icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
16. feb 2011

@sofia2008 som urobila reklamu tvojim materiálom 🙂 prosím ta posles im to ty? @ziza55 a @emily327 by tiež chceli tie materiály o príkrmoch - tak nechcem brať tvoju licenciu 🙂 🙂 na ne ak možeš pošli im to ty

peta268
16. feb 2011

Ahojte, rada by som sa k vam pridala, aj ked trocha neskoro 🙂 Tiez som "oktobrovka" 15.10.2010 sa nam narodilo nase prve dietatko Danielko 2900g a 48cm 🙂

malemimi
16. feb 2011

holky my musíme robiť ročné zúčtovanie teda daňove priznanie?

malemimi
16. feb 2011

@emily327 no ja radšej najprv rozmixujem ,predsa iné nepozná a videla som malého kamoškynho a on ledva to tekuté na začiatku jedol lebo to sal a neviem si predstaviť aby vsala do seba niečo tuhé...

@snowella no je fakt kjásni 😉

malemimi
16. feb 2011

@mona777 aj ja by som to chelaaaaaaa 😀

emily327
16. feb 2011

@yvett14 no kaslem uz na to 😢

@me jaj no to asi ano na zaciatok, som myslela potom neskor, nie hned prvy prikrm 😀 dakujem pekne.

emily327
16. feb 2011

@mona777 dakujeme, budeme vdacne za tie materialy 😉 cmuk

@peta268 ahoj vitaj medzi nami 😉

@malemimi ja danove priznanie podavat budem. A jasne,ze nie hned nemixovanu stravu 😀 Zle som to napisala. No som zvedava ako nam to prikmovanie pojde :-/

emily327
16. feb 2011

No mne prave pred chvilkou prisiel prvy rodicovsky prispevok.... Takze je to 190,10 eura ☹ nic moc ale lepsie ako nic... Tusim sme jedina krajina, kde sa dostava do 3 rokov dietata takyto mesacny prispevok od statu 🙂 Keby som bola v IRL tak by som uz od pol roka nedostala nic ☹

malemimi
16. feb 2011

@emily327 ja som to daňové ešte nerobila robil to zamestnávateľ

malemimi
16. feb 2011

@emily327 neni rodičovský až po 6 mes?

mona777
16. feb 2011

@emily327 prosím ta - ty si bola v irsku - potrebujem rychlo : som na materskej dovolenke sa píše po AJ: I am on the maternity leave?

emily327
16. feb 2011

@malemimi ako? rodicovsky je po skonceni materskej 😉 a mne skoncila 22.1 ☹ Ja som poberala matersku z Irska od polovice jula. Tak preto som uz na rodicovskom ... No ja si danove podavam uz 5 rokov sama, mne to robi uctovnicka.

jana_toky
16. feb 2011

@snowella
jeeej, dakujem, ze si napisala a vytaj medzi nami.
Sme ho dnes odvazili a pribral 130g 😀 , sa tesim. Asi uz z toho vsetkeho hlupnem a vsetko sa mi zda nenormalne.
Aj ked to papanie vecerne bolo opat s placom a odtrhanim, ale nakoniec zaspinkal. 😉

jana_toky
16. feb 2011

@mona777
vdaka Monika, uz zacnem asi rozmyslat nad niecim inym a vahu kamoske vratim, lebo mi z toho vsetkeho sibne. Pribrali sme 130g. Mam sice pocit, ze cura menej ako predtym, aj kaka kazde az 4 dni a je to zlto-hnede. Ale uz vsade vidim nejaky problem.
😅

jana_toky
16. feb 2011

@peta268
ahojky a vitam ta medzi nami 😀

sofia2008
16. feb 2011

@mona777 v pohode to posli kazdej, co to potrebuje 🙂

cukruska1920
16. feb 2011

@emily327 naaapodobne...ja z toho mam tiez poriadny chaos v hlave...a hlavne co sa tyka lepku...vsade pisu inak

tanija133
16. feb 2011

@snowella Ahoj medzi nami a mas krasneho synceka.... 🙂

tanija133
16. feb 2011

@mona777 Takze David Gueta....Dobry vkus... 😉 Ja ked je Misko umrncanec a neviem co s nim, tak tancujeme na tie moje funkovacky...Kool and The Gang,Delegation a natriasame sa a je sranda...A este mame radi ciganske, Kmetoband, vypuli oci a pocuva.... 😀

