icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
22. feb 2011

dnes sme boli na kontrole u koznej. Este nemame kozicku uplne super, ale ak sa to o tyzden este trochu zlepsi, tak mame povolene ockovat konecne. A zasa mame novy olej do kupela. O mesiac opat kontrola. 😝

Co sa tyka papania, tak sa vecer nervacime, ale snazime sa to zvladat a nedat UM. Nie je to nastastie take, ze krici nenormalne od hladu, skor sa v poslednej dobe dost hneva, ze mu tolko mliecka netecie. Zlenivel tahat, potvorka malicka a zadne mliecko si nevie vytiahnut. Dnes som nasadila aj kapsule, tak som zvedava na efekt. 😀

jana_toky
22. feb 2011

@mona777
tomu sa hovor den blbec ☹ . Nezufaj, bude lepsie. Dufam, ze sa to prsko da do poriadku.
A blahozelame k 5 mesiacikom 🤐

me
22. feb 2011

@nivejka - my sme na tom podobne, zub zatiaľ žiadny, ale nenormálne si škrabe ďasná a pluje ako besný 😀

@mona777 tak to mi je ľúto ☹ , ale dúfajme ža zmizne ten absces, a Dávidkovi všetko najlepšie 🙂

@mysenac - aj u nás to tak bolo, otočil sa koncom januára, vkuse tak ho to bavilo, potom mal dosť dlhú pauzu ani za svet sa neotočil len sem tam v postielke keď si dočahoval hračky no a od včera sa zase vkuse pretáča, sranda, ale jeho aj sedieť baví, taký je šťastný keď si ho posadím aj v tej stoličke celkom pekne sedí opretý, ale to by asi ešte nemal, že?

@jana_toky - tak to som rada, že to už máte o niečo lepšie 🙂

yvett14
22. feb 2011

@hirunka Baby a ked to natierate tým gelikom na zubky a zubky nikde 5 mesiacov tak to neuškodi maličkým tolko mesiacou po malých dávkach papať gél?? lebo moja sesterka tá má malu 10 mesačnu a nemá ani zubka a slintá od 3 mesiacou 😅 😅

yvett14
22. feb 2011

@mona777 Bože moj to už 5 mesiacou, tak gratulujeme a posielame pusinky aj s Diankou, cmuk xxx

me
22. feb 2011

@yvett14 ja natieram, len ked strašne škrieka a jeduje sa, a t nie je každý den, niekedy si vystačí s prstíkmi, už ich má zozužlané 😀

yvett14
22. feb 2011

@horalka777 ahojky moja , ani my ešte nič , ono to má aj vyhodu, zatiaľ nemusim striehnuť či náhodou nespadne, takto mám o starosť menej, ale už aspon pekne držíme hlávku aj dlhšie ako pol minuty. zato sa mi ťahá na sedenie, ale včera som bola u dr. a povedala mi že ked sa dieťa teraz dáva už sedieť tak že jej vystupia rebrá a bude krivé, a že aj autosedačky krivia detom chrbticu 😕 😕

yvett14
22. feb 2011

@donatoni dik za radu moja, som zvedavá, lebo som už zufala, ono ju to neboli lebo nie je podráždená ale to tak nepekne vyzerá, uvidim vyskušam, diky cmuk

malemimi
22. feb 2011

@majka1981 ahoj! Tak to je blbé trochu že viac nepospí len tých 30min Ale to sa zmení po čase... 😉 🙂

mysenac
22. feb 2011

@me ja ju este do stolicky nedavam, ale na kolena si ju posadim, alebo ked lezi, zdvihnem ju do sedu a drzim pod pazuskami, ale len tak na chvilku, ona dost vraca, neviem ci je to ten reflux, ked sa naje, tak ju musim nechat aspon na hodku po leziacky, lebo ked ju dvihnem, hned vraca, aj ked ju davam sediet....od nejakeho stvrteho mesiaca sa uz pomaly moze skusat davat sediet...hadam by to nemalo skodit 🙂

