Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mircova co sa tyka ockovania pozri na tuto stranku , tu je kalendar ockovani http://www.sprievodcaockovanim.sk/povinne-ockov...
no a este soom zabudla dodat ze mame 8000gramov a 72cm 😉
inak uz mame zvysenu teplotu som zvedava co bude v noci..nejaky je cely den umrncany a nechce spat..ani teraz nespi sedi mi na kolenach a hra sa z hryzatkom
@lucikan
no, vahu mam Adamko peknu, len s tym papanim je to stale take vselijake. Aj ked pribera. Mliecka si myslim, ze mam dost, ale on sa stale certi pri papani, mam pocit, ze mu poriadne netecie, nechce tahat a to zadne mliecko si netaha. A dnes po obede sa zasa certil papal 5 min a potom to vygrcal a za pol hodku to iste. Cele dni je mrzuty, stale nepokojny, ako keby ho trapilo nieco a proste mozno je to tym, ze nie je riadne zasiteny. Fakt neviem. 😒
@lucikan To je zase nejaka "mila" doktorka velmi, ze vraj si precitlivela, ked tovje dieta place a beries si ho na ruky...Neveriiiim.. Ked moj Misko na ockovani velmi plakal, tak som sa pre istotu rozplakala aj ja...a moja Dr. sa len pousmiala, a milo povedala ze mamicka to horsie preziva ako dieta...ale nebolo to ironicke , bolo to take chapave.... 😒 A to si o sebe myslim, ze praveze som neni precitlivela, len na mojho maleho si velmi potrpim, a to samozrejme kazda matka na svoje dieta, len tvoja doktorka to asi nechape.... 😉
@emily327 sorry som upavala malého - ten link na recpet som už sem davala - ale teda este raz: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541
a ked budes namacat do kávy piškoty - tak ich namoč troška viac - ja som ich dost malo namačala tak nie je až taký štavnatý, hoci tvaroh to dosť oštavil
@vejinka ste poriadne velký 🙂 ale ty si aj vysoká. My sme dnes boli na rotarex - a David ked uvidel lekárku tak obrovsky začal plakať - ani len odvážiť sme ho nemohli poriadne - sa jej už bojí ako ho pichala do nožičiek pred dvoma týždnami. vrieskal ako pavian - musela mu to dať sestrička - ale aj tak plakal - aj tej sa bál. Doktorka musela odísť 😒 Tak neviem ako to bude s dalšou povinou vakcínou - na tú ideme koncom marca. Chúdatko moje ☹
baby mne doktorka povedala že na budúci týžden mám začar s mrkvou - teda už prikrmovať. David bude mať 5 aj týžden - neviem či radšej nepočkam aspon 2 týždne- som sa jej nespýtala prečo už teraz 😕
@jana_toky ako sa ti podarilo schudnúť na povodnú váhu? papaš aj večer? lebo ja som mala 55 kg ale výšku 168 - som nižšia ako ty 🙂 no v každom prípade - ja som nič neschudla - stále mam navyše. Bojím sa menej jesť - aby som nestratila mlieko - a cviciť sa mi nechce - som úúúnavenááá - celú noc odsávam a aj cez den - nemam čas sa vyspať takže cvičenie ma zaťažuje este viac - som to už skúšala
@mona777
no, nerobila som vobec nic. Podla mna to islo dolu tym, ze sme na 4 bez vytahu, beham s malym hore dole, kazdy den prechadzka, kojenie, ...
a mozno aj trochu tym, ze sa stravujem stale tak, ako keby mal mesiac. Cize hydina, zemiaky, ryza, zelenina, cestoviny a stale toto dokola v roznej kombinacii. Ale uz jem aj sladkosti trochu 🙂

@malemimi Ja som si objednala ten casak, ale este mi neprisiel... 😉