icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
17. feb 2011

@snowella ak mam tu mikozu zase tak ma mrdne - si ma normalne vyplašila s tým že to môže paliť aj hore nielen pri bradavach - sakra

mona777
17. feb 2011

@sofia2008 moje dieta začína fúkať do cumla - takže ked pije mlieko z flaše tak po par sekundách začne fúkat až je bordový - ide ma poraziť 😖 😝 😒 ☹ normalne sa robia bubliny vo flaši

mona777
17. feb 2011

@snowella prosím ta nevieš na čo je dobrý ten benedikt lekársky? lebo senovku pijem - tá sa dá ale ten benedikt je strašne horký čaj - napísané je že ma protibakteriálny účinok a potporuje trávenie - nezdá sa mi že by potporoval tvorbu mlieka - ved úplne inak chutí ako senovka

sofia2008
17. feb 2011

@mona777 ale to ho prejde, objavil nieco nove..moja drzi cumel v ustach 10 minut a nepotiahne a nepotiahne, potom zacne bud revat alebo ked jej spievam, tak sa zacne smiat 😀 a mne je do placu 😀 ja som uz pripad na nervove 😀

mona777
17. feb 2011

@sofia2008 och, viem si predstaviť čo zažívaš. My sme dnes boli na Kramaroch na vyšetrenie - zistili že ma reflux - preto robí mostík a zlostí sa pri papaní a nechce tiež papať - no naštastie večer sa napapá a aj v noci. A to mam nervy cez den - ked ho chovám, este aj to fúkanie do flaše. Chapem ako sa cítiš - asi by ma mrdlo

mona777
17. feb 2011

@sofia2008 skús jej dať flašku ked spinka a mrví sa - najma vecer - možno bude piť bez problémov - alebo si to už skúsala?

adrika202
17. feb 2011

@lenkaoravcova noo ale poznaš to ako obuník chodí bosy? 🙂 tak asi aj ja tak pomasírovaná 🙂 nie je času,a ked aj je tak ho nechám oddychovať 🙂 a kolko platíš za masáž v BA?

sofia2008
17. feb 2011

@mona777 🙂 ved ona ani inak mesiac neje, iba v spanku 😠 len sa mi cez den zacina budit, to je hlavny problem, predtym aspon pila v pohode, aj ked spala, ale teraz sa mi zobudi v polke jedenia, preto teraz za dva tyzdne tak malo pribrala..je to fakt priserny pocit ☹

mona777
17. feb 2011

@sofia2008 dúfam že začne jesť aspon tú mrkvu 😉

mona777
17. feb 2011

@adrika202 ty maš až 3 chlapov a jedného muža - tak ty sa máš doma - to musí byť super 😀 a ak sú velkí papáči tak maš čo robiť tolkým chlapom navarit 🙂

adrika202
17. feb 2011

@mona777 🙂 a ešte aj priatelovho syna s prveho manželstva 😀 ale on s nami nebyva už je dospelák,chodí na výšku.len sem tam je u nás 😉 noo David sa učí za kuchára tak sem tam pomôže,niekedy navarí ocko, ale inak v malých množstvách variť ani neviem 😀 no je to super...len niekedy o držku 🙂

lenkaoravcova
17. feb 2011

@adrika202 viem si to predstavit, to je tak asi vzdy 🙂 ja nechodievam pravidelne, ale kupila som to este na mikulasa cez zlavudna.sk bola za 13 EUR hodinova normalne tam stoji 25 EUR

adrika202
17. feb 2011

@lenkaoravcova len chrbát alebo celotelová ? 🙂

mona777
17. feb 2011

@adrika202 no esteze mas pomoc - si to ani neviem predstaviť aké hrnce ty musíš mať aby si tolkým chlapom navarila 😀 😀 😀 😀 😀

lenkaoravcova
17. feb 2011

@emily327 moja tvoja mamina ma uplnu pravdu, deticky ktorym sa strava mixuje dlho odmeitaju kusky stravy, ja som vzdy len tlacila vydlickou a potom nemal problem, a lepok sa naozaj posunul na 6. mesiac, podla toho co mi doktorka vravela, no aj s tou zelelninou mi povedala, ze kludne vsetku zeleninu

lenkaoravcova
17. feb 2011

@ziza55 ja mrazim vzdy spravim viac a namrazim, kazdy den varit, to by som asi vazne uz nic nestihala pri dvoch detoch, ale aj pri prvom som to tak robila 🙂

lenkaoravcova
17. feb 2011

@me ja som mixovala iba uplne na zaciatku v 4. mesiaci potom uz vobec a nebol problem, ja na mrazenie pouzivam tie via pohariky od aventu 🙂

lenkaoravcova
17. feb 2011

@emily327 plus 22 EUR detsky pridavok nie?