malemimi
22. feb 2011

@mona777 nie nie už mala RAZ dudel ale možno 2 min 😀 😀 a potom ho už nechcela a teraz teda včera ho mala dooosť dlho až som sa zľakla aby potom neodmietla prsko tak dnes som jej ho nedala ešte a ani ho nechce len zase je horšie ak by si cmúľala prsty lebo ten jej teda nechcem ufiknúť haha od dudla sa dá odnaučiť ale prštek ee
prvá foto... prvý krát dudel
druhá foto ...druhý krát dudel 🙂

malemimi
22. feb 2011

@lucikan inak ani nám kedysi nešlo na balkóne spať keď sa nehýbal a po čase ako sa mimi vyvíja tak už jej to nevadí a aj teraz mi tam spinká ...som bola hodinu vonku ale teda mám poriadne zmrznuté stehniská ani taká kosa nie je ako ten vietor čo tu fúka 😒
@yvett14 juu tak rýchle uzdravenie a nech vám zapareninky prejdu... 😉
@lenkaoravcova hmm no som zvedavá
@mysenac jee no vy ste šikovný
a komu idú zúbky som to asi prehliadla 😒
@mona777 no krásny deň ale neva ako vravíš máte dnes 5 mesiacov čo vám gratulujeme a tým si to vynahradíte 😉
@donatoni aj moja si šúcha očká keď chce spinkať.... a už nie už raz za dva mes tuším sa chodí

nivejka
22. feb 2011

@mona777 ....ach bože moja--to máš fakt deň blbec 😒.....

malemimi
22. feb 2011

@jana_toky jee no super že sa to takto už hojí 😉
hihi si šikulka a odkáž lenivcovi nech sa viac snaží ťahať 😀 😀

malemimi
22. feb 2011

holky tie čo ste si objednávali ten časák MAMA A JA tak už vám to prišlo?

nivejka
22. feb 2011

@mysenac ....jééé no téééda šikulka je Kristínka--to fakt len tak z ničoho nič--no sranda---veľmi sa jej to asi zapáčilo to prevracanie--gratulujem 🙂

nivejka
22. feb 2011

@jana_toky ...jáááj Adamko je na spapanie....chrobáčik 🙂

emily327
22. feb 2011

Ahojte, tak ja dnes neskutocne trpim ☹ Mam silnu migrenu uz od noci, od rana zvraciam, hnackujem, nemam silu ani prebalit malu a to je mm v praci ☹ Konecne som ju ulozila spinkat, tak idem aj ja. Je mi dobre nanic. Ach jaj, zavidim kazdemu, kto nikdy nemal migrenu.... Pekny dnik, pridem vecer, ak budem mat silu.... opatrujte sa cmuk

nivejka
22. feb 2011

@mona777 .....Davidkovi taktiež gratulujeme ku krásnym 5.mesiačikom 🙂 🙂 🙂

nivejka
22. feb 2011

@yvett14 ..tiež už nedávam stále ten gélik na dasienka,len ked vidím--že už fakt treba 😉

nivejka
22. feb 2011

@emily327 .....ja som nemala nikdy migrenu,ale počula som o nej veľa,ale samozrejme som ju nezažila na vlastnej koži ....neskúšala si niekedy nejakého liečiteľa????---lebo ved toto nie je normálne....moja segra tým trpievala po nehode hlavy,ale liečitaľ ju nejakým spôsobom z toho dostal.....držím moc palčeky--nech to zvládneš doma so Soničkou---šťastie,že je také kľudnučké dievčatko--,lebo pri tej mojej by som nemala šancu.....

malemimi
22. feb 2011

@emily327 juu tak to ma mrzí, ja mám bolačku hlavy a včera mi bolo nejak na nič tiež mala som divné pocity v bruchu alebo teda v žalúdku a takú triašku ale bolo mi teplo no divné ... ☹ takže tiež žiadna výhra
asi zmena počka KATASTROFA
tak nech ti to skoro prejde....

