Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka som tu ale kukam panelak a v archive chutis mi..robia si tam kozy z kleopatri z turca
...............no ja som to tiež kukala ...ja ju nechápem že sa nechá nahovoriť ...veď si s nej stále pi...u robia
@me ja som chcela sklenený... 🙂 😉
@emily327 že je to ťažko dostať.... no uvidíme asi pôjdem zháňať cez vik
ale ten časák špeci na jedlo sa už nedá zohnať že?
@jana_toky a to z ničoho nič odmieta??
@malemimi ten casak bol vydany este raz po nejakom case na ziadost mamiciek... uz to asi nebude
no ja keby mam scan, tak by som vam to nascanovala, mozem nafotit ale asi to nebude moc citatelne.... jedine,ze sa pohram a hodim vam to do wordu ked to nafotim... ak bude viac bab mat zaujem,tak to urobim 😉
baby vy už dokrmujete nutrilonom?? lebo na minibazáre je aj predaj bebilonu a to je to isté a o 5 ečok lacnejsie ja kupujem od pisonovcou a do 4 dni mi vždy pride, pisala som to už sem. mna teraz bebilon vyjde 800g na 7 dni,papa
@emily327 nasla som tu taku temu
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/mavate-otvoreny-nutrilon-viac-ako-1-mesiac/
tak skus tam, ale ja som na krabici citala, ze jeden mesiac.
@emily327 tak tá polievočka by sa mala variť s lyžičkou rastl. tuku, na pare by bola len suchá, ja som dávala mrkvu zemiak a kur. mäso trošku oleja, rozvaríš, pomixuješ, kupované príkrmy zeleninové som nikdy nedávala - podľa mna sú hnusné, a tá piškóta - volakedy sa dávala od 8 mesiaca, ale teraz mi doki vravela, že ju zaradujú už v 6 m pri kojených, vraj sa dokázalo že sa potom menej vyskytuje celiakia - toť najnovší výskum 🙂

Baby, mam doma velke balenie Nutrilonu 1 neviete do kedy je pouzitelny? Myslim do akeho mesiaca? Pisu tam,ze od narodenia a to je vsetko.