lenkaoravcova
17. feb 2011

@adrika202 len chrbat to bol, ale pisane bolo celeho tela, no chrbat bol potrebny 🙂

adrika202
17. feb 2011

@lenkaoravcova a nevieš ake oleje poúžíva ujo masér? alebo emulziu? 😉

lenkaoravcova
17. feb 2011

Ahojte kocky, tento tyzden nejako nestiham ☹ Starsi syn bol chory, s mladsim som teda nesla radsej ani na ockovanie asi bduuci tyzden. Tuto noc dal maly rekord, spla od 20tej to 6.30 vkuse, potom vypil mlieko a spal est do deviatej, neskutocne dobre som sa vyspala 🙂 vsetci styria sme spali do 9tej 🙂

lenkaoravcova
17. feb 2011

@adrika202 juj to neviem, ale pekne to vonalo 🙂

adrika202
17. feb 2011

@lenkaoravcova pýtam sa preto,lebo mm začína od marca masírovať v BA každý druhý vikend má klientov čo su rodaci od nas ale žiju v BA...tak ak by bol záujem aj u vás bratislavských maminiek 🙂

adrika202
17. feb 2011

@lenkaoravcova fuha tak ste super spali...ja možem len snívať o tom...aj ked drobec spi dobre rano musim vždy vstať lebo Marca vychystať a odniesť do školy... my ťahame choroby už 3 týžden,najprv mm,ja a Marco,potom Sami mal jeden den teploty..teraz zase Marco ma zapal ucha,a dnes už aj David začal sopliť...no holt je nás plný dom tak si vymiename bacilky 😢

ziza55
18. feb 2011

@lenkaoravcova ahaaaj ..dakujem leni a myslis ze mozem mrazit aj do skla?do tych vyzivovyych flasticiek?dik

malemimi
18. feb 2011

@tanija133 haha 😀 no si ho poplietla 😀 😀

malemimi
18. feb 2011

@jana_toky hmm no daj vedieť čo ti povedala pedi že čo to môže byť...

malemimi
18. feb 2011

@lenkaoravcova jeee no super ste sa potom vyhajali ...krása 🙂
@ziza55 ja mám mlieko zamrazené v sklenenej z detskej predsnidávky

me
18. feb 2011

@lenkaoravcova - no hej, ved ja nevravím, že jej to má mixovať do 1 roka, prvý mesiac určite a asi aj druhý, záleží aj na dieťati ako jej bude jesť, či ju nebude dáviť, a postupne prechádzať na väčšie kúsky, ved to zbadá a podľa toho sa zariadi

jana_toky
18. feb 2011

@malemimi
rano som volala na gynu, mam v mliecku Stafilokoka ☹ , ten sposobuje zapali. Lekar mi len povedal, ze ak sa vyskytne opat problem mam ist na pohotovost a povedat im, ze mam tento bacil, aby vedeli nasadit spravne lieky. Tak neviem, ci je to ok, ci sa to neda preventivne doliecit 🙄

No a pediatricka: vsetko vraj naznacuje to, ze maly je hladny, resp. nestaci mu moje mliecko. Aj ta podrazdenost, placlivost a hnevanie sa pri papani. Mam vraj zacat pridavat 60ml umeleho mliecka po papani. Kedze mame kozne problemiky stale, tak s prikrmom musime pockat, aj ked ma v nedelu 4 mesiaciky.
Tak ja fakt neviem, ci mam davat umele. Ale fakt mam pocit, ze uz cicky nestihaju, uz takmer kazde kojenie papame z oboch a na lavom nevydrzi dlhsie ako 6 min a rozplace sa. Aj noc bola docela zla ☹ .

Baby, prosim, co radite?