icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

kaja73
9. apr 2011

Aj Mudr Horsky-ordinuje v Nesvadoch,ale byva v Zamkoch je celkom fajn.Je aj detsky aj vseobecny,takže može byt takym rodinnym lekarom.

pass
9. apr 2011

@delilah1 stačí zavolať, Lorandová má veľmi milú sestričku a určite sa dohodnete 😉 Tiež ju môžem iba odporučiť, my sme s ňou maximálne spokojní.

Súhlasím s názormi na Hrachovskú, je veľmi chladná (k ďeťom) a vždy sme tam nekonečne dlho čakali. Haramia bol ešte môj pediater a asi polrok bol pediatrom môjho staršieho (kvôli dochádzaniu) a ja ho teda odporučiť nemôžem. Mne pripadal strašne náladový a nepáčil sa mi jeho prístup ani k rodičovi, ani k dieťaťu. K jeho odbornosti sa nevyjadrujem, my sme boli obaja zdraví. Pre mňa osobne bol rovnako dôležitý prístup lekára ako jeho odborné znalosti. Koľko ľudí, toľko názorov 😀

moon1979
9. apr 2011

@pass tak to si ma prekvapila, pretoze ja mam absolutne opacne skusenosti s nim a dokonca aj co vidim u inych ked cakame na poradni tak vsetci vychadzaju s usmevom. A aj sestricku ma velmi milu a zhovorcivu 🙂

pass
9. apr 2011

@moon1979 ja tiež poznám veľa ľudí, ktorí k nemu chodia s deťmi, keďže sa im nechce dochádzať do mesta kvôli lekárovi (na dedine si nevyberieš) - a zdieľajú môj názor 😉

pass
9. apr 2011

@moon1979 ale to neznamená, že by tebe a mnohým ďalším ľuďom nemohol vyhovovať - ako som už písala, koľko ľudí, toľko názorov 🙂

tinkag
9. apr 2011

No paráda, fakt dobrá téma o doktoroch 🙂
ale to je pravda pass - koľko ľudí, toľko názorov 😝
Ja mám veeeľmi zlú skúsenosť s dr. Karvajom - som myslela že ho prizabijem - bolo to na pohotovosti. Bola som tam s mojou najmladšou - vtedy mala 7 mesiacov a zapálené očká - vôôôbec sa na nu nepozrel, napísala recept a že dovidenia 😕 Recept potom nevedeli prečítať v lekárni, a ani som to potom nevybrala tie kremy čo mi dal - ale obyčajná opthalmo-septonex - kremik - antibiotikum a kvapky do očí - hned z prvej dávky sa jej ulavilo, len sme ich dobrali 🙂
Ževraj Komáromyová je dobrá - ale je už staršia.
Ja so Suchou nemám vobec žiadne problémy, je fakt dobrá, ja mám pri každej návšteve aj 100 otázok - v pohode odpovie, poradí. Aj ked jej volám - a nedvíha, zavolá mi naspať, či mám nejaký problém, že čo je s detičkami. A k nim je tiež hrozne milá. Len tú sestričku má trošku blbú, spomalenú - ale inak je v pohode 🙂

moon1979
9. apr 2011

@pass
ale tomu fakt nerozumiem, chodit k lekarovi, s ktorym nie som spokojna len preto, ze vidim problem v 5 km ... to by som nedokazala ... nic v zlom 🙂
ale suhlasim s nazorom, ze kazdemu vyhovuje nieco ine a niekto iny ... ak jednemu sadne lekar, druhemu nemusi ... ja pevne verim, ze budeme spokojni stale 🙂

moon1979
9. apr 2011

@tinkag zdielam s tebou rovnaku skusenost z pohotovosti ...

pass
9. apr 2011

@moon1979 nie je na tom nič čudné - ak človek chodí k lekárovi raz za rok, prípadne už dieťa chodí samo, tak nerieši, ak je lekár po odbornej stránke ako tak ok 😎

pass
10. apr 2011

Baby, kto pôjdete do novootvorenej predajne detskej obuvi na M. R. Štefánika 38, napíšte ako sa vám páčilo a aké majú ceny. 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
pass
12. apr 2011

@stvura vďaka za info, tiež tam chcem ísť neskôr, nemám rada stisk 😅 Čo sa priestorov týka, tak po bývalej škôlke na Tyršovej sú nevyužité priestory, hneď cez most je ihrisko v Sihoti, tam by bolo skvelé miesto pre MC 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
moon1979
12. apr 2011

@stvura je smutne kolko priestorov po byvalych skolkach nechalo mesto schatrat :(

pass
12. apr 2011

@stvura uznávam, stav budovy je zlý - ale aj tak je škoda, že to mesto nechalo spustnúť, mohla tam byť super škôlka. 😎 To samozrejme problém s MC nerieši, ale v NZ celkovo chýbajú priestory, napr. aj telocvične. 😝 Inak mi už nič také nepadlo do oka 😔

moon1979
12. apr 2011

@stvura a pri Mobelli v tom areali byvalej skolky? nie je ziadny priestor? alebo areal byvalej skolky na bratislavskej ceste - tam je teraz aj nejake rehabilitacne centrum co som pocula, tam sa nenajde ziadna miestnost?

stvura
Odpoveď bola odstránená
pass
12. apr 2011

@stvura viem, ktorý myslíš - aj my sme obdivovali jeho záhradu - nie som si istá, ale zdá sa mi, že patrí štátnemu archívu.

moon1979
12. apr 2011

@stvura no ten dom uz tak opustene stoji od kedy si pamatam ... je ho velka skoda, musia tam byt brutalne pekne priestory, len to chce aj neskutocnu investiciu ☹

moon1979
12. apr 2011

@pass videla si dnes spravy? davali tu 15 rocnu ...

pass
12. apr 2011

@moon1979 nevidela, malý pozerá večerníček, ale čítala som o nej - je to veľká tragédia ☹ Je niečo nové?

stvura
Odpoveď bola odstránená
kaja73
12. apr 2011

@stvura A oproti starej polikliniky-ta budova? my sme tam mali pred rokom centrum pre autistov,ale už sme sa prestahovali k berku do byvalej elekrotechnickej.Možno je to volne,patrilo to mestu a my sme to mali v prenajme.Aj okna sme vymenili za plastove aj dvor to ma a je to v centre.

moon1979
12. apr 2011

@pass nie, len ze si to vyzeru obidvaja 😢 ... cele to je viac ako hrozne ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
deina
12. apr 2011

@kaja73, akoze "my sme tam mali pred rokom centrum pre autistov", pracovala si tam?

Asi viem, ktory stary dom myslite, nadherny je. A mne sa velmi paci (aj ked tu strechu tam davat nemuseli) dom, v ktorom je teraz na prizemi cajovna - Ceylon, nadherny, tie stare parkety, vysoke stropy...

kaja73
12. apr 2011

@deina Ano

deina
12. apr 2011

@kaja73, nieco sa ta teda opytam, ale cez IP,ok?

delilah1
13. apr 2011

@pass dnes sa idem pozrieť do ordinácie Mudr. Lorandovej - to je na Andovskej v tých novostavbách?

pass
13. apr 2011

@delilah1 áno 🙂