Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 Ze ti pospinkala doma cez den 4 hod? Pekne...Tak moj tolko pospi, iba ked dostane uspavacku na kardiologii 😉 .
A k tomu vecernemu zaspavaniu, co si sa nas pytala: ja som myslela, ze u nas to je problem prave zlym spanim.
Ty zas, ze pridobrym 🙂
A tiez to vcera u nas tak vyzeralo (a celkovo posledne dni vecer dlho bojuje). Donedavna zaspal pri kojeni, prinajhorsom po chvilke na rukach. A vcera ani kociar uz nezaberal, ani uspavanky, az ked som ho polozila na postel a ja lahla vedla neho. Celkovo pri kojeni ani cez den uz nezaspi, rychlejsie sa naje.
@emily327 ja mam kociar Neo Nato trojkombinacia, kazi sa nam sem tam brzda a hlavny problem su male plastove kolieska, ved kazdy aj maly kamienok na chodniku a mala sa vytriasa chuda moje..pojdem pozriet tu v Nemecku, aky je vyber a ceny, lebo o dva mesiace bude mat mala pol roka a uz by som ho chcela mat kupeny, ten co mam teraz vezmem domov a budem sa ho snazit predat..chcela by som dat max 300€, aj to sa mi zda vela, ale zasa uz ho budem pouzivat stale, aj na dalsiu zimu, tak chcem taky poriadny 🙂
@mona777 ja namocim, namydlim a prebehnem tou kefkou a potom pod tecucou vodou to dokoncim. A hovorim, obycne mydlo pouzivam, dokonca detske, mam ich teraz par z roznych baby balickov, ale teda mydla sa bojim dat na babo, tak ich takto minam. Cize super lacne cistenie, tie vanishe su kapanek drahsie.
@emily327 Vidis, a Sonicka pekne pospi aj doma, aj ked tiez dost casu s nou travis prechadzkami vonku (normalka).
Lebo mila pani suseda sa pyta, ze kam s nim idem do tej zimy. Ja: ze uspat. Ona: Lebo je len tak navyknuty 😀 (Nechala som tak, ale pochopila som, ze sa jej zda, ze privela sme vonku 😝 )
@mona777 takto vyzera : http://www.zlacnene.sk/detail/vanish-na-skvrny-...
je aj biely ale ten je len na biele pradlo, ja som ho vyuzila iba na plienky inak je lepsie ak si kupis ten ruzovy, ten je super na farebne aj na biele. Potom je aj na koberce, tak si to dobre pozri aby si nekupila nieco ine 😉
@snowella no ona spi doma, ale ma pocit,ze je vonku na prechadzke 😀 Lebo je naobliekana tak akoby bola von, len ma o jednu vrstvu menej a v izbe je maximalne 11 stupnov, takze ma otvorene okna dokoran a oblecena, tak preto tak dlho spi. ak by som ju nechala len tak v postielke alebo na posteli, tak pospi maximalne hodinu. A tiez mi tu susedka vycita,ze s nou chodim na dlho von, ze na 2-3 hodky ale ja viem,ze to nie je vela,ze jej je dobre 🙂 Ale je super,ze mi takto krasne pospi aj doma vo vanicke pri otvorenom okne, ako dnes, ked mi bolo fakt zle nebola sanca s nou ist von a ja som si aspon oddychla.
juj baby dnes mame 5 mesiacikov ale to bezi
@tanija133 Ja suhlasim , ja budem tiez plne dojcit do konca 6 mesiaca, je to aj tak najpohodlnejsie.....Ine je ked baby nemaju mliecko
......................tiež si myslím....a aj kamoška len kojila do 6mes a až potom začala dávať papať....
a je zdravý šťastný a hiperaktívny 😀 😀 😀 😀
@emily327 😉
@midu105 Aj ja sa teším na jaro 😉
Dobre ranko, tak my sme uz hore. Ja mam neskutocnu zaludocnu nervozitu ☹ o 10:00 mame ockovanie :-/ jedno co ma tesi, ze dnes a potom az za pol roka. Drzte palce, aby sme - som 😀 to zvladla. zatial pa

@midu105 na to sa tesim aj ja 🙂 🙂 dobre, idem ja uz buvat, dobru noc 🙂 🙂