Novozámčanky II
Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.
Tak vitajte!!!
@delilah1 stačí zavolať, Lorandová má veľmi milú sestričku a určite sa dohodnete 😉 Tiež ju môžem iba odporučiť, my sme s ňou maximálne spokojní.
Súhlasím s názormi na Hrachovskú, je veľmi chladná (k ďeťom) a vždy sme tam nekonečne dlho čakali. Haramia bol ešte môj pediater a asi polrok bol pediatrom môjho staršieho (kvôli dochádzaniu) a ja ho teda odporučiť nemôžem. Mne pripadal strašne náladový a nepáčil sa mi jeho prístup ani k rodičovi, ani k dieťaťu. K jeho odbornosti sa nevyjadrujem, my sme boli obaja zdraví. Pre mňa osobne bol rovnako dôležitý prístup lekára ako jeho odborné znalosti. Koľko ľudí, toľko názorov 😀
No paráda, fakt dobrá téma o doktoroch 🙂
ale to je pravda pass - koľko ľudí, toľko názorov 😝
Ja mám veeeľmi zlú skúsenosť s dr. Karvajom - som myslela že ho prizabijem - bolo to na pohotovosti. Bola som tam s mojou najmladšou - vtedy mala 7 mesiacov a zapálené očká - vôôôbec sa na nu nepozrel, napísala recept a že dovidenia 😕 Recept potom nevedeli prečítať v lekárni, a ani som to potom nevybrala tie kremy čo mi dal - ale obyčajná opthalmo-septonex - kremik - antibiotikum a kvapky do očí - hned z prvej dávky sa jej ulavilo, len sme ich dobrali 🙂
Ževraj Komáromyová je dobrá - ale je už staršia.
Ja so Suchou nemám vobec žiadne problémy, je fakt dobrá, ja mám pri každej návšteve aj 100 otázok - v pohode odpovie, poradí. Aj ked jej volám - a nedvíha, zavolá mi naspať, či mám nejaký problém, že čo je s detičkami. A k nim je tiež hrozne milá. Len tú sestričku má trošku blbú, spomalenú - ale inak je v pohode 🙂
@pass
ale tomu fakt nerozumiem, chodit k lekarovi, s ktorym nie som spokojna len preto, ze vidim problem v 5 km ... to by som nedokazala ... nic v zlom 🙂
ale suhlasim s nazorom, ze kazdemu vyhovuje nieco ine a niekto iny ... ak jednemu sadne lekar, druhemu nemusi ... ja pevne verim, ze budeme spokojni stale 🙂
Baby, kto pôjdete do novootvorenej predajne detskej obuvi na M. R. Štefánika 38, napíšte ako sa vám páčilo a aké majú ceny. 🙂
@stvura A oproti starej polikliniky-ta budova? my sme tam mali pred rokom centrum pre autistov,ale už sme sa prestahovali k berku do byvalej elekrotechnickej.Možno je to volne,patrilo to mestu a my sme to mali v prenajme.Aj okna sme vymenili za plastove aj dvor to ma a je to v centre.
@kaja73, akoze "my sme tam mali pred rokom centrum pre autistov", pracovala si tam?
Asi viem, ktory stary dom myslite, nadherny je. A mne sa velmi paci (aj ked tu strechu tam davat nemuseli) dom, v ktorom je teraz na prizemi cajovna - Ceylon, nadherny, tie stare parkety, vysoke stropy...

Aj Mudr Horsky-ordinuje v Nesvadoch,ale byva v Zamkoch je celkom fajn.Je aj detsky aj vseobecny,takže može byt takym rodinnym lekarom.