...tak a je to...
flow este, ze si ma opravila 😅
ja poznam aj ine dr. slahnute, mohla by som menovat z akych oblasti...ale neurologicky su asi ina kasta 😠 inak mam znamu neurologicku..manzelovho bratranca zena, ale ta je v az v Levoci..ta je v pohode 😉
a Adamko tiez spinka prevazne na boku alebo na brusku
evit tak mu to vysvetli, ze na boku sa spat nema....vysvetluj, som zvedava ako pochodis 😀
flow....ale uz klud....treba vymenit a hotovo 😠
my uz padame von, Misko spi v kociku, Filip uz je obleceny, tak ideme 😉
a co sa tyka cajikov, my este nedavame ziadne...nic okrem mm 😉
my spime na chrbte,rozvalene sunky,nohy povykladane kade-tade 😀
no nic idem varit malemu obed
cafte 😉
flow..to co mas za Dr.? 😕
my spime ako pride..najnovsie na bruchu,ale zaspava aj v polohe stvornozky s ritkou hore a hlavou v matraci 😠 alebo aj po sediacky v predklone s hlavou v matraci..ale spi aj na boku,chrbte..proste ako sa mu chce..a ked ho dam napr. na chrbat a tak spat nechce,tak sa bude tocit dovtedy,kym si nenajde spravnu polohu a prelezie pri tom celu postielku,posadi sa,postavi a robi kopec somarim az sa dakde ulozi 😀
cau lubi, no to iste, kruti sa, kym nie je v polohe, kde jej je najlepsie....a my vsetci spime ako podla knizky????by som ju chcela vidiet....idem aj ja varit...papa
..preco ste vsetky odisli??? 😠
ja som tuuuu, sak aj ja chcem byt na str.100 😎
Achojky mamulenky,jaká byla noc?já spala jako dřevo,po dlouhé době jsem měla noc bez stupidních snů...
mihanka "Simonkine jejejej" jemá chybu 😵 😵 😵 😵 😵
ahoj horalka a fibi 😅
u nas noc vpohode..po dlhsom case spal celu noc 😵
diky babule..kupila som obyc detsky..ale o tom pigi caj som rozmyslal... zubna vravela,ze je asi naj pre zubky obyc cierny....
ved budeme skusat.. a davate pit niektora uz z poharika? alebo cez dudel?
boli sme na nakup v satke a sme obe mokreeeee 😉
lubik,to se máššššš,adámek je pravidelně ve 4 ráno vzhůru na přebalování a na mňamku 😅 vždycky se mi nechce vylejzat z postele 😅
quest my máme avent flašky a dáváme jen z nich,pití i mléko.ELiška dostala hrníček až něky na 8-mi měsících takže ani s adámkem nebudu nijak zvlášť spěchat 😵
fibi no aj ja mam avent a kupila som nautok..bo zevraj ked doteraz nepoznala cumel na flase ze je lahsie dat naustok,ze sa lahsie oduci..tak skusam 😉
a inak ktoru nedelu?????? foto???? hm????
ques..timi z flase s dudlom nechce,ale vodu na lyzicke to ano..hrncek so sosacikom som este neskusala
fibi..timi sa najnovsie budi o 5.30 -presne na sekundy 😠 a je nabity energiou a robi somariny v postielke,ja mam oci jak pomlcky,ledva ho vidim a on vystraja a vystraja a nie a nie spat,teda neplace,ale plazi sa,toci,sedi,stoji,obhryza postielku,taha baldachyn,pretlaca sa cez tycky,.....mame ho ako spalnovu telke so zabavnym programom,ale neda sa vypnut 😀
ahoj quest 🙂 prosim ta ty budes vediet, co je s Matou? Volajako sem nechodiii 😒
lubik, moja presne toto stvara v postielke. Ale sama nezaspi, bud ju mam v naruci a odkvacne, alebo vedla seba a odkvecne a potom prekladam. A najcastejsie spi na boku, ale strieda aj vsetky ostatne polohy 😀
horalka..timi pri mne vacsinou nezaspi,lebo mna ma ako prekzku,co sa da preliezt a to je vyzva na somariny,takze ho nechavam sa vyblaznit v postielke (samozrejme pred tym je v ohradke a blbne tam) a potom dajak zaspi..trva to dakedy aj hodku 😀
..a v naruci nezaspal uz hooodne dlho..proste je velmi zvedavy a musi vsetko vidiet a tocit sa za vsetkym,takze ked je na rukach,tak sa toci ako vrtula a nespi..
ja davam kasu uz treti tyzden a spi mi ovela lepsie. Aj cez den sa jej upravil rezim, takze u nas to bolo urcite od hladu.. No a ja sa pomaly vyradujem spomedzi ceckani, pricinou su moje hormony.. Este kojim, ale zdaleka nestaci. A cim castejsie som prikladala, tym silnejsi a dlhsi menzes 😢 ale mlieka stale rovnako malo. Ale nezufam, som rada, ze aspon doteraz 😔 🙂 no a fcil to uz bude aj u mna viac o srdci a o noseni 😉
Lubik,tak totinezávidí,to adámek je naučenej,že jak hodám do postýlky,znamená to,že má spát a je potichoučku,žmoulá si usínáčka a za 10minut nejpozději za 15 spí jako dudek.neuspávám nic.Položím,přikryju,pohladím,pusinku na čelíčko a je ticho---i v noci i kdykoliv přes den.postýlka prostě znamená spinkání a ticho 😵 ELiškabyla taky tak naučená,položit a nechat být--- 😵
lubik, ja ju uspavam najcastejsie tak, ze ju nasilim polozim ku mne, spodnu rucicku jej drzim jemne ale pevne a nekompromisne ako vo zveraku, takze ma nemoze preliezat, ani sa davat na styri a ona este chvilu rozculene vrci, ale nakoniec krasne zaspinka. Potom ju prekladam do postielky a namiesto mojho prsta jej vsuniem ruku spacej babiky, c som jej usila este v tehu 🙂
fibi..no keby sa dal timi vypnut,tak by tiez v postielke spal..ale on ma energiu za vsetky oktobrove deticky 😀 aj sa na jednej strane tesim,ze je pohyblivy,ale dakedy uz mam aj ja dost
phoe, no asi by si musela nieco zacat robit inak, keby ti Adamek visel za rucicky na ohradke postielky a padal na zatylok 😀 zjavne mas menej akrobaticke deti 😉
fibi ja to robim presne tak ako ty, ako nahle ho polozim do postielky vie ze ma spinkat a netrva to dlhsie ako 10 minut a uz spi
horalka..aspon ty ma chapes 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
evit nehovori sa slahnute ale jebnute...ja sa nebranim, nech jej spravi EEG ale za bdeleho stavu