emily327
16. feb 2011

@mona777 ahoj, prepac ano ano moze to byt tak alebo maternity benefit 😉

emily327
16. feb 2011

@cukruska1920 ved to a stavim sa,ze ked sa opytame lekarov, tak to bude zase kazdy povie nieco ine ☹ ach jaj otrasne to je a je to tak dolezite pre tie nase deturence. Lebo co poznam tak dost deti ma celiakiu ☹

cukruska1920
16. feb 2011

@emily327 no to hej..ale kedysi to nebolo...volakedy sa takyto pozor nedaval a vsetko bolo v poriadku

emily327
16. feb 2011

@cukruska1920 ved to,ze kedysi nebolo tolko alergii, tolko vselijakych chorob ako je teraz, preto je clovek opatrny... moze si generacia mojich rodicov hovorit co chce,ze sme divni teraz,ze robime vela veci inac ako kedysi,ze vsetky deti boli kedysi rovnako krmene atd. a bolo vsetko ok, len oni nevidia,ze kolko sa toho za tie roky zmenilo,ze uz nic nie je zdrave co clovek je,ze kedysi som si chodila do zahradky k dedkovi na vsetko ovocie a zeleninu a vonalo to a malo chut a nie ako teraz....

adrika202
16. feb 2011

@lenkaoravcova ja mám masera doma,mm je profi masér,ale nie je času na masage :( ale stavce mi ponapráva pravidelne 🙂

yvett14
16. feb 2011

@tanija133 tak to máš dobrý vkus, a čo tak depeche mode alebo alphaville, hihi ja zase fičim na tomto ale aj na ten tvoj funky som sa vedela odviazať ked som bola mladá a pekná 😀 😀 😀 😀 😀

adrika202
16. feb 2011

dnes bol Samuel prvykrat sam s ockom dve a pol hodiny doma...som bola s Marcom na krčnom a ma zápal stredneho ucha ☹ kopec ľudí v čakárni..chúda moje má bohovské prázdniny..
@emily327 netreba stresovať tými príkrmami,aj ked viem že pre vás čo mate prvé bábo je to neznáme,no všade píšu inak,alergie a čo ja viem čo,no tomu sa aj tak nevyhneme pokiaľ nebudeme mať ovocie a zeleninu z vlastnej záhrady ale zo supermarketov,kadejako geneticky upravovanú...my sa sice snžíme kupovať od babiek na trhu ked sa dá ale dnes je to asi jeden čert..už ani nevieme čo jeme...a najhoršie je to že my si detičky pipleme na domacej strave,zdravych potravinach,a potom ho šupneme do školky a tam to má od zdravych potravin daleko,teda od surovin z čoho varia..treba sa riadiť intuíciou a tým čo dieťaťku chutí..ja napriklad do Marca nedosatnem okrem jablka , mrkvy,brokolici a kukurici nič a to ma 7 rokov a od mala som sa mu snažila dávať čo najvoac zeleniny,ale on ju nikdy nechcel,odignoroval mi aj prikrmy a tak bol do roka len kojeny nic ine nezjedol len tie dlhe kukurične chrumky...zvladnu to deťurence v pohode a maminy tiež 😉

yvett14
16. feb 2011

@peta268 vitaj medzi nami, bedeme radi ked niečo popíšeš o tebe a rodinke cmuk 🤐 🤐 🤐

snowella
16. feb 2011

@jana_toky Aj mne niekedy maly mrnci nespokojne na prsniku, po par minutach intenzivneho pitia. Aj som myslela, ci mu uz nejde mliecko, pricom este chvilku predtym pil (efektivne). Odrgol si (alebo aj nie) a prilozila som k druhemu prsniku a tam hned robil to iste... Takze z toho som usudila, ze uz nechce pit, len by cumlikoval a jemu este tecie mlieko. Ked som ho odpojila, uz bol spokojny.
Ale urcite nie som expert na odmietanie prsnika, neskusis napr. aj kontaktovat nejaku laktacnu poradkynu?

snowella
16. feb 2011

dakujem vsetkym za privitanie 🙂

adrika202
16. feb 2011

@yvett14 depeche mode je aj moja krvná skupina 😀 a honzík nedved..xixi stare ženy už len také počúvajú 😀 😀