Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky presne tak ako ti napísala snowella, ty si si kúpila váhu a stále ho vážiš - nemôžeš to robiť dietatká už nebudú tak priberať ako prvé mesiace - ved by nam z nich vyrástli 100-kg bábatká. Ak ma 6 krát denne mokrú plienočku tak je to OK. Vôbec sa nemusíš obávať - to by muselo byt niečo stračné aby si stratila mlieko - a pokial viem nič strašné sa nestalo - len si mala trocha zapálený prsník ale žiaden absces a podobné veci si nemala a nemaš
zistila som že mojmu Davidovi sa páči David Guetta a jeho pesnička - teraz ju hrali a prestal mrnčať a hrať sa - plne zastal, už som to pozorovala viac krát - je z neho paf 🙂 🙂
@jammka čoo veď to je dlhaňa ty kokšo 😀
@snowella Ahoj! juuu tak hlavne že ste obaja už OK a malý je zlatý !
@lenkaoravcova ani neviem presne asi skrz baktérie a že aby sa vitamíny nestratili 😉 dobrá som čo?!
@lenkaoravcova aha no to som nevedela, takze vsetku zeleninu dokopy, nie iba mrkvicku? sak ale ako zistim ak bude mat mala nejaku alergiu na nejaku zeleninu? Preto sa dava po jednom nie?
@syssi 😉
@nivejka no neviem ci je to motivacia, ked sa bojim cvicit, aby som nestratila mliecko ☹
@malemimi aj ja som zvedava na to prikrmovanie, no ja dufam,ze nebudeme mat nejake divne reakcie na papanie. Inak mama mi akurat radila,ze nemam mixovat zeleninku,ze radsej popucit, aby sa naucila Sonicka prehltat nie iba na tekutu stravu 🙂 Ze neskor nebude mat problem pekne popapat vsetko, tak mozno aj tebe tato rada pomoze 😉 cmuk a sme tu tak si hadam nejako pomozeme 😉
@mona777 mozes pls aj mne preposlat ten material od sofie? Dakujem pekne 😉 mam toho doma vela ale rada si precitam aj nieco ine 😉 mozno sa budem inspirovat 😉
Na ten lepok sa opytam Sonickinho pediatra, som zvedava co mi povie 😀 a aj celkovo na prikrm buduci tyzden. Baby kedy idete do poradne s detickami?
@nivejka Ahoj, aj kozna lekarka, aj pediatricka ma uistovala, ze do roka sa to bude zvacsovat a potom sa to zacne vstrebavat (najneskor do 5-6 rokov). Aj vsetci znami, ktori to mali bud u svojich deti alebo niekoho s tym poznali... . Len to, ze je to na takom napadnom mieste a hned to udrie do oci. Ale aj zavaznejsie veci su...
A niekedy v noci, ked spi vedla mna a pokial na nho poriadne zaostrim, to vyzera ako 3. ovorene oko 😝 .
A tiez Vas poslali na ine odborne vysetrenia s tym, ze? Mame zatial vsetko negativne, este nas caka ultrazvuk na gastre. (dlho sme cakali na objednanie).
@snowella ...no my sme boli na kožnom s tým--tam na to pozrela doslova len jedným okom...na očnom,na sone,neurologia---všade sme dlho čakali na objednanie a potom nás rychlo odfákli--asi tak--žiadne vzorky...na sone dr,napísal,že dieťa je nekľudné a nedá sa to vyšetriť,ale aspoň pozrel ostatné orgány....fakt smola,že to maličký takto chytil na tváričke--no ja som stresovala ,že to má na chrbátiku a veru vy to máte horšie.
@monca1991no a ked kojis, tak to uplne nechapem tu vasu doktorku, moj maly je o 2 tyzdne mladsi, vazi 8 500 g, v noci sa budi 3 krat, a moja dr neriesi ziadne prikrmy. Urcite nedavaj, tvoj maly je uplne ok.... 😉

@snowella vítam ta u nás 🙂