Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 velmi pekny chlapcek ten Tvoj Davidko 🙂 tak vsetko dobre..
Spominala si, ze pouzivas na pranie sliz. Pozerala som, ako sa vyraba.
Peries v nom aj ine veci, ci len plienky?
A nezasmradne to, ked sa to rozrobi na 10 l a pri davkovani 250-500 ml to spotrebujes najskor za 20x...
Vyperie vsetky skvrny (lepsie teda nez Lovela, ktore je bez nejakeho Vanishu na to slaba) ?
A pouzivas ocot namiesto avivaze? (Tak radia na nosime.sk)
@emily327 - ako športový je celkom pekný, ale ako hlboký sa mi moc nepáči, ale má 12,5 kg, to je veľa nie? Ja na tvojom mieste by som nevymýšlala, použivaj tento pokiaľ môžeš a keď bude druhé tak si vyberieš nejaký - zase budú nové tipy, a ktovie možno sa vám zadarí tak skoro, že nakoniec budeš hladať kočík pre dve deti
http://www.prenasedeti.sk/obchod/cid/4/category... 😀 😀 😀
@midu105 mavate taketo problemy stale so zaspavanim? Lebo ak nie a len posledne dni, tak si z toho nic nerob, to bude rastovy spurt ktory je okolo 19 tyzdna po porode 😉 . Vtedy sa detickam jednoducho meni svet a z toho su zmetene a nechcu nam dobre spat, papat, ine potrebuju viacej dudel, atd.
.DOJčENIE A STRAVA. KEDY?
Dôležité upozornenie: WHO - Svetová zdravotnícka organizácia odporúča plne dojčiť aspoň do šiestich mesiacov veku dieťaťa, potom je možné začať postupne zavádzať nemliečne príkrmy.
Dojčenie je najlepší spôsob výživy dieťaťa.
@snowella avivaz nepoužívam a ani ocot, ten sliz vyperie tak isto ako iný prach, pokakané tričko zostane so zltým flakom - neviem ako to vyčistiť - mam na to aj prostriedok na skvrny - ale nejde to dole - až po niekolkých praniach je to ako tak čisté. No minulý týžden som prvý krát prala aj v prašku kúpenom v DM - pre deti ale výsledok je ten istý. Este sa mi zdá že sliz vyperie viac do biela. Ja si robím asi 3/4 dávku - lebo nemam také velké vedro. Potom to prelejem do fliaš od kofoly a vylievam to tak do práčky- Od septembra som robila len dvakrát -vydrzalo mi to deteraz - este mam jednu flašu. Je to pohodlné v tých flašiach. A nezosmrdne to - ved je to mydlo a soda na pranie - tam ti nema čo zosmrdnúť 🙂
@midu105 tak som rada, ze som Ta potesila, ja mam taku knizku (ale je v nemcine, ja zijem v Rakusku...) kde su tieto rastove spurty opisane a tento rastovy spurt moze trvat u niekoho 1 den - u ineho 2 tyzdne, tak dufam ze to coskoro prekonate 🙂 . A preco nechodis kazdy den von?
@mona777 ja ked mam este fliacik na body alebo kde, tak dam na sliniecko a flak je prec 😉
baby pečiem koláč "Salko rezy" a ide tam uvarené salko do plnky - je to neskutočne dobre - skoro som zjedla to salko
@mona777 hej presne tak 😉
@midu105 a ked by si si ho dala do satky ? ja chodim so Sebastiankom aj v satke von, kukni ako som isla vcera von. Ja ho mam v satke, je normalne obleceny, ma teplu ciapocku, pod tym bavlnenu ciapocku, na nom mam usity vak z fleecu s kapuckou a nosim vetrovku od mojho manzela a takto chodime von za kazdeho pocasia, ked nam to zo spankom nevinde a ked musime daco vybavit. Takto mu je teplucko, lebo je pri mne a ten vak je dobry, davam donho aj futro ked je velka zima. Ja si satku neviem vynachvalit, v nej je pokojny a aj lepsie spinka. Zevraj nosene deti su pokojnesie a lepsie spinkaju, tak u nas to plati
@jana_toky ahoj moja, na Teba uz myslim par dni. Ako dlho Vam to s papanim vlastne uz trva?
@ziza55 no som pokojnejsia ale neviem preco mam pocit,ze to mala bude znasat horsie ☹ Ved uvidime. Dakujem pekne. Asi aj my pojdeme na TBC preockovanie, to sa asi az po roku,ze?
A mozno to dovtedy aj zrusia ako povinne ockovanie. Pozerala si reflex? Davali to tam.
@tanija133 ahoj moja, neboli, super,ze mala bola dobrucka dnes, doobeda si pospinkala a ja som len tak lezala vedla nej a potom spinkala od 12:30 do 16:30 a to uz prisiel mm a mna prestala sama od seba boliet hlava. Ale rano mi bolo fakt na umretie ☹ a ako sa mate vy?
@me krasne cumliky 🙂
ja zajtra pojdem kupit do lekarne jeden na skusku ten MAM a uvidim. Kupila by som aj avent, ale ak kupim 2ks a mala ho nebude chciet, tak budem mat doma tolko nepouzitych cumlov avent,ze si otvorim obchod 😀
@midu105 to ma mrzi,ze pokus o spanie v kociariku cez den neskoncil dobre ☹ no vyskusaj zajtra zase mozno to bude lepsie. 😉 drzim palce.
Ozaj babulky, aj vase deti pred vecernym spanim tak vystrajaju? No Sonicka ako bola super tie prve 3.mesiace tak teraz mam neskutocny problem ju uspat ☹ Zaspi iba u nas v posteli a to okolo seba musi mat z kazdej strany vankus, a teraz posledne dni neskutocne place a zlosti sa, dudel ani nahodou nechce, no treba mat nervy zo zlata fakt. ach jaj.
@vejinka beriem ta za slovo - dám recept - lebo ho mam z mimibazaru českého - no recept je písaný po slovenky http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541

@sofia2008 @tanija133 dakujeme