
16. okt 2008

mala si povedať, že máš dve, že stíhaš, pohoda 😀 A veď on stojí už dávno! On najskôr vedel stáť až potom začal loziť...

nekončíš! Ideme ďalej obidve! Aj ja som rozmýšľala, že skončím, ale už ma to prešlo 🙂

katika1
16. okt 2008

ale ja končím fakt.. keby bolo externe idem dalej ale na dennom si to jednak nemožme dovoliť a jednak z nášho odboru magister nie je.. možem na učitelstvo- aj by som šla, ale denne určite nie 😉

renika
16. okt 2008

bola som v levíčatkách 😎
http://www.lekarnadomu.cz/zbozi/olynth-aromathe...

tak prestúpiš k nám 😎 Ale na denné by som ani ja nepokračovala

katika1
16. okt 2008

jéj dík, šmíračka 😀
asi mu to kúpim, lebo vobec nevie v noci dýchať 😝 ked sa zobudí, pojdeme do lekárne 🙂

renika
16. okt 2008

tak nebola si tu, tak som chodila po celom koňovi, že kde si 😀
ale nie, nebola som tu ani ja. Varila som 🙂
aj Maxim spinká 🙂

renika
16. okt 2008

teda, aj Riškov brat spinká 😀

katika1
16. okt 2008

😀 inak aj lenka z levičatok vravela, ked som u nej bola, že akoby ich jedna mater mala.
ale ktorá? 😀
bola som pre riška u babky 😉