Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ja si na okná kým mi je takto tiež zatiaľ netrúfam, len na ne nešťastne pozerám, snáď keď sa mi polepší. Amadora my sme pukance našťastie už zlikvidovali a ďalšie kúpiť momentálne nemienim 😖
u mna je to s priberaním zatiaľ ešte pod nulou, stále mám 2,5kg dolu ale dr. povedala že to je viac menej normálne pri nevoľnostiach...no určite sa nechystám veľa pribrať...
akurát sa mi zdá že mám strašne ťažké prsia a už som vymenila podprsenku o dve veľkosti...bruško tiež už vykúka...a možno to bude znieť smiešne...no kým sme oficiálne nepovedali že čakáme bábo (to bolo minulý týždeň) tak som vôbec nemala brucho a odkedy je to vonku tak mi tak narástlo že už sa nedá skryť 😀
stojdulka veru tie okna. 😉
U mna s priberanim nic mozno iba tie gramy 😀 😀
aj mne pri druhom rastie rýchlejšie, pri prvej som do 5 mesiaca nemala nič. podprsenku som zas pri nej hneď potrebovala väčšiu a teraz sa nejako zmestím, ale ja nosím také domáce pohodlné bezkosticové
ahoj mata2121 väcsina z nas tu bere len tu kiselinu lisovu.to jako , ze nic nejes?to je veömi dolezite a hlavne v prvom trimestri...
baby vy tu jak vsetky upratujete a sa chystate...mne sa nechce....a okrem ineho idem za tyzden na slovensko, tak som slubila muzovi, ze mu to tu trochu vyzdobim na velku noc , aby mu smutno nebolo...povedal, ze mu to je jedno...chodi totiz na cele dni do prace a v noci sa vracia, tak z toho nic mat nebude....cize tento rok bude nasa dekoracia len decentna... 🙂
lienockaa dakujem, no uvidime ja tiez nemam miesto na velke babo moja mala sa narodila a mala zhodou okolnosti tiez 3050g....
andrejka v profile máš napísané že čakáte dievčatko...to ako to že to vieš tak skoro?
baby kyselina listova som slahla mäkke i moja mama keby to vidi ma zabije....ja taky gramaticky maniak.... 😕
kathi akurát diktujem dcére diktát a popri tom sedím pri kompe....a vôbec som si nevšimla že je tam nesprávne i....inak čo je na tom pravdy že kys. listovú má význam brať iba v prvom trimestri a potom už nemá taký účinok a treba zmeniť vitamíny?
stojdulka dokonca v druhom trimestri sa ma dvojite mnozstvo brat...som pocula...nasla som fajn stranku kukni ked sa dodiktatujete..... 😉
niekedy mam z toho salat sama....ale myslim, ze staci len tu kyselinu listovu a moc vitaminov netreba jest.
a teraz som hovädinu napisala lebo dvojite mnozstvo sa papa prvych 12.tyzdnov a potom uz len normalna davka....no strasne odkedy som tehotna stale nieco hladam,kluce od auta.od bytu,tasku,veci....strasne...jak taky kasuko som uz... 😝
Cafte, už som tu zase.
Ja len čakám aká tehu demencia má postretne, no pri minulom mám veru zážitkov... Napr. Som bola sama doma a bola som pri pc keď pocujem clup, clup tak som začala počúvať že odkiaľ to ide a zase že clup, clup a išla som do kuchyne a tam na sporaku hrniec a tam sa niečo varilo... Kukala som ako puk, že čo to je. To bol guláš. Tak som nejaká po byte a hľadala manžela a asi po 10 minútach som si spomenula, že som ho dala variť ja aj som si vvsetko ocistila a nakrajala 😀 😀
jaaaj a gratulujem nam k 100 strane 😀 😀
Kocky , neviete náhodou čo mi je? Strašne má napina z vône čerstvého peciva, resp. Momentálne zo smra 😀 du 😝 Nebudem ja tehotná 😀
tonicka asi budes 😅 😅 😅 😀
ja uzivam femibion 800 a od 13tt sa uziva femibion + DHA a tam je tiez pisane ze dve tabletky na den...a v baleni su dve rozne ruzove to aj teraz berem a priesvitno zelena.....doktor mi tiez povedal,ze dve tabletky.... 😝 a je pisane ze tieto dve tabletky sa beru cele tehotenstvo a este aj cez kojenie.... 😝
my uz mame stranu 100 😀
a inac aj ja vsetko zabudam a stale nieco hladam 😲 naposledy som niekde zapatrosila kreditku... 😅
ahojte babenky.
matamisi, od kedy sa uziva ten iny femibion? od zaciatku 13tt (teda 12tt+0) alebo az od 13tt+0? taka blba otazka, no neviem to ani ja.
veru aj ja nad tym maturujem kedy,ale ja si myslim 12+1 😀
vies co? ja idem na skrining 6.aprila, cize 11tt+6, takze to este stiham. 😀 spytam sa na to gynekologicky.
