icon

Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa

flow333
9. apr 2009

...tak a je to...

flow333
autor
14. apr 2009

viki vies, mi napr nemame problem ked ideme k nasim...nakolko sme tam byvali 4mesiace, az potom sme sa odstahovali...takze mala to tam pozna 😀

phoebe003
14. apr 2009

ahojky mamulenky,tak já dnes jedu už do čr,ale se mi vuuuuubec nechce.je to tu superrr,až je mi do pláááče,si zase se seli pobrečíme,jako loni 😢 ale bylo to tu skvelé..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

flow333
autor
14. apr 2009

fibi...domov sladky domov 😀 tak stastnu cestu a tentokrat opatrne...idem aj nieco porobit, lebo by som tu sedela a nic nespravila a poobede stretko...papa...a budte tu slusne 😀

phoebe003
14. apr 2009

flow jj domov sladký domov.jakže to vypadá???? 😀 já se asi nejvíc tľším na kočku a psa.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bora8
14. apr 2009

kočky pridala som aj ja fotky k pol roku - len tú čapičku mi manžel ofrflal, že v tom vizerá ako matka tereza

viki08
14. apr 2009

flow tak potom to mate super 🙂 nasa mala to u nasich pozna aj ked tam casto nechodime, ale ona bola zla asi aj z tepla, lebo byvaju v panelaku a mali neskutocne teplo 😝 cely cas bola vyzlecena a aj tak bola nervozna.. asi jej na zadok dame namontovat klimu 😀

question
14. apr 2009

dobre ranko prajem... amanda uz rano nemala tepltoltku,zato mala stolicu ako prepasirovu hrachovu kasu 😝
nech kosicankam vyjde to stretko a ako pisala mihan fotaaaky nezabudnut 😉
silvi tak nech su deturence zdrave..potom je svet hned krajsi 😉 (aj ked sa my vyspime 😀 😀 😀 )

tilky
14. apr 2009

fíbi ty si bola na Slovensku v Prievidzi a nedala si vedieť 😠
ja som bola u rodičov a to je od PD len 30 minút autom

phoebe003
14. apr 2009

tilky,však to tu vedia všici... 😀 kdyby jsem dnes nemusela do čr,tak bychm se k vám se seli pridaly na stretk... 😔

mihanka
14. apr 2009

viki ze klimu na zadok... 😀 😀
bora, fotos krasne, aj z plavania, s misulkom riadni kamosi... 😵
tilky, ved phoebs pise 2 tyzdne len o tom ako pojde na slovensku ako bola u selinky 😀

phoebe003
14. apr 2009

bora krááásné fotečky,hned jak dorazím domô,tak pťidám do oktobrového alba ju????jinak malá je v tech šatečkách vááážne kouzelnáááááááá 😵

geveva
14. apr 2009

dobré dopoledne 😀 😀 😀 😀 😀

jak se máte

chci se zeptat vy už máteskušenosti se zoubkama jak tu čtu nám se razí též 2 ale malá není ani steklá nic jste natom i vy tak nebo mě to ještě čeká

lezou vám už mimi seět asi sedí z foto

phoebe003
14. apr 2009

ahojky gev,nám ješte zoubky nelezou,ale pamatuju si,že když lezli ven elišce,tak to bylo všechno v pohode,žádný ťev,ádné horečky ani prujmy,takže možná udeš jedna z tech štastných,kterým to deti snáší dobťe... 😵

andre
14. apr 2009

boraaa, foteeeečky 😵 😵 😵 ... aj slečna na nich 😵 😵

neviete niekto čo je s biou ??

phoebe003
14. apr 2009

andre,tak to nevímmmmmm.na skypu není...

horalka777
14. apr 2009

ahojte, tak som konecne docitala novu temu 😵

Lucke , Amande, Eliske, Margaretke, Mathewovi a Oliverkovi, Jakubkovi, Timotejkovi kongratulejsn 😵 😵 😵
a pripajam sa ku gratulaciam k zubom, sedeniu, prvym papacom, prvym kupacom, .... clovek tu par dni nie je a kolko sa toho udialo 😀

to bol kraaaaaaasny dlllhy vikend s tatinkom. Nam nadherne ozelenel nas vyhlad z okna, luzne lesy siroko daleko kvitnuuuu a vzduch vonia 😵

bora, Lucka je povabna, peknu svagrinu bude mat nasa Blanka 😉
Zavidim to plavanie, ja sa ale zial nemozem pridat, kvoli sebe ☹

