icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

monica25
12. jan 2010

cat,erika ,tinusi ,deina,ema-danielik vam velmi pekne dakuje za gratulacie a posiela velku pusu 😵

ema.nz
13. jan 2010

ahojte 😉 baby nasla som na MMB babu co sije tie navley co som chcela http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29398639 nechcete niektora???postovne z Ciech je 150KC a peniaze sa posielaju na slovensky ucet....ona by mi to vedela poslat aj zo Slovenska ale az koncom januara 😝 ak by ste niektora chceli tam mi napiste najlepsie IP 😉

ericica
13. jan 2010

gabika dakujem 🙂

deina
13. jan 2010

No mne zatial rukavice stacia. 🙂 Ale vyzera to dobre teplucko.

serafinka1
13. jan 2010

ahojte, dodatočne gratulujeme Danielikovi a Miškovi k narodeninám.

monica25
13. jan 2010

dakujeme serafinka 🙂

aj mne stacia rukavice a ked je brutalna zima tak ani nechodime von 😅

deina
14. jan 2010

Serafinka, dakujeme. 🙂

ericica
14. jan 2010

seraf drzis sa ??? uz to mas len za 6....tak davaj na seba pozor a myslime na teba 😉

tinusi
14. jan 2010

Miskovi gratulujeme k narodeninkam... tak to leti ze az... ved len teraz sa ti narodil... presne si pamatam ako si pisala, ze ste upalovali do porodnice cez namestie...

deina
14. jan 2010

Dakujeme, Tinusi. 🙂 No to bola vtedy rychlovka cez mesto, dobre si pamatas. Teraz sme uz boli pokojnejsi. 😀

serafinka1
14. jan 2010

Eri, nemám to za 6, včera som prišla do nemocky na strašné bolesti, namerali mi kontrakcie a chceli mi spraviť cisarák, ale bola tam taká konštelácie lekárov a ja som zrovna tie bolesti už necítila, že sme sa dohodli, že keby niečo prídem. nevedela som sa spojiť so Stankom. No dnes som ho už zastihla a v sobotu ideme na to, takže si vieš predstaviť, ako sa cítim. som jeden nerv, revem, bojím sa, uf. ☹

ericica
14. jan 2010

pockaj uuuuuuuuuz v sobotu panabeka 😲 😲 😲 to bude 16 wau tak to budem na teba mysliet cely den 😕 😕 😕
ozvi sa keby nieco a ked sa nic nedozviem odtialto opytam sa ho v utorok na poradni 😀

catrin23
14. jan 2010

ahojte...

tak seraf,uz to budes mat onedlho za sebou,,,,drziiime velmi paste aby setko dobre dopadlo 😉

ema.nz
14. jan 2010

seraf to je take krasne 😵 😵 😵 budes mat taky malinky uzlicek 🙂 verim,ze mas nervy...ale vydrz a neplac ved to je take krasne,uz nepamatas ako to bolo pri Darinke 😉

a preco budes mat cisarsky???aj pri malej si ho mala???

drzim palce 😉

deina
14. jan 2010

Seraf, drzim palce, bude dobre, uvidis. 😵 😵

monica25
14. jan 2010

seraf-drzime palce a neplac vsetko bude v poriadku 🙂 myslime na teba 🙂

tinusi
14. jan 2010

Seraf, myslime na teba. Drz sa...

katika1
15. jan 2010

Ahojte.. serafinka držíme palce aj my🙂 a tešíme sa na drobca! 😵

deina
15. jan 2010

Katika, kde si kupovala svoj Jane kocik? Mne sa straaasne paci tento, konecne nema zdvojene kolesa: http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-jane-unlim... a ma otocnu sedacku. Vanicka je sice strasne skareda, ale chcela by som len sportak, vyzera uzasne.

katika1
15. jan 2010

deini kupovali sme ho v Ba.. vo velkosklade na Jane kočíky, ale názov si napamatám 😅

deina
15. jan 2010

Aha, ked vo velkosklade, tak ste asi potrebovali zivnostensky, ze? A vysiel tam lacnejsie ako v obchode?

deina
15. jan 2010

A tento vyzera ako Concord Neo: http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Jane... 😨 Ma ovela krajsiu vanicku ako ten na Unlimit, ale to je jedno, vanicku nepotrebujeme (a keby aj, na Jane Concord pasuje).

deina
15. jan 2010

Jej a este... Erika, ako sa k vam zajtra teda dostaneme? 😉

Ema, nasi mm sa odkial poznaju, nevies? Lebo moj nevie, odkial pozna toho tvojho, ale ze odniekadial ano...

katika1
15. jan 2010

takéto premodernizované sa mne nepáčia 🙂
a takto - my sme ho kúpili u známeho v obchode za najnižšiu možnú cenu a šli sme si pren sami do velkoskladu akože sme z obchodu od neho a tak nám ho vydali.. ale to všetko vybavil muž 🙂

ty furt vymýšlaš s kočíkmi 😀 to som jediná na svete, čo je maxiš spokojná s tým svojim? si neviem predstaviť kupovať iný pre svoje dieťa a ak aj náhodou, tak len jane! 🙂

a deini ten moj zas odniekial pozná tvojho
😀

deina
15. jan 2010

😀 😀 To odkial sa ti chlapi poznaju? A ja o tom nic neviem...

Nuz, ja som spokojna, ale uz mam dlho ten isty kocik, chcelo by to zmenu. Nejako ma nebavi mat stale to iste. Som ako nas dedo s motorkami a autami, tiez ich rad obmiena. 😅

ema.nz
15. jan 2010

Deina:tak to fakt netusim odkial sa poznaju 😝 mozno z MK 😀 😀

katika:aj ja som max spokojna s mojim ale aj tak by som ho uz vymenila 😀 😀 teda kocik 😉

katika1
15. jan 2010

ježiš vy ste trúby 😀
chlapov ale nejdete z nudy meniť, dúfam 😀

ericica
15. jan 2010

deina zavolaj mi rano poslem ti cislo v ip

ema.nz
16. jan 2010

katika:to hej 😀 ale tak radsej vymenit kocik ako muza 😀 ja by som kocik aj vymenila len mm pinda 😠 ze uz mame AZ 2 😅 ale na druhej strane sa bojim,ze bude na figu a budem lutovat a potom by si este len mm na mne zgustol 😠 😀 😝

deina
16. jan 2010

A za ktory by si chcela menit? Mne sa ten Jane straaaasne paci a akurat to mi na nasom vadi, ze nema otocnu sedacku. Chuda Misulak mava casto zapalene ocko, vadi mu sediet v smere jazdy, ked co len trosku pofukuje - tak ale vtedy som nemala este taky prehlad o kocikoch ako teraz. Len to nie je bohieaky argument pre mm, ze mu to vadi na ocko, kedze uz chodi peso a tento by bol pre Matka...

No chlap sa tak rychlo snad neokuka ako kocik, nie? 😅