nevies nahodou dokedy sa berie duphaston? viem, ze tiez do konca prveho trimestra. takze asi do 13tt+6? 😀 😀
o duphastone neviem,ale neni koniec prveho timestra uz 11+6 😒 ja uz som s toho pocitania jelen 😝 😀
matamisi ma pravdu od 12 + 1 cize zaciatok 13.tyzdna.... 😵
aj calibrum mami sa papa po 2, ale ja som to brala obcasnicky, podla mna ked mam pestru stravu tak to netreba prehanat, ale pri kojeni som to tusim brala castejsie.. ja sa riadim podla toho co si moje telo pýta a velmi dobre mi to funguje, aj ked niekedy to vyzera ako blbost 😉
nie tonicka to je logicke ,ved co si telo vypyta mu treba dat...takze aj ty si ich jedla dve...no dobre....diky teda 😉
no, som vás prečítala a kým som došla na koniec som zabudla čo som chcela reagovať 😀 vidno že sa blíži hodina spania 😀
inak mne býva zle keď mám plný nos a idem si ho vysmrkať, to ma vždy normálne naťahuje na zvracanie potom 😅 fakt sila čo s nami tie hormóny robia 🙂
a ja sa teda na nejaké extra upratovanie nechystám 🙄 okná sa tiež nejdem naťahovať, kašlem na to. normálne bežné upratovanie a výzdoba a finito 😠
a prsia mám aj ja ťažké, hlavne keď si vyzlečiem večer podprdu, to je bolesť keď mi padnú na kolená 😀 😀 😀
Ahojte drahusky 😉
Tak, ked ste tu pisali o upratovani, manzel vcera poumyval auticko a dnes doobeda okna. Tak strasne sa tesim, lebo som mala pocit, ze uz pomedzi tu spinu ani svetlo neprepusta 😀 😀 😀
zasadila som si aj zeruchu a pazitku, tak sa tesim, ked zacne vyhanat zelen
😉 Ja som doteraz uzivala len kyselinu listovu, femibion mi kupila mamina, ale este mi ho nedopravila domov 😉 okrem duphastonu mi doki kazal aj Magne B6... tot vsio
Inak, co som pisala o tej krvavej skvrnke na intimke, uz to chvalabohu nemam, ale bruso ma nejak pobolieva, ako by vajecniky, alebo neviem co... Zajtra sa stavim u doktora, do stvrtku urcite nechcem cakat... snad to bude vsetko OK.
My sme dnes zapekali bolonske cestoviny, uuuuzasne... mnam... ale segedin milujem nadovsetko, takze mi pri vas sliny tiekli... vy, segedinky obecne... 😀 😀 😀
no taky segedin by som si aj ja dala... 😝 zial tu nemaju knedlu... ☹ tak este 3 tyzdne si musim pockat,kym budem moct jest take dobroty... 😎 😀
a co sa tyka upratovania tak ja teraz vynimocne nemusim ,lebo sa stahujeme tak upracem to tu tak provizorne 😎 ale viac asi bude manzel robit ako ja... 😀 ja mam zakaz... 😝
no, ja si zavolam tetu na upratanie 😅 , nebudem sa ja veru natahovat, aj tak mam toho dost. Kocky ja som na nervy... dnes sme spomenuli zazracne slovicko skolka a ste mali pocut ten kasel a este aj v spanku, strasne 😢 a to uz 3 dni takmer nekaslala, len rano aj to sme 3 krat vysmrkali a prestala.... stale rozmyslam, ci sa vrcia choroba, alebo zase psychosomaticka pricina, ona to mala v novembri.... tam je najlepsie ju proste do skolky dat a za 4 dni je po kasli,lebo pochopi ze jej na to nepristanem a nema to zmysel ☹ ale je tazke sa rozhodnut 🙄
kathi-aka nahoda, ze 3050g..🙂 mile..🙂
no ja mam velmi rada kapustu ako taku, takze teraz sa vyhovaram na chute a varim ju casto, aj ked manzel ju nema velmi v oblube.. 😉
k tej demencii-dnes som isla nabrat polievku do plytkeho taniera.. 😀 😀 😀
a upratovanie teraz sa konat u nas isto nebude, iba take bezne, na sviatky aj tak odchadzame k nasim, to uz pravidelne chodime, takze sa netrapim ani s vyzdobou, ani s upratovanim, ani s varenim, alebo pecenim..okna vobec nehrozia..neskor, v priebehu aprila a manzel pomoze.. 😉
tonicka-ty mas dobru spekulantku doma.. 🙂 neviem, co nas, ale pokusam sa ho presvedcit, ze mlieko mama vyraba len do 2 rokov dietata..no, strasne sa zlosti na to, vobec nie je ochotny sa dohodnut so mnou, ze koncime s kojenim..on je schopny urobit vsetko preto, aby sme neskoncili, tiez spekulant..

No sranda s tým segedínom, mne naň pred víkendom došla chuť, keď som si pomyslela, že keď sa malé narodí, budem si ho musieť chvíľu odpustiť, tak si teraz ešte dám do zásoby 😉
Kathi, no áno malej aby som to chytila rovno ako ciká, aby jej to nestekalo z nohy, to keď sme riešili nefrológiu
S tými vitamínmi, 2 by sa mohli, ale myslím, že 1 stačí ak normálne jedávame
Mata, ja rozmýšľam nad rybou na budúci týždeň a dobrá inšpirácia so šalátom, díky 😉
Na tehotenské rifle som tentokrát prešla veľmi skoro, rifle ma zradili prvé, ešte som nevedela že som tehu, reku čo sú mi tesné, už je aj po sviatkoch, hodila som light stravovací režim a nič, 2,5 kila navyše, ale keď mi týždeň pred menštruáciou nebolo na skapanie z predmeštruačného syndrómu a lieky som vysadila keby sme boli tehu, hneď mi bolo jasné ktorá bije týždeň dopredu a aj bez testu. A nohavice do práce ma "zradili" minulý týždeň, tak mám pohodlné tehu rifličky, bruško v pohode, našťastie nie sú moc nápadné. Aj váha ma potešila teraz len 0,7 kg naviac, takže sme ešte išli s váhou dolu, bábo ma asi vysokú spotrebu 😀 ale myslím, že to bol posledný pokles na váhe do ďalších mesiacov 😀