icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
24. feb 2011

@malemimi Ja som si objednala ten casak, ale este mi neprisiel... 😉

emily327
24. feb 2011

@me ja sem tam pouzivam od Nivea 😉 ale nie casto, ked si na to spomeniem tak pouzijem.

tanija133
24. feb 2011

@jammka blahozelame k 4 mesiacikom a ´j aby som chcela ostat na materskej 2 roky urcite a potom s auvidi, mozno aj plne 3 roky, aj ked skromnejsie, ale chcem si to uzit a naplno sa venovat malemu, ved potom budem zasa stale pracovat..... 😉

tanija133
24. feb 2011

@mircova co sa tyka ockovania pozri na tuto stranku , tu je kalendar ockovani http://www.sprievodcaockovanim.sk/povinne-ockov...

tanija133
24. feb 2011

@mircova Ta tvoja dr je fakt divna ,neviem kde sa tak ponahla 😠

malemimi
24. feb 2011

@jammka aha no pošlem to segre lebo ona má už dvoj ročnú malú skoro a neviem či toto platí aj pre ňu... diky
@mircova asi nie mne to tiež niekto vravel ale som šla za ňou a som sa jej opýtala či by mi dala kartu ...dala mi ju aj keď s hundraním a ďalej nekomentujem 😀

malemimi
24. feb 2011

@tanija133 no už som sa bála že sa mi nik neozve...aj ja v pondelok a kedy si si ty?

jana_toky
24. feb 2011

@jammka
a kolko si schudla? Nejako narazovo? Lebo ja mam uz 55kg pri vyske 172cm, schudla som komplet vsetko z tehu. Predtym som mala problem pribrat, aj ked hadzem do seba stale daco. 😒 .

vejinka
24. feb 2011

no a este soom zabudla dodat ze mame 8000gramov a 72cm 😉

vejinka
24. feb 2011

inak uz mame zvysenu teplotu som zvedava co bude v noci..nejaky je cely den umrncany a nechce spat..ani teraz nespi sedi mi na kolenach a hra sa z hryzatkom

jana_toky
24. feb 2011

@lucikan
no, vahu mam Adamko peknu, len s tym papanim je to stale take vselijake. Aj ked pribera. Mliecka si myslim, ze mam dost, ale on sa stale certi pri papani, mam pocit, ze mu poriadne netecie, nechce tahat a to zadne mliecko si netaha. A dnes po obede sa zasa certil papal 5 min a potom to vygrcal a za pol hodku to iste. Cele dni je mrzuty, stale nepokojny, ako keby ho trapilo nieco a proste mozno je to tym, ze nie je riadne zasiteny. Fakt neviem. 😒

tanija133
24. feb 2011

@lucikan To je zase nejaka "mila" doktorka velmi, ze vraj si precitlivela, ked tovje dieta place a beries si ho na ruky...Neveriiiim.. Ked moj Misko na ockovani velmi plakal, tak som sa pre istotu rozplakala aj ja...a moja Dr. sa len pousmiala, a milo povedala ze mamicka to horsie preziva ako dieta...ale nebolo to ironicke , bolo to take chapave.... 😒 A to si o sebe myslim, ze praveze som neni precitlivela, len na mojho maleho si velmi potrpim, a to samozrejme kazda matka na svoje dieta, len tvoja doktorka to asi nechape.... 😉

tanija133
24. feb 2011

@malemimi JA som si objednavala v stredu , minuly tyzden, a zatial este nic.... ☹

tanija133
24. feb 2011

@vejinka tak super, krasne miery, uz ste stihlejsi ako my, ach jaj, a aj vas ockovali dnes?

jana_toky
24. feb 2011

@peta268
skusala si uz na supinky Biodermu ABC Derm Babysquam? Zabral viacerym, tak snad aj vam sa podari. 😉

jana_toky
24. feb 2011

@mircova
no ja budem mat o dva mesiace 30. Tiez chceme druhe a nejaky rozdiel dvoch-troch rokov medzi nimi. Ale prve sa nam dlho nedarilo, tak som zvedava, ako dopadneme... . 😅

vejinka
24. feb 2011

@tanija133 ano plac hrozny ☹

jana_toky
24. feb 2011

@me
ty brdo, ved si mlada, baby neblbnite, lebo sa zacnem aj ja citit staro 🙄

mona777
24. feb 2011

@emily327 sorry som upavala malého - ten link na recpet som už sem davala - ale teda este raz: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541
a ked budes namacat do kávy piškoty - tak ich namoč troška viac - ja som ich dost malo namačala tak nie je až taký štavnatý, hoci tvaroh to dosť oštavil

jana_toky
24. feb 2011

@vejinka jeeeej, vy ste krasne narastli 🙂 , hod nejake foto 😵

mona777
24. feb 2011

@vejinka ste poriadne velký 🙂 ale ty si aj vysoká. My sme dnes boli na rotarex - a David ked uvidel lekárku tak obrovsky začal plakať - ani len odvážiť sme ho nemohli poriadne - sa jej už bojí ako ho pichala do nožičiek pred dvoma týždnami. vrieskal ako pavian - musela mu to dať sestrička - ale aj tak plakal - aj tej sa bál. Doktorka musela odísť 😒 Tak neviem ako to bude s dalšou povinou vakcínou - na tú ideme koncom marca. Chúdatko moje ☹

mona777
24. feb 2011

baby mne doktorka povedala že na budúci týžden mám začar s mrkvou - teda už prikrmovať. David bude mať 5 aj týžden - neviem či radšej nepočkam aspon 2 týždne- som sa jej nespýtala prečo už teraz 😕

jana_toky
24. feb 2011

@mona777 Monika, co je to ten prdopec? 😅

tanija133
24. feb 2011

@vejinka Ach jaj ,tie ockovania, chudatka nase male ukricane..... ☹ ja sa uz teraz tiez toho bojim ale ideme az za 5 tyzdnov.

mona777
24. feb 2011

@jana_toky prdopeč = kypriaci prášok 😀 😀 😀

mona777
24. feb 2011

@jana_toky ako sa ti podarilo schudnúť na povodnú váhu? papaš aj večer? lebo ja som mala 55 kg ale výšku 168 - som nižšia ako ty 🙂 no v každom prípade - ja som nič neschudla - stále mam navyše. Bojím sa menej jesť - aby som nestratila mlieko - a cviciť sa mi nechce - som úúúnavenááá - celú noc odsávam a aj cez den - nemam čas sa vyspať takže cvičenie ma zaťažuje este viac - som to už skúšala

vejinka
24. feb 2011
vejinka
24. feb 2011

@mona777 nasa dokina nenosi plast takze sa jej neboji 😉 teda ked pichla tak zmenil nazor asi 😅

tanija133
24. feb 2011

@mona777 chudatko malinke, takto nasi chrobacikovia trpia... 😉

jana_toky
24. feb 2011

@mona777
no, nerobila som vobec nic. Podla mna to islo dolu tym, ze sme na 4 bez vytahu, beham s malym hore dole, kazdy den prechadzka, kojenie, ...
a mozno aj trochu tym, ze sa stravujem stale tak, ako keby mal mesiac. Cize hydina, zemiaky, ryza, zelenina, cestoviny a stale toto dokola v roznej kombinacii. Ale uz jem aj sladkosti trochu 🙂