Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@yvett14 ja pouzivam tie vlhcene utierky len ked sme dade prec, aj to sa da inak vyriesit, zatial na to nereaguje, tak ich pouzivam. A vela vzduchu, aby sa ritka vyvetrala 😉
@mircova hroza, aky den si mala. Ja som sa tohto bala, ked sme sli ockovat, ale na stastie sme to zvladli v pohode. Ta doktorka je trosku cudna, ale Ty koj nadalej ked nie je hladny... Aj moj syn si pyta vela krat po 1,5 - 2 hodinach, to je v pohode, nase deturence rastu a potrebuju mliecko 😉
@jana_toky, nie neprikrmujeme vsetky - ja na priklad nie, ja planujem len od 1.5. to bude mat 30.4. 6 mesiacov, do vtedy chcem kojit bez prikrmu ak to tak vydrzi...
@mircova ...gratulujeme k Mirkovi k 4.mesiačikom....
ja som len tak skúsila dať malej 200ml ako od oka a ona mi to stiahne úplne celé a to minule som kojila 2x po sebe a do pol hodky mi stiahla túto mega dávku a na moje čudovanie to zostalo všetko v brušku--nič nevyvrátila,ale za to odkvacla ako kvetinka 😀
my sa najnovsie pokusame posuvat sa na brusku dopredu, je to akysi pokus o lezenie 🙂 nohy by uz aj isli, sem tam sa jej aj podari odrazit sa spickami a ritkou hore, ale ruky este akosi nestihaju, takze sa len tak elegantne šucha tvarickou vpred 😀
Ahojte, tak sme doma z ockovania. Bola som s malou este von, lebo zaspinkala, tak je asi lepsie, ked to prespinka. Hoci by som jej mala davat obkladiky ,no ale budem ju budit? Takze dopadli sme tak,ze mame 6900g a 65cm ( ale do tabulky to uz zapisem,ze 5.mesiac, ved buduci tyzden uz mame 5.mesiacov) tak nam bude 4.mesiac v tabulke chybat ☹ Ockovanie prebehlo ok, az na to,ze som jej ja musela nad kolienkom drzat nozicku z coho som nemala dobry pocit, ach jaj chudatko male plackala velmi.Mala som problem ju utisit, take hrosie slzy jej tiekli ☹ Ale potom zaspinkala a zatial spinka, necham ju nech haja, uvidime vecer. Uz mam nachystany teplomer, budem merat. Pytala som sa aj na prikrmovanie, lekar povedal,ze najskor za 2.tyzdne ak uz chcem zacat. No ja som mu povedala,ze zacnem az od ukonceneho 6.mesiaca a on suhlasil,ze Sonicka pribera pekne a ze jej staci mliecko, tak ale potom,ze mam zacat zeleninovou polievockou. No nepytala som sa konkretne co tym myslel, tak to zatial neriesim. Ale ja urcite zacnem mkrvickou a postupne budem pridavat dalsie druhy zeleniny, ovocie az neskor. Pytala som sa,ze ci je ok,ze mala cumle ten maly dudel od 0-3m a povedal.ze su deti co ho cmulaju a maju uz viac ako rok,ze to vobec nevadi. Tak jej ho nebudem menit za vacsi, iba kupim novy, lebo tieto uz ma dost dlho. Buduci tyzden v stredu mam doniest malej moc, sacky budu v piatok,ze si pre ne mam prist. Takze tolko od nas 😉 Idem vas docitat a odpisat cmuk
sonicka mi spinka od 11:00 a papkala naposledy o 9:00. Dufam,ze ked sa zobudi bude v poriadku, normalne mam strach ☹
my sme sa tiez vratili prave z prechadzky, brrrrrrrrrrrrrrrrr. Inak vcera sme boli vonku u koznej rano na osmu, to bola kosa. Uz nech je aspon jar. Tesim, tesim na leto 😀
ja mam taky strach co bude ked sa zobudi ☹ Nedavala som jej ziadne obkladiky, lebo od poradne spinka. Dufam,ze nebude mat teplotku.... ach jaj uz nech toto mame za sebou a potom hor sa do prikrmovania a zubkov 😀 Stale je nieco.,ze?

@jana_toky ja neprikrmujem 😉