icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

katika1
29. aug 2008

reni ja tiež nemám v moygu ani štipku miesta na orientačný zmysel 😅 a ešte na matiku 😅 😎
majú 2, 3 a 4 roky.. pomaly 3,4 a 5 😀 😀

lucik77
autor
29. aug 2008

ó môj Bože! je piatok večer, k tomu sviatok a nič normálne v tej TV nedávajú 😝

katika1
29. aug 2008

reni super, ja som tiež neverila, že bude vedieť a išlo mu to na prvý šup 😲

katika1
29. aug 2008

mončika kde sa flákaš? 😕

lucik77
autor
29. aug 2008

ozaj a neviem kto sa to tu raz pýtal, či Havlas prenesie celú ambulanciu do Šurian....tak nakoniec nie, iba stavia barák a ostáva v NZ. Veď tam sa mu ryžuje lepšie ako tu 😉

renika
29. aug 2008

tak s takými deťmi sa už Riško vie zahrať. Viem si ho predstaviť. S Maxom ešte nie 😒

lucik, ja som si už zvykla, že v telke nikdy nič nie je 🙄

katika1
29. aug 2008

a čo ste nakupovali v akvárku dnes? 😎 😀

janula_nz
29. aug 2008

reni 21.11.je laura a od decembra sme uz brazdili mestom. ona strrasne plakavala, aj doma aj vonku ale vonku onieco menej, tak som kolko krat o 6h vecer s nou vystartovala von. 😝

moje decka uz polrocne vsetky celu noc prespali. teraz si chalani rano o 6 h vypytaju mlieko, dam im ho do postele, vypiju a spia dalej. aj do 8h alebo do 9h ako kedy 🙂

lucik77
autor
29. aug 2008

o akej flaške rozprávate? Nejaká špeciálna? alebo so slamkou?

renika
29. aug 2008

ja nechodím k Havlasovi, tak sa ma to netýka. Len raz som bola na 4D

kati, ty kam chodíš ku gyn?

katika1
29. aug 2008

no vie.. skáču po nom a robia si z neho bábku a on len pozerá a usmieva sa 😀 dnes spia v stane.. vymysleli im taký program 😀 😀 tak sú natešení!

lucik77
autor
29. aug 2008

jani aj môj malý vstáva tak medzi 6,00 a 6,30 ale on už je tak prebratý, že kebyže mu dám fľašku a dám ho spať, tak si myslím, že by spustil riadne árie 😉

renika
29. aug 2008

kati ako vieš, že sme boli v akvárku? 😲

katika1
29. aug 2008

janula tak potom aj Riško prespáva.. ale ja to beriem tak že neprespáva kým do tej 9tej nepotiahne bez jedla 😅
reni k Juhászovi 🙂
lucik so slamkou

lucik77
autor
29. aug 2008

ozaj, malý dáva do pusy všetko asi ako všetky deti, len ma štve, že ten môj má stále kútik. Čo s tým?

katika1
29. aug 2008

reni 😀 😀 😀 som veštica 😀 😀

renika
29. aug 2008

luci presne aj Maxim je na tom rovnako. Vstane o 7mej a môže vypiť aj liter, naspäť nezaspí.

a to sú baby alebo chalani? Vieš prečo sa pýtam - keď s Riškom v stane, tak asi baby, keďže k nim má oveľa pozitívnejší vzťah 🙂

lucik77
autor
29. aug 2008

katika a čo Vám chýba do domčeka? Nejaké zariadenie, alebo už len dolaďujete detaily?

katika1
29. aug 2008

jáj a ešte musím povedať spätne, že renika má skvelú postavu a to len trepe.. a aj pekné kozy 😀 😀

renika
29. aug 2008

nepoviem, čo sme kupovali, kým nepovieš odkiaľ vieš, kde sa pohybujeme 😠 S tebou je nebezpečné sa kamarátiť 😠

lucik77
autor
29. aug 2008

reni bacha na katiku. Už druhý krát hovorí, že sa jej páčia baby. Ty, monica, serafinka....no ja neviem, neviem. A aj kozy.....

katika1
29. aug 2008

Riško nespí v stane.. 🙂 kto by k nemu vstal 😝 sú to dve baby a jeden chalan 😎
lucik, stolár ešte musí dorobiť zariadenie a lampy musia dojsť a vypínače, namontovať umyvadlá a záchody nám poslali zlé - mz sme chceli závesné, tak na ne čakáme.. a thatś it! 😀
a potom ešte namalovať zvonku a spraviť plot a tak.. a na jar trávnik- koberec 🙂

monica25
29. aug 2008

tu som...

renika
29. aug 2008

úprimne hovorím, že moja postava stojí za h...o a v koziach je ešte mlieko, tak sa zdajú byť ako tak k svetu. Keď už mlieko nebude, tak potom sa môžeme stretnúť veštica. Ty v nich už nemáš mlieko a tak viem objektívnejšie posúdiť, či sú pekné alebo nie. A sú!!!!

lucik77
autor
29. aug 2008

akej farby chceš fasádu?

katika1
29. aug 2008

tvoj muž mi hovoril 😀
lucik ja viem oceniť aj ženskú krásu a z reniky som bola unesená už ked som ju 1krát videla.. a to nie v inom zmysle.. ale proste aj peknú ženu si pozriem, ale len ako človeka, nie sexuálny objekt 😉
renika potom sa stretneme na klinike plastickej chirurgie 😀

renika
29. aug 2008

lucik, Katika chce určite krikľavú oranžovú v kombinácii so zelenou, modrou, žltou. Uhádla som? Som nasratá, lebo nepovieš, odkiaľ vieš, že kde sme boli 😠

lucik77
autor
29. aug 2008

Ozaj raz ste tu spomínali veštice. Ja som bola u Csabaiovej, takej najznámejšej Zámskej veštkyni a hovorila dosť pravdu, akurát my vyveštila 2 deti, tak to jej nevyšlo dévačke

lucik77
autor
29. aug 2008

aj ja poviem o babe, keď je pekná, že je pekná.....ale kozy!?! 😀 😀 😀 to len keď sú také pekné 3ky, štvorky čo sa nedajú prehliadnuť. 😀

monica25
29. aug 2008

no aj ja sa pridavam na tu plastiku...no po kojeni ziadna slava...
ale teraz sa zas posledny tyz.citim ako novodoba pamela.a.uz sa mi pomaly nalievaju tvrdnu... 😀 zasa bude co do vystrihu 😀