nivejka
22. feb 2011

@malemimi ....Sofinka moja krásnučkáááááá---pasuje jej dudlíček 😉
tak moja Lilinka už len s cumlíkom a toľko som zaň bojovala a naučila sa už na ten drahší a už nechce tie gumenné.....
jasne,že ho nemá v pusinke stále,ale ked je nervozna,tak si konečneeee dudká a ja som pokojnejšia 🙂

nivejka
22. feb 2011

aj som vám tu trošku chýbala???....či eeeeee 😅

mysenac
22. feb 2011

@malemimi zlata je Sofinka s tymi dudlikmi 🙂 my mame tak prilezitostne,niekedy chce, niekedy nie, ked zaspi, tak ho vacsinou vypluje a ked nie, tak je ho vyberiem...Matkovi som ho tiez davala len na spanie, ale ked zaspal, tak som mu ho vybrala...von sme ho nebravali (ked bol vacsi - asi po roku) no ale aj tak, spaval s dudlom skoro do troch rokov 😅

hirunka
22. feb 2011

@yvett14 no tak jej to nebudem natierat stale ale my uz mame vsetky priznaky, a ked si ich chudatko tak strasne skrabe tie dasienka........urcite jej to nebudem natierat niekolko mesiacov a nenatieram jej to stale

malemimi
22. feb 2011

@nivejka ďakujeme hej hej jasne...ja len sa bojím aby potom neprostestovlala s ceckom... lebo dosť dlho jej inak trvalo kým ho začala dudlať njprv som jej ho len držala a ona ho ako keby hryzkala a keď som jej ho vopchala do úst tak ju naplo no haluz...alebo podudlala a vyplula a tak ale potom ho začala dudlať a dudlikovala 😀
jasné že hej a kde si bola?

@mysenac ďakujeme.no moja ho ani nechce len ja som dala aby si palec nežužlala 😀

mysenac
22. feb 2011

@nivejka veru ma poriadne prekvapila 🙂 ked si zacala Lili prikrmovat, cim si zacala? tym jablckom s piskotkou ci zeleninkou? vsade pisu ze zeleninkou, ale doktor mi povedal, ze mame zacat jablckom 😒

lenkaoravcova
22. feb 2011

@malemimi to sa nemusis bat ye ti bude odmietat prso ked das dudel, aspon sa nestanes jej dudlom ty, niekedy totiz deticky nie su hladne len sa potrebuju ukludnit, tak to nemusi spravit tebe na prse ale das jej dudlik, kamoska kojila rok a pol potom ho odstavila a dudluje dudel este teraz, to sa nemusis bat 🙂

ziza55
22. feb 2011

@mona777 jeeeeeeeeeeejda ked sa daco sere tak poriadne ☹ ...juuuj same neprijemnosti..ale aspon si vtom nasla pozitivum ze maly ma5mesiacikov..gratulujeme..a neboj...bude lepsie zajtra...po zlom obdobi musi prist lepsie 😉 tak hlavu hore mamina a vybozkavaj davidka poriadne

@yvett14 aj moj maly sa taha do sedu..myslis ze si tym krivi chrbticu?nemam mu to dovolit alebo ho mam nechat nech sa taha?..ale zas sa nevie otocit ani na bok...nieze to pretacat...chi..lenosko..tvoja mala sa toci uz? bolet
babyy dnes ma zacalo bolet hrdlo po 100rokoch..tak dufam ze maly neochorie odomna...jaaj uz nec je teplejsie..lebo ako tak pocuvam naokolo..kazdy druhy je chory..
a ako ste natom s vlasmi??predchvilou som si umyvala a polka ztoho co mam na hlave skoncilo v hajzli..cuz som jak vypelichane kura 😒