horalka777
14. apr 2009

a kde je Emaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????? 😕

suziad
14. apr 2009

Ahoj mi nemame ani jeden zubok mala je uvrestana uz neviem co snou, v nedelu aj v pondelok sme boli u rodicov a hruza taka bola zla no ledva som ju uspala na rukach. teraz neviem ci to boli zuby alebo ze bola v cudzom prostredi. vsak celu zimu sme nikam nechodili len boli zavrety v byte. 😠

andre
14. apr 2009

no nebola tu dlho teda, okrem toho že som sa aj chcela opýtať či dojde dneska, lebo som sa tešila 😢
a o eme ani nehovorím 😕 však tiež sľúúúúbila že sa vráti 😔

flow333
autor
14. apr 2009

teta Henri.......krasomilka dakuje za baliiiiiicek 😀 😀 😀 😀 a p.s: posiela plllllllllno pusiniek!!!!!!!!

tak kto dnes dojde??? bia sa neozyva, ani lubka 78, no? hm?
zase bude klasika andre, ja a lubka...lucka pride a tesila som sa na biu velmi aj na lubku, no uvidime... 😒 😒

mihanka
14. apr 2009

phoebs aka si zlata, ze pises v gevjazyku... 😀

horalka vitaaaj, jar je naaaaaaadherna... ale nech trosku aj poprsi, aby to zelene aj zostalo, ale v noci... 🙂
emaaaaa... som myslela ze pride do novej temy.. ☹ preco vlastne odisla? pamatate si? lebo ja nie... 🙂
ani bia vlastne este nebola v novej teme, vsak? ☹ teraz som jej poslala smsku...

suzi, ani my nemame ani naznak po zubku, ale nervozko je niekedy, ale to skor pripisujem brusku, kedze sa vysporaduva s tuhou stravou, a ked sa vykaka tak je takaa stastnaaaaaa... 😀 a teraz doobeda zle zaspinkavala...

mihanka
14. apr 2009

flow... fotooo v celenkee... 😵 😵

ako obliekate tieto dni deticky?? mozem dat uz aj letny klobucik? taky hrubsi?

andre
14. apr 2009

mihan, môžeš jej napísať že ju čakáme na stretku v KE ? alebo nech sa ozve, dám ti číslo do ip...

andre
14. apr 2009

ja dávam čapečku tenkú, ale stjnak ju nie vždy má na uškách... aj keď svieti slniečko, tak v ke furt fúka 😖

suziad
14. apr 2009

mihanka tiez uz papa mrkvu zemiak a zaciname s brokolicu, myslim ze to zvlada dobre. Este kojim ale sem tam dokrmujem UM. Uz nech jej tie zuby vylezu 🙄 .

question
14. apr 2009

horal..inak mne mala je radsej uz v satke ako v kociku..ako sme boli dennodenne na nakupoch a tak tak polku casu bola v satke,tam sa ukludnila,ked nechcela byt v kociku..ale moj chrbat to odniesol 😉 musim sa naucit nove uvazy 😉
nam sa vyklubal zubcek v dubline a to som este pre cestou vravela,ze dufam,ze nie tam,aby nebolo zle 😝 😝
inak Amanda uz neteplotkuje...tak pojdeme aspon na chvilocku von..baby ale potrebujem poradit..ako obliekate mimi v tomto pocasi??? ja nevieeeeem..v irl bola kosaaaa 😝 😝 😝

question
14. apr 2009

a inak sa snazim docitat predchadzajucu temu aby som bola v obraze ale nejako sa nedari..asi to potrva 😀 😀 😀
andre aj ja idem triskacom 😀 😝 😀 😝
mata dojdi uz do Nitryyyyyyy Amande chyba Sebko 😀 😀 😀

mihanka
14. apr 2009

andre, ja mam vsetky cisla... 😉 pockaj poslem ti mailikom, lebo tebe som asi nie...

suzi, aj simon ma dnes brokolicu s ryzou... 😵 juuuuj, zubiky budu dlhy proces, aj do dvoch rokov... 😉

quest, ja davam body, tricko s dlhym rukavom a teplacky, alebo nohavice... doobeda este aj tenucku bundicku...

geveva
14. apr 2009

mih jak to myslíš že phoebe píše gevjazkem nehápu

viki08
14. apr 2009

no my davame doma tricko s kratkym rukavom aj poobede von a uz aj ponozky nosime a take volne teplacky 😎