icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

majka1981
22. feb 2011

@emily327 moznoze nechce spat, je unavena, ked ju davas na vecerny spanok ? Nam to opacne robil prve 3 mesiace a teraz odkedy spinka menej cez den, tak je vecer kludny a hned zaspi 🙂

emily327
22. feb 2011

@sofia2008 no ten sa paci aj mne, ale ja som ochotna dat maximalne 200 euro za sportovy kociarik. A ty mas este nejaky vo vyhlade? A chces ho pouzivat uz na jar? A aky mas teraz?

midu105
22. feb 2011

@snowella v decembri sme chodili vonku aj v -5. ale nefukal taky ostry vietor, dufam ze sa cez vikend uz naozaj vycasi...

mona777
22. feb 2011

@snowella áno to - už sa uvarilo - kým sme malého okúpali a uspali a upiekli korpus sa varilo salko ale už bude o chvílu hotový - mnnaam - vejinke som poslala linku kde je ten recept - nevyzerá vábne ale už to cítim v "kostiach" že bude mnamkový 🙂

tanija133
22. feb 2011

@emily327 Nie je zly ten kocik, ale ze by som odpadavala to sa tiez neda povedat.....No Bogaboo to nie je 😒

midu105
22. feb 2011

@majka1981 noooo dobre to vyzera, dalo by sa aj tak, ale fakt je tu velka zima, a popravde sa bojim , aby som aj ja neochorela, kto by sa o zabku staral, ocino pracuje, stary rodicia tiez, tak uz nejako vydrzime, ze vraj cez vikend sa ma oteplit...

tanija133
22. feb 2011

@malemimi Ja suhlasim , ja budem tiez plne dojcit do konca 6 mesiaca, je to aj tak najpohodlnejsie.....Ine je ked baby nemaju mliecko

midu105
22. feb 2011

@emily327 Ellka skor zaspi na posteli ako v kociariku v byte,len sa natahuje, poplackuje...radsej si k nej lazkam , pomojkam, pospievam a uz nejako zaspinka...

emily327
22. feb 2011

@malemimi presne takto to mam v plane 😉 Dojcit do 6.mesiaca a prvy prikrm az od ukonceneho 6.mesiaca 😉

@mona777 no tu plnku poznam 😉 dobra mnamka,ze? Daj receptik 😉

majka1981
22. feb 2011

@midu105 ved ja chodim tiez len na chvilku, tak 30-45 minut, nie dlhsie...
@malemimi to som uz aj ja citala, ze plno kojit 6 mesiacov, aj ja tak budem, ak mliecko bude stacit 😉

emily327
22. feb 2011

@majka1981 no tiez som si myslela,ze je to mozno tym,ze cez den velmi vela spinka 4 hodiny v kuse. Ked som ju nechala menej spinkat, tak tiez bol problem s vecernym zaspavanim ☹ Ja na nej vidim,ze je vecer unavena..... Ma zaslzene ocka, malinke, zmoli si ocka, atd. to su jej priznaky,ze je unavena. Ona zaspi, ale velmi pri tom place a zlosti sa, ale po chvilke zaspinka 😉

midu105
22. feb 2011

@majka1981 tak to mne sa ani neoplati, Ellka pospi 30 minut aj doma,my chodime vonku na 2-3 hodinky, a ked zajdeme k nasim mala sa napapa a este to mame domov taku hodinku, tak to je vyspinkana do ruzova a az do vecera sa hrame....

mona777
22. feb 2011

@emily327 vejinke som napísala link kde sa nachádza - ale teda este raz: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541
😉

lucikan
22. feb 2011

@mona777 ja okakane veci cistim tak, ze hned ako sa stane nehoda, ide to pod vodu, pretrem to hocjakym tym obacajnym mydlom ake mam akurat doma (normalne mydlo na ruky, nie nejake tekute) a tak enamydlene to prebehnem takou malou kefkou co som kupila v drogerke, tiez nejaka obycajna to je. Takto mi to zdy zleze, potom uz len operem normalne v pracke, ale skvrna od kaky je dole este pred tymto pranim.

emily327
22. feb 2011

@tanija133 ja viem, ale splna vsetky poziadavky co na sportovy kociarik mam, okrem vahy. Akosi sa mi ziada kupit Sonicke kociarik, aby mala svoj 😉 No neviem, tento co je v ponuke je za myslim dobru cenu a este je v zaruke, pouzivany len 4.mesiace. Pojdem ho pozriet a uvidim.

emily327
22. feb 2011

@mona777 zlatinko okakane veci, uzasne pusti ak: hned zaperies pod studenou vodou, nalejes na to vanish pre dospelych ( ani neviem,ze je pre deti) a nechas namocene aspon den a operies na 40-tke 😉

majka1981
22. feb 2011

@emily327 aha, tak je asi velmi unavena a musi si poplackat 🙂 a zaspinka
@midu105 ja chodim von so satkou aj ked je hore a nespi, takto je nadychany cerstveho vzduchu a dobre zaspinka neskor, ved Ty nemusis chodit von len ked ide spinkat. S kocikom musime aj my ist von, ked je cas na spanok (lebo inak reve), ale so satkou to tak nemusi byt.

midu105
22. feb 2011

@majka1981 tak to ja ju tak prevetravam na balkoniku.A ked sme vonku tak ona stale len spinka, este ju len polozim a hned sa uklada...

tanija133
22. feb 2011

@emily327 Tak super , ze si az tak dnes netrpela, a uz to preslo...My sa mame fajn, Misko poslucha, celkom dobre spinka, aj papa, iba sa chce stale nosit na rukach, ked ho polozim tak ma hysteriu 😀 a je uz tak tazky 8 a pol KG, no ale co by som pre neho nespravila. A vecer ked pride priatel z prace tak prebera sluzbu a nosi ho on. 😉 Ale jeho to bavi, a vedia sa spolu super zabavit... 😉

tanija133
22. feb 2011

@emily327 ved chod pozret a uvidis ako sa ti bude pacit nazivo 😉

mona777
22. feb 2011

@lucikan ja to tiež operiem najskôr v rukách ale je z toho akurát tak všetko žlté - a flak žltý mi zostáva stále - tak neviem čo robím zle. Ale skúsim ešte to čo píse @emily327 a malemimi - použiť vanish - doma mame Ariel na skvrny - môžem použiť aj to?

majka1981
22. feb 2011

@midu105 to mas fajn, ked sa Ti hned uklada, to Sebastianko nerobi a pritom by som uz rada isla dade dalej ... ale to u nas nehrozi, on zacne revat a je po prechadzke

majka1981
22. feb 2011

@mona777 skus naozaj slniecko, normalne vyprane pradlo nahat na slniecku, staci 2-3 hodinky a je to biele 😉

midu105
22. feb 2011

@majka1981 ona ked je v kociariku sa mi ani nebudi ked je cas papat...a niekedy tak tvrdo zaspi, ze prideme domov, vynesiem ju hore, polozim na postel tak ako je a este spi minimalne hodinku, preto ja rada chodim s nou vonku, sa dobre vyspinka a nie je umrcana...ja s nou len koleckujem po tom nasom malom namesti, hlavne ze je v pohybe...a ani do nakupneho centra, alebo do obchodu nemozem zajst to hned oci otvorene, to sa nemam ani sancu zohriat niekde, ale jak sme vonku, v pohybe tak je vsetko ok.

emily327
22. feb 2011

@mona777 s arielom nemam skusenost, ale s vanishom ti zarucujem oprane veci bez flakov. Ked to zaperiem aj ja mam vsetko zlte, ale ked na to nalejes vanish, mozzes to prstom potriet aby to dobre vsiaklo, daj do lavora alebo umyvadla a napusti teplu vodu a nechaj den namocene, Ak je to moc okakane, tak mozes este pocas dna to potriet vanishom. Mne to staci raz, je pravda,ze ja hned davam vela toho vanishu. Vyskusaj 😉

majka1981
22. feb 2011

@midu105 mas dobry pohyb 😀 😀 moznoze jej je v obchode teplo ... bude Vam tiez lepsie, ked pride jar, coskoro... to je moja nadej, ze budem dlhsie s nim von.

mona777
22. feb 2011

@majka1981 len neviem či sa toho slniečka dožijem, lebo mam len loggiu a okolo nášho domu je lesenie a za tým sieť - lebo vymienajú niektorým okná a bude to takto do leta - to už David aj na nočník pojde kým mne slnko bude svietit na balkone 😠

snowella
22. feb 2011

@emily327 Ani ja neviem, ze je nejaky vanish pre deti 😕 Aj mne tak s Vanishom to ide dole, len pouzivam praskovy tak, ze namacam. (mnazelovi som nedala presne instrukcie k nakupu, ze chcem tekuty).

majka1981
22. feb 2011

@mona777 😠 😠 tak to mas naozaj blbo... tak potom Ti ostava asi len ten vanish

midu105
22. feb 2011

@majka1981 to sa uz velmi tesim na jar, ked bude vonku teplo, a uz ziadne plackanie ked sa natahuje overal...