Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@yvett14 baby co zase objednavate dajte vediet aj mne 🙂 som tu par dni nebola
@ziza55 baby uprimne jeden kurz je malo treba aspon dva by to malo efekt a naucil sa aj potapat v zabiatku po druhom kurze robia tie foto pod vodou 🙂
@emily327 Ahoj, prosím ťa, mám asi skoro všetky čísla mama a ja za polsedné 4 roky ale neviem nájsť o príkrmoch, kde to je? v akom čísle? dakujem.
@syssi je toho ovela viac este je zabiatko.sk, zubrienka.sk, alva.sk a mobik.sk ja chodim do zabiatka
@yvett14 ano good night nutrilon je od 6. mesiacov, este jej to nedavaj mohla by to zle stravit, este pockaj a hned ako bude mat 6. mozes davat alebo tesne pred tym
@tanija133 mne sa naprillad nepaci na alve ze to tam funguje ako na beziacom pase, tam mas 20 minut na prezlecenie a opustenie budovy, jedny deticky idu z vody a druhe hned do vody v zabiatku pekne po odplavani lekcie mozes este kludne zostat v bazene a pohrat sa a je tam aj herna ked uz sa deticky dokupu a mozes tam byt kolko chces a este k tomu je to o 16 eur lacnejsie 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa našla som že v šamoríne 😀 😀 😀 😀 napísala jedna:
https://www.modrykonik.sk/forum/zaciname-prikrmovat/kde-zozeniem-sklenene-struhadlo/
hojte, u nas v samorine ich maju kopec v domacich potrebach, stoji okolo 4.80.. ak mate niekto zaujem, kupim, nakupovala som aj pre nase baby z temy.. do BA chodim, tak nie je problem
@vejinka 😀 😀 😀 😀 no parada co dodat hehe
@lenkaoravcova No , to je zaujimava info, to mas pravdu ze potom zabiatko je lepsie...neznasam ke dmusim od niekial sa ponahlat, pekne pomalicky bez stresu... 🙂 Ved uvidim co na tu Alvu povie ziza, ked teraz v marci zacne... 😉
som tu ale kukam panelak a v archive chutis mi..robia si tam kozy z kleopatri z turca 😀
@monca1991 To je cudne, ze ti kazala uz prikrmovat, ved vsade je uvadzane ze nekojene deti od ukonceneho 4 mesiaca a kojene od ukonc.6 mesiaca...Ty kojis alebo UM? A hlavne ked ti tak pekne pribera, tak to asi netreba a ze sa budi 2 krat za noc? to je vela???? nase deti sa budia 2-6 krat za noc....
@mona777 @me ale piskota obsahuje lepok nie? To sa moze davat uz tak skoro? Ja tiez tomu nejako nerozumiem. Ale budem to riesit az koncom marca, kedy to bude ako tak aktualne, pockam do skoncenia 6.mesiaca.
A inak ked sa dava mrkvicka ako prve, uvarena nad parou je asi najlepsia,ze? a ma byt tepla, ci studena?A ked sa davaju tie kupovane prikmy, tak tie sa ohrievaju?
@mona777 no klasicke piskoty sa nesmu davat do jedneho roka, lebo obsahuju sladke a hlavne bielok, ktory obsahuje vela alrgenov, ten sa nemsie davat do jedneho roka..mam postahovane veci ohladom prikrmov, tak ak mi napises mail, tak ti to mozem poslat..ja uz som citala o prikrmoch, lebo o mesiac zaciname
@lenkaoravcova ja byvam v Rovinke moja ☹ vazne nad tym uvazujem, oplati sa to? Kolko je to hodin a ako to prebieha? Kolko trva jedna navsteva? Ja mam len strach,ze nieco chytim, myslim po zenskej stranke. A treba na to specialnu plienocku pre babatko? Myslim taku do vody? Inak s tym mimibazarom mas pravdu 🙂 Zacinam byt aj ja zavisla 😀 xixi isty cas som takto objednavala z ebay, dlho som tam nebola na detske veci, musim kuk 🙂
@benkovamartina to bolo take specialne vydanie, pockaj odfotim ti prednu stranu 😉
@malemimi no to struhadlo potrebujem aj ja, ale dufam,ze sa da kupit napriklad v kike, alebo ikea....
@vejinka no ta kleopatra z turca - chutis mi, boze to je ale hovadina, poviem ti,ze to jej fakt museli dobre zaplatit aby sa nechala takto verejne strapnit 😀 ale ta jej kamoska, je urcite v 7.nebi 😀 vsetko je na jednotku, vsetko 😀 😀
dik vsetkym za rady.
Maly mi zacina odmietat prsniky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , mliecko je ked stlacim 😖 . Tak vecer plackal, ze som uz chcela Nutrilon pripravit. Asi to bude nevyhnutne 😢 😢 😢 . Uvidime v noci, drzte mi palceky.
@jana_toky ak ti mozem poradit, skus ho nakojit, ked zaspi alebo tesne, ked sa zobudza a nedavaj mu Nutrilon HA, skor obycajny alebo BEBU, z Nutrilonu HA deti casom nechcu jest, presne ako my, najprv sme sa nekojili a teraz sme uplne mimo, dnes sme vypili ledva 400ml a je to stale horsie, zajtra ideme k dr, aby nam poradilla, ake ine mlieko mame davat, lebo tu v *Nemecku bebu nemaju

@emily327 moja to plavanie je od troch mesiacov, takze urcite mozes my uz chodime, si myslim, ze pre malinke deti je tu super na posilnenie svalstva a tak tie deticky su sikovnejsie, skor sedia, chodia. Kde byvas? mohla si povedat kludne si mohla chodit so mnou autom, v alve stoji 146 zabiatko.sk 130