icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
24. feb 2011

@vejinka ani nasa doktorka nenosí plásť - aj hrkalku mu dávala aj rozzne hračky - nepomohlo - "odohnal" ju svojim plačom - sadla si za stôl a povedala že "hrozný plač - ma poriaden hlas" a písala niečo do PC a David sa za nou pozeral z prebalovacieho stola a kríííčal - mi vyhrkli slzy

jana_toky
24. feb 2011

@vejinka perfektna fotky, ako spolu braskovia sedia 🙂

me
24. feb 2011

@vejinka - ty kokso, to sú parádne miery, to bude chlap jak hora 😉

@jana_toky - no veď ja viem že som mladá 😀 😀 😀 , veď budem mať o mesiac "len" 32r, ale tie vrásky okolo očí tam jednoducho už sú 😠 😠 😠

@mona777 - že prdopeč 😀 😀 😀 😀 , inak s tým prikrmovaním je to tak po 5 m sa má začať, ale je to na tebe či začneš alebo počkáš, ja si myslím že mesiac hore dole, nič sa nemôže stať, ale aj ja začnem až bližšie k 6 mesiacu

mona777
24. feb 2011

@tanija133 presne tak - a este som pozerala ten reflex včera ☹

jana_toky
24. feb 2011

@me aj ja mam vrasky, pouzivam ten ocny krem od Nivea. Ale len sem-tam a denne si dam na oci regeneracny nocny krem od nivea. Neviem, ci to pomaha, ale mam aspon lepsi pocit 😉

me
24. feb 2011

@vejinka - panebože ale on ja FAKT veľký, chlapisko riadny

tanija133
24. feb 2011

@mona777 Ja som to nepozerala, ale da sa to vidiet aj na nete, ale ja to nechcem vidiet....

emily327
24. feb 2011

@peta268 ahoj my sme mali ale podarilo sa mi to krasne dat dole. Ja som jej kazdy den minimalne 2 krat natierala hlavku tam kde je ta chrasta olivovym olejom z lekarne a vecer po kupkani som jej to vycesala. Len ja som vycesavala takym tym hrebencekom pre deticky, co ma jemne stetinky a potom ma napadlo,ze mame este jeden co bol v sade a ten je iny a s tym to mozno pojde lepsie a aj islo. Zislo jej takych 90%. Takze dnes sme zase natreli a krasne to pocas dna zmakne a vecer to vycesem tym speci hrebencekom. Len treba velmi jemnucko a opatrne, aby si neposkodila kozicku na hlavke 😉 vyskusaj.

vejinka
24. feb 2011

ozaj nabuduce mam doniest moc 😉

me
24. feb 2011

@jana_toky - aj ja mám teraz Niveu očný, ale keď sa usmejem tak riadne vejáre sa mi spravia asi sa nebudem usmievať 😀

mona777
24. feb 2011

@me ja som tiež chcela začať až v týždni ked bude mať malý 6 mesiacov - to bude 22.3. - ale asi začnem o týžden skôr - lebo ta moja doktorka sa už bude na mna hnevať - nič nerobím podla nej ako mi odporučí . Ale ked ona mi vždy odporučí somarinu - podla mna

mona777
24. feb 2011

@tanija133 ani to nepozeraj - neodporúčam

mona777
24. feb 2011

@vejinka som pozerala tvoje videa na internete - sa mi páči to ako sa s ním hráš pri tom počítači 😀 🙂 Si dobrá mamina

tanija133
24. feb 2011

@me minule @nivejka odporucala super krem na vrasky....ze Aviril olejcek ha, ha, ha, len sa budes TROSKU lesknut po nom... 😀 Ale vazne, ja nepouzivam tiez ziadny ocny krem a tiez by som uz mala zacat, vrat z kozmetiky Loccitane su dobre prirodne ocne kremy.... ☹

me
24. feb 2011

@mona777 - no takže hip hip hurá, tovar sa konečne dostal ku mne 😀 , som spokojná, Nike pre Emmku sú jej ešte veľké ale v poho radšej ako malé, na leto/jeseň budú OK, crocsy pre ňu na leto OK, Nike malému - úžasné, súprava lonsdale 6-12 m ale za mesiac ju môžme nosiť, ale s tým som rátala, no a to tričko pre synovca - žial krepsilonové nie bavlnené ale neva, vynosí, celkovo spokojná, díky 😉 😉 😉

mona777
24. feb 2011

@jana_toky jaaj to si ty s tými schodami, asi začnem chodiť aj ja peší - lenže to nemôžem mať kočár - síce mame dolu kočikaren - ale ja sa tam bojím nechať kočar - tam sú otravy na potkany - tak neviem či tam nejaké nie sú - brrrrr. No ale asi začnem chodiť do obchodu s malym len po schodoch - 20 poschodí - to bude sila 😀 😀

vejinka
24. feb 2011

no je velky..takyto velky je moj brat tak porovnajte 😀 a ten mladsi je bratranec 😉

me
24. feb 2011

@mona777 - jéééj 22.3. mám narodky, vtedy ideme na poradňu + očkovanie, a vtedy by som mala začať s príkrmom = pekný dátum 🙂 🙂 😉 , ja začnem koncom marca

mona777
24. feb 2011

@me no to som rada, a to tričko to nie je krepsilon - to je nejaký materiál pre sportovcov 😉 ja ho nemusím ale si je dobry - lebo je drahý 😀

jana_toky
24. feb 2011

@mona777 ty kokos, 20 poschodi, ty chces schudnut, alebo sa znicit ? 😕 😕 😕

me
24. feb 2011

@tanija133 - tak to by som oslepila pol ulice, tak by som sa leskla po tom olejčeku, ale možno na noc by bol dobrý 😀 😀 😀

vejinka
24. feb 2011

@mona777 uz ani neviem ake video to bolo 😅

me
24. feb 2011

@vejinka - tak má byť po kom 🙂

mona777
24. feb 2011

@vejinka no vravím že ste velkí - teda vysokí 🙂

emily327
24. feb 2011

@jana_toky no tolko kg by som chcela mat aj ja 😉 tisko zavidim cmuk

@vejinka krasne ste pribrali, zapisujem udaje do tabulky 😉 od teba tiez nemam udaje 4.mesiac ;-/ ako je malemu?

@jana_toky zlatinko z toho co pises, malemu mozno idu zubky 😉 Vsetko tomu naznacuje... Neboj vsetko je ok 😉

@mona777 dakujem pekne za receptik, uz ho mam ulozeny 😉 aj za radu cmuk

Baby vase deti ockovali lekari? Alebo ich pichala sestricka????

me
24. feb 2011

@mona777 áno, také akoby cyklistické, minulý rok dostal pekný bicykel bielo červeno strieborný, takže bude super ladiť 🙂

mona777
24. feb 2011

@me takže si v znamení BARAN - hmmm - moja starká je v tomto znamení a je to úžasný človek a velmi pracovitý a všetko musí byť poriadne spravené - pedant 🙂

emily327
24. feb 2011

@mona777 pozri je to na tebe, to je asi odporucanie,ze mozes zacat, ale ak pockas az do ukonceneho 6.mesiaca, urcite sa nic nestane 😉 Oni to tak odporucaju,ze sa moze zacat a od kedy,kazemu inac.... Tak je to len na tebe cmuk
A kolko vazis teraz? Ja mam tiez podobnu vysku 165cm 😉

me
24. feb 2011

@emily327 - u nás pichá sestrička

mona777
24. feb 2011

@emily327 neviem ktorá z nich pichala do nožičky lebo som sa nedívala - ale jedna drzala nohy a babo a druhá pichala - tak obidve boli pri babatku 😖