Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no tá moja malá bambuľa je lenivá sa pretočiť--každý deň s ňou cvičím a ona len čaká na mňa....ale ked ju nechám tak,že sa jej chvíľu nevenujem,tak je na boku v takom klbku a dočahuje si nožičky--inak tie objavila a stále sa ich snaží olízať,ale zatiaľ bezúspešne,ale raz možno....
@emily327 ja som chorá a asi je to odomna, ja mám zatiahnuté priedušky , ako som bola na zumbe a dychala som zhurta tak ma odvtedy boli a chrchlem, hrudnik ma boli tak to budu priedušky. tak som malej aj detský čajík uvarila a mne tiež. už len toto mi treba! ale zvláda hlieny statočne drží poctivo 😕 😕 😕
Ahoj baba boli sme v poradni 7310 GRAMOV A 69 CM 🙂
@lenkaoravcova 😀 to ty predavas kociar a nevies povedat? Sak ja tu hladam uz ako dlho 😀 A co ides kupovat nejaky iny model? Ako si s nim bola spokojna? Ci pre nespokojnost predavas? 😉
@lenkaoravcova fíha pekná vaha aj výška 🙂
@yvett14 jeeeeeeeeee no krása !!!šikulka !
@lenkaoravcova jee krása pekne rastiete... 🙂
@lenkaoravcova Leni, tusim ani ty si nebola v 4.mesiaci v poradni, lebo v tabulke nemam udaje. Ani my sme neboli ☹ A ako dopadlo ockovanie?

@mircova To neni Miro, to je Mirusko.... 😉 Hrozne tie ockovania, chlapci sa mi zda ,to prezivaju horsie...Chudatko malinke, hlavne ze je uz lepsie...Ale treti krat sa ockuje sa mi zda az okolo roku? Ci? Tak to pisu vsade...Preco mas ist uz o 6 tyzdnov? A blahozelame k 4 mesiacikom